Persze. Nézd meg az alap RSS readerjét. Nézd meg a mail(őőő) jahogy hopp nincs is benne. Vagy szeressük azért, hogy a blank ablakokat külön FF-be nyitogatja, nem csak egy új tabot csinál neki. A letöltésvezérlője egy vicc az Operájéhoz képest. Saját css-ek alkalmazása az oldalra. A nem folyamatosan látszódó ezküztárakkal millió helyet lehet nyerni. A képek letiltásával is. Találkoztam már olyan oldallal, aminek FF nem fogta meg a popupját (http://www.startlapjatek.hu -n vannak ilyen oldalkák). Az FF-be alapból nem túl sok beállítási lehetőség van, ezzel szemben az Opera lényegesen testrehagyható.
Nesze "baszod" itt vannak az érveim. És azzal ne gyere, hogy pluginok így, meg más progik úgy, nekem ezt tudja alapból a brúzerem, ezeket szeretem benne, ezért használom. Az 'egérkifejezések' vagymi a neve rohadt kényelmessé teszi a böngészést (jobb klikk, és balra vagy jobbra mozdított egér az oda vissza ugráshoz stb). A billentyűparancsokról (pl ctrl+d azonnali megnyitása a vágólapon lévő oldalnak) ne is beszéljünk.
Az olyanokat már fel se sorolom, hogy villámgyors, pici stb.