Kizárólag azoknak, akik szeretik ezt a két versenysorozatot
-
BRISCOE!!!! TUDOM HOGY SZOKÁSÁHOZ HÍVEN ELBASSZA AZ EGÉSZ FUTAMOT DE NEM SZÁMÍT! :D Hátha csoda történik és nyer! Azt se tudom már hány éve drukkolok neki...4? papa te talán jobban tudod...mikor kezdtünk el versenyezni IndyCarral rFactorban? :D
A többiek...Hinchcliffe 2. helyének is úgy örülök mint Etióp gyerek egy falat kenyérnek. Megkedveltem a srácot a Greg Moorenak állított emléke a humoros videói, és a fiatalos temperamentuma miatt, és természetesen a sebessége miatt! Ő lehet az új Paul Tracy!
Andretti...úgyis kiesik az első 20 körben, csak ne potenciális kedvencet rántson magával.
Newgarden (alias újkert, Spiczivel lefordítjuk a nevek nagy részét és úgy szólítjuk őket xD) pedig Rookie-ként kegyetlen időt jött, ő már az év elején bizonyított nálam, hogy van helye az IndyCarban.
Bourdais a hasra ütött setuppal jött egy 25. helyet...figyelni kell rá ha nem is indy500on de a motor változásnak köszönhetően a következő futamokon. Ő még nyerni fog futamot idén road/streeten.
Ha Legge nem félne annyira akkor ő is szép eredményt érne el a hétvégén. De megértem félelmét, remélem enyhülni fog egy szép nagy crashnél amiből jól jön ki, szerintem az jót tenne neki, komolyan mondom. Ha biztonságban érezné magát, tudja hogy ekkora tempónál se lett semmi baja, akkor bátrabb lenne, véleményem szerint.
Többiek...hát...Beatriz ügyes, Kimball-tól és JR-tól többet vártam, Ganassi gyenge, Simonat meg Alesit sajnálom hogy ilyen szar motorral kell menniük...szerencsétlenek...
Nagyon várom már a futamot.