Kizárólag azoknak, akik szeretik ezt a két versenysorozatot
  • Dietrich
    Hali.

Jéé van ilyen topic is?

mintha azt lett volna írva tavaly, hogy ne legyenek fikázások..én meg itt csak IRL dicshimnuszt és CC fikát olvastam az elején. Talán rossz a topic cím.
    mondjuk azt már leszűrtem pár kezdeti hsz-ből, hogy elég nagy a tudás hiánya a háttérről és sokan nem is tudják, hogy az IRL végnapjait éli!
    Lagymatagok a CC pályák? Ember TG ezekre a pályákra akart lecsapni mert üzletileg az open wheelben az utcai pályák, mexikó, ausztrália és a tavaly naptárba bekerült új CC pályák a nyerők!
    IRL versenyekre INGYEN mentek ki a nézők akik megvették a nascarra a jegyet!

IRL-t adja az abmoteurs és 1 hetes csúszással a sportklub.
    cc-t adja az eurosport, a cc honlapjáról elérhető race director (fizetős)
    és van az un. p2p (irl-t ott néztemn hétvégén)
    pplive
    valamint van magyar oldal ami az IRL és CC-ről szól (ezt biztos páran ismeritek is)
    motorsportok
    van egy ilyen is:
    CC FAQ

a jövő jelenleg úgy fest:
    Tony genyó George térden állva könyörög az egyesülésért és feltételeket támaszt (na ebben marhára nincs igaza ő baszta szét 2005 végén az akkori indycart meg akik vele tartottak)mert jelenleg a honda sem lesz állandóan ott motor nélkül marad.
    nincs 33 versenyzője az indy500-ra (elkerülhetetlen számára, hogy CC versenyzők induljanak, de a CC olyan versenynaptárt adott ki, hogy gyakorlatilag bérmunkába kell kiadniuk az autókat, hogy induljanak a kvalikon)

2007-től a CC új kasztnival áll elő..ezzel nagy valószinűséggel az IRL-ből páran átakarnak majd menni olcsóbb, modernebb lesz Panoz gyártja majd, jelenleg a betét széria az Atlanticon kisérelik meg a változást.
    tavalyi 17 induló után idén februárban 33!!! jelentkező volt köszönhetően az új és olcsóbb kasztninak, az erősebb motornak. Hétvégén Long Beachben kiderül majd az Atlantic esetében.

szóval fordult a kocka és ez elsősorban Kalkhoven, Gentilozzi, Forsythe trió jóvoltából (cosworth megvásárlása, pályák megtartása vagy újak szervezése, jobb tévés szerződések stb.