• Kaszi46
    megvettük haverokkal közösen első ps2 masinánkat, mosolyogtunk is addig a percig, amíg a tekkenen és a mortalon kivül ki nem probáltunk más játékokat is. én motorosként természetesen azonnal ráusztam a témába vágó játékokra, de óriásit csalódtam. sajnos ugy érzem magam, mint aki kinyit egy gyönyörüen becsomagolt ajándékot, aztán benne 1 nagy darab szarkupac gőzölög, legfőképpen ezt mgp3-és 4re értem. de sajna ennél a játéknál is vmi hasonló érzés fogott el. persze elismerem a játék erényeit, ami a motor\pálya választékban, és a hangokban ki is merül véleményem szerint. legjobban a grafikán döbbentem le, sikerült becsapniuk ezzel a sok theater modos képpel videoval:( amugy gt3-4 nél is ez volt a szitu.
    már bocs hogy itt fakadok ki, csak egyszerüen átverve érzem magamat ezzel az egész ps2 vel kapcsolatban, de a legjobban talán mégis ennél a játéknál zavar ez. minden játékban őrületesen lehengerlő videók, bevezető animok stb stb, az adrenalin már a fülemen csordul ki annyira "ráizgulok" az adott gammára, aztán amikor jön az ingame rész, mintha technikailag 10évet visszaugrottam volna az időben:(