Kizárólag azoknak, akik szeretik ezt a két versenysorozatot
  • Masakari
    #2168
    "2012-es F1es szezon" öt éve volt. köszönöm, ülj le, egyes.

    És amúgy tényleg az F1-esek köpködik az Indyt és nem fordítva. Szóval szerintem a kis gyapotszedő fogja be a száját meg a többiek is(Hamiltont bírtam,de most nagyon elásta magát sok embernél). Másabb a széria ez tény de ettől nem rosszabb.

    Dietrich írta Bourdais-t, na ő tényleg tudna mesélni. Mivel F1 előtt a Champcarban ahol szintén egyenatók voltak rommá nyerte magát 4 év alatt(4 év 4 bajnoki cím). És mivel akkoriban néztem azokat a versenyeket nagyon is jól tudom,hogy sebességből,tehetségből és taktikából nyerték meg azokat(emlékszem 1 futamra amikor a felénél valahol a vége felé volt annyira elbasztak valamit,majd begyújtott a rakétákat és nyert a végére). Ez F1-ben soha nem történik meg,és történhet meg mert rohadtul a gép irányába van az egész, ha nem a tied a legjobb akkor lehetsz akármekkora istencsászár nem fogsz nyerni(na meg az említett előzésképtelenség).

    Számomra az F1 teljesen érdektelenné vált az elmúlt években pedig valami 2-3 éves korom óta nézem,csak az eredményeket nézem meg(meg max a rajtot). Konkrétan dögunalom,elalszok rajta.