Kizárólag azoknak, akik szeretik ezt a két versenysorozatot
  • gordon 24
    Pedig érdekel ird meg!!!

És akkor fejezzük be a vitát, ha normálisak leszünk akkor lehet okos dolgokról beszélni. De azért ezek akkor sem normáls dolgok és ezt mind te irtad:
    "Jéé van ilyen topic is?

mintha azt lett volna írva tavaly, hogy ne legyenek fikázások..én meg itt csak IRL dicshimnuszt és CC fikát olvastam az elején. Talán rossz a topic cím.
    mondjuk azt már leszűrtem pár kezdeti hsz-ből, hogy elég nagy a tudás hiánya a háttérről és sokan nem is tudják, hogy az IRL végnapjait éli!
    Lagymatagok a CC pályák? Ember TG ezekre a pályákra akart lecsapni mert üzletileg az open wheelben az utcai pályák, mexikó, ausztrália és a tavaly naptárba bekerült új CC pályák a nyerők!
    IRL versenyekre INGYEN mentek ki a nézők akik megvették a nascarra a jegyet!"

"de mondom ha ez a topic csak az IRL-ről szólna a címe alapján akkor oké, de ha nem akkor ne terjesz hülyeséget."

Te is irtad hogy néha elkap a hév, néha engem is pl akkor amikor ilyeneket látok, mert pl az az ember akivel veszekedtél Laffite egyátalán nem irt ilyet de még hasonlót sem. Az más kérdés hogy én hogy reagáltam, bevallom hülye voltam, de akkor sem normális ahogy bejelentkeztél ide, ez tényleg gumiba való stilus. De én nem akarok vitázni, beszéljünk arról amiről ez a topik szól IRL,Champ Car-ról. És az meg a másik ami idegesít milyen fiatal kor? Én 23 éves vagyok az mitől fiatal? Miért te mennyi vagy?