585
  • gematta
    Azt mondta haver hogy nem kuva nehéz csak gyakorolni kell
    ő biz az tudja hisz a legnagyobb konzolos arc
  • mohuska
    most vagy én vagyok tök béna vagy ez kurva nehéz
    eddig csak jogsit csináltam és most nyomtam 1 versenyt......hátttt....jo lesz
  • mohuska
    .........lol

nagyon ott van szerintem a játék.....
  • Kaszi46
    különben is, miattad vártam túl sokat a gt3\4-től és közvetett módon a tt-től is. mondhatni éveken át olvastam itt sg-n, az ezekkel a játékokkal kapcsolatban leírt sok pozitív hozzászólásodat, és ugyanúgy hittem neked is, mint a marketingeseknek
  • Kaszi46
    azert ez az elmosott fakó rondaság se adja vissza a tv-n látott képet, mert ennél azért szebb:P
  • Kaszi46
    jolvanna, én csak hangot adtam a saját véleményemnek, kapott hideget meleget. a pc-t meg nem tudom minek kevered ide, semmi értelme egy pc vs ps2 vitát gerjeszteni. amugy sajna pc-n ugyanez a helyzet motoros játékok terén. mondjuk a thq-s mgp1\2 egész jó pőróbálkozás volt az utóbbi időkben, de az újat sikerült elrontaniuk.
  • mohus
    talán ilyen képet kellett volna nézegetni és nem ábrándozni
  • mohus
    szerintem meg tisztában kéne lenni a PS2 (300MhZ + 32 MB RAm + 4 MB VideoRam) képességeivel

csak 4 motor van egyszerre a pályán...de ha 1 vs 1 akkor még a részletes árnyékokra is futja...

az ugye fel sem tűnik,hogy a játék döcennésmentesen megy? nem ismerek olyan PCs mai gémet, ami ne szaggatna nálam valahol valmikor....ez meg fullstabil
  • mohus
    egyelőre csak japcsi van meg USA....nekem USA másolt van
  • Kaszi46
    másolt(usa verzió azt hiszem)
  • Csiaki
    Tényleg, ez érdekelne engem is hogy eredeti vagy másolt TT-tek van?
  • JGTC
    ma jelent meg?? bazz és nekem még nincs meg ááááááááá

#212 abszolult eggyetértek veled, h a mocis játékok egytől eggyik elvannak cseszerintve, gondoltam talán majd ez mert hát a polyphony-nál csak értik a dolgukat. PS2-re lehet venni motoros játékokhoz, kormányt, pedál+lábfék nem tom hogy van megoldva még ennek utánanézek úgy is ha nagyon bejövős lesz nálam a TT.
  • Kaszi46
    én a motorhoz megfelelő stílust választom mindíg. drz-hez, vagy pl a robogók nagytöbbségéhez mindíg a motard stílust választom:)

előző kommentemhez még annyit, hogy a belső nézet egy elég nagy pozitívum, és nagyon élvezetes ebben a nézetben játszani!
  • Kaszi46
    megvettük haverokkal közösen első ps2 masinánkat, mosolyogtunk is addig a percig, amíg a tekkenen és a mortalon kivül ki nem probáltunk más játékokat is. én motorosként természetesen azonnal ráusztam a témába vágó játékokra, de óriásit csalódtam. sajnos ugy érzem magam, mint aki kinyit egy gyönyörüen becsomagolt ajándékot, aztán benne 1 nagy darab szarkupac gőzölög, legfőképpen ezt mgp3-és 4re értem. de sajna ennél a játéknál is vmi hasonló érzés fogott el. persze elismerem a játék erényeit, ami a motor\pálya választékban, és a hangokban ki is merül véleményem szerint. legjobban a grafikán döbbentem le, sikerült becsapniuk ezzel a sok theater modos képpel videoval:( amugy gt3-4 nél is ez volt a szitu.
    már bocs hogy itt fakadok ki, csak egyszerüen átverve érzem magamat ezzel az egész ps2 vel kapcsolatban, de a legjobban talán mégis ennél a játéknál zavar ez. minden játékban őrületesen lehengerlő videók, bevezető animok stb stb, az adrenalin már a fülemen csordul ki annyira "ráizgulok" az adott gammára, aztán amikor jön az ingame rész, mintha technikailag 10évet visszaugrottam volna az időben:(

• mohus
    ki milyen stílusban motorozik?:)

"motard" az nem gyenge:)
  • Brash
    Mit jelent az, hogy ne segítsen? Mit segít Neked a gép?
  • Rohamoszti
    Legyen ugy ahogy ti mondjátok:D amugy hol lehet még anyit beállitani hogy aa számitogép EGGYÁLTALÁN ne segitsen?amugy igazatok lehet lehet én vok még béna:DD
  • SomebodyEra
    Én már nem tudom kivárni...nem tudja valaki, hogy külföldről honnan tudnám megrendelni?
  • Brash
    Jaja. A rázókövek után némelyik pályán van egy kis zöld rész. Az még tapad, nem véletlenül van ott. Igen sokszor jól jön.
  • BenedekFeco
    Így van! Qrvára kikell használni a pályán lévő "szélesítéseket".
  • Szaszura
    Bezony jól mondjátok gyakorlás 1000-el és az eredmény nem marad el!!!Bár én és sztem sok emberke nagyon jól ismeri a pályákat a GT4-ből ez persze elég nagy segítség.De az autó azért nem motor itt naon használni kell az ideális íveket,legalábbis én így gondolom ,mert sokszor ezen múlik a győzelem+persze a szélárnyék használata is fontos ám
  • BenedekFeco
    Pedig meg lehet csinálni.Nekem már jó ideje megvan az összes moci.2napig káromkodtam egyfolytában mire belejöttem,innen már tök egyszerű a játék.A versenyeknél is menni kell a kvalifikáción,és első helyről már (majdnem) piskóta megnyerni a futamot.
  • Brash
    Pedig utól lehet érni. Nekem már csak 5-6 motor nincs meg. Azok is 400 meg 500ccm-esek. Ott egy kör alatt kell legyőzni 3 gépet is. Az tényleg nehéz. Mivel a motornak csak 2 kereke van közel sem tapad úgy füvön vagy homokon mint egy kocsi. De ha kicsit elspórolod a kanyart akkor is könnyen utóléred az ellenfelet. A végére meg úgy belejössz, hogy nem spórolsz majd. Gyakorolj minden pályán és sokkal könnyebb lesz.
  • JGTC
    De igaziból sem mész a fűre ha teheted.
    MotoGP sorozatban is ez van, ott ha simulation módban fűremész akkor majdnem biztos h esel.
  • Rohamoszti
    Majd ha játszottál a Suzuki TT superbike val mindenféle gépi segitség nélkül jól tolod akkor aszondom oké igazad lehet de ilyen nincs hogy nem lehet ugy végig menni egy pályán hogy picit ne mennyél ki a füre tökkéletesen nem lehet motorozni ráadásul ugy hogy utolérd a gépet 2 kör alatt:DD
  • mohus
    abban is van néhány ch. jogsi...amiben nem mehetsz le a pályáról...aki azzal tolta az ezt megszokta:)

tessék gyakni

(mondom én akinek még nincs meg a TT:))))))))))))))))))))))))))
  • Brash
    Bocs, hogy ennyit irok ...
    Mindig azt a motort szerzed meg amelyiket kiválasztod. Pl.: Yamaha R1 ... kiválasztod, adja az ellenfelet és a pályát. Megadja mennyi köröd van arra, hogy megverd és akkor mehet a menet. Majdnem minden esetben 10másodpercig kell az ellenfél előtt maradni (szépen visszaszámol Neked ha már előtte vagy) Azthiszem van olyan is amikor időre kell kört teljesíteni a pályán.
  • Brash
    Ezt a minusz pontokat meg nem értem ... talán arra gonolsz ami a jobb felső sarokba van? Mert ha igen akkor az az, hogy mennyi köröd van még hátra és hogy hány másodperccel vagy lemaradva a másik mögött. (-4; -8 ...) Annyi kör alatt kell megverni az ellenfeled amennyit ad Neked rá. Szóval ügyes légy.
  • Brash
    Nem szabad lemenni a pályárol az egyértelmü. Szépen íveken kell menni ... a GT-be még a másik kocsinak sem szabad nekimenni mert azonnal kizár. Itt nem szabad felborulni meg kimenni a pályáról. Tuningokat meg nem kapsz, hanem amikor megszerzel egy motort akkor írja Neked, hogy bemehetsz a beállításokhoz és ott a kipufogót megváltoztathatod ... és mint élőben kapsz egy kicsivel több nyomatékot meg lóerőt, ami nem számottevő. Ugyanakkor más lesz a kipufogó kinézete és a hangja is. Lehet még az áttéten állítani ... és lengéscsillapítót meg azthiszem féket is.
  • Rohamoszti
    NEM
  • mohus
    toltad te a GT4-et?
  • Rohamoszti
    De az is a játék része hogyha kicsit kiesek a pályárol akkor már lefujja a versenyt?:DPl Yamaha R1 et akartam megszerezni és max 1 körig birtam jo tempoba és utána valmai minusz pontokat ad amit nem tom hogy mik és a verseny végén you are lost:Dme challange modba kiadja a motor márkákat utána kiválaszhatok egy motort és mehet a menet...Most hogy van ez?:Dtuningolni eggyáltalán nem tudok azokat is honnan kapok,:D
  • Brash
    Nem lehetetlen az. Motorokat a Challenge Mode-ba lehet nyerni. Nem annyira nehéz. Aztán a Garage-ba kiválasztani a ketegóriának (veresenyek között - Race Event) megfelelőt. Azthiszem ennyi.
  • Rohamoszti
    mer a challange részeket lehetetlen végig vinni és megynerni
  • Rohamoszti
    Hallod ha megvan a 4 jogsi vagy mi utána hogy a faszba lehet motorokat nyerni meg tuningolni???:D
  • Szaszura
    Ja vágom +van nekem is!!!Hááááát megmondom a frankót,nekem annyira nem jött be túl nehéznek találtam(vagy csak én vagyok béna)akkor inkább Moto Gp4,bár amiket leírtál avval nagyjából egyettértek
  • Rohamoszti
    Van egy olyan motoros játék ami fizikailag szinte a legjobb bár igaz hogy régebbi de sztem ebbe a Suzuki TT Superbike-ba naggyon jól megvannak csinálva a cuccok nem tudsz elindulni eggyesbe ha padlogázt nyomsz kimegy alolad a motor ilyenek:Damikor kurva gyorsan veszed be a kanyart imbolyog a motor keményen:Dés amikor 260-270 el mész akkor körülötted mintha nem is lenne világ:D Csak az a baj hogy ott csak 2004-2005 öös 1000ccm es motorok ig vannak szal 125 ösbe is speed nem robogo.
    sztem naggyon jo! Na valami ilyesmit vártam egy a Tourist Trophy-tol.
  • SomebodyEra
    Az biztos, hogy magasan a legjobb motoros játék, csak jelenne már meg itthon!:(
    Nincs kichipelve a gépem és még mindig nem tudtam vele játszani!:(
  • Szaszura
    Ha jól figyelsz és fülelsz akkor biztos hallod hogy mikor lepadlózod a gépet 1-2-v.3-asban(persze csak az erősebbek)csikorog a gumi és nem pörög ki ezért érezheted gyengének a mocikat!!Ezt így oldották meg(baj v. nem baj)Nálam így is magasan a legtutibb mocis game ps2-őn!!Ámen
  • Rohamoszti
    Arra gondolok hogy 1 esbe NAGGGYON gyenge az össszes motor egyrészt másrész a 180 loerős 170 kilos 1000 res motor nak semmi ereje sincs és ez nagyon nem tetszik!A tuningról nem is beszélek...