Kizárólag azoknak, akik szeretik ezt a két versenysorozatot
  • Dietrich
    Ezeket mások írták nem én!

Bernard megerősítette, hogy a Chevy-s csapatok szervezkednek ellene és ki akarják rúgatni.
    Állítólag Tony George a felbújtó(ECR) (John Barnes az egyik, míg Jimmy Vasser a másik) hívogatja a kollégáit, hogy nyomást gyakoroljanak rá. Bernard már több ajánlatot is elutasított más cégektől, mert ki akarja tölteni az 5 éves IC szerződését.
    Bernard: "Több tulajdonos is megerősítette ezt nekem. Csalódott vagyok."

Chevy lobbi. Teljhatalmat akarnak maguknak. Mit gondolsz miért ment annyira a tiltakozás a Honda turbócsere ellen? Ki akarták nyírni a Hondát, ennyi az egész. Már majdnem polgári per lett a dologból, de letettek róla. Egyébként a Honda is egy hulladék gárda. Indyre a full timerek új fejlesztésű motort kaptak míg a one-offok egy régebbit. Végig lehet nézni az eredményeken. Townsend Bell az egyetlen aki körön maradva tudta befejezni a versenyt, és szóvá is tette a dolgot a verseny után: B-ligás motornak titulálta a masinát.

Wade -> Motorhiba.
    Clauson-> Elbaszta, de a tartalék tartalékjának a tartalékjából összetákolt motorral ment.
    Józsi -> Ugyan full timer, de a Honda 'mostohagyereke' a csapat, mert ugye milyen dirrel durral lett nekik 'szerezve' a Honda.
    Jourdain -> Vért izzadva hibátlanul vezetve egy kör hátrány.
    Bell -> Már írtam.

A többiek mind teljes szezonosak.

mindeközben..
    Dragon To Split Single Entry For Bourdais And Legge

de azóta kiderült még sem TG áll a háttérben..egy a biztos megy a szarkavarás pont úgy mint 1994-től 1996-ig.