2274
Kizárólag azoknak, akik szeretik ezt a két versenysorozatot
  • Dietrich
    Aero kit program moves forward for next season
  • Dietrich
    Ma: 1:15-2:15 p.m., Firestone Indy Lights Qualifying
    Holnap: 12:30 p.m., Firestone Freedom 100 (40 laps)
    +6 óra
  • Dietrich
    TOP 10-be 9 chevy csak 1 honda..túl nagy meglepetésre ne számíts.
  • bodajoci
    Indyben bármi megtörténhet... Mindenesetre érdekes a grid :)
  • Dietrich
    Segítsük vagy felejtsük el a Lotust? - Vélemények a paddockból
  • Dietrich
    nem egy matyó himzés, de kurva jó fej ő is :)
  • mcmoha
    Kanaan olyan ronda, hogy szerintem Barrichello csak azert kerte fel a keresztapasagra hogy tudja valakivel ijesztgetni a gyerekeit.
  • Dietrich
    Azt ugye tudod, hogy ez már szombaton eldőlt? :)
    És azt is, hogy a 4 mért kör átlagát veszik nem a legjobb eredményt? Mert akkor Hinché a pole.

Hinchnek vagy 8 ember örül akikről tudok :D Egyszerűen egy (jó értelemben)olyan idióta, akkora arc, hogy nem lehet nem neki szurkolni. Túl azon hogy nagyszerű versenyző is egy jó csapatban és jó autóval.
    Igen Greg..ott volt nála Greg kesztyűje is!
    Hinch Greg Moore előtt tisztelgett a Pole Day-en

Andretti többször volt az Indy500 győzelem közelében mint a kiesésnél...

Newgardent nem kell magyarosítani mert mi már megtettük :D
    Josef = Józsi :p
    Hinch = Polgármester
    Kanaan = nagyorrú de ez már jó régi ;)

Bourdais és Legge mentségére szóljon a motormizéria ami csak a hét közepére rendeződött..nem tudtak annyit edzeni mint a többiek. Így a beállításokkal sem tudtak annyit variálni.

Ganassiéknak ezzel az új autóval úgy ám blokk nem megy egész évben eddig nem csak az Indyn..

Egyelőre a Lotus körül forr a levegő. Bár már nem aktuális a bump day miatt de levan írva mire gondolok.
    A Bump Day-en lehet kinyomják a Lotusokat a mezőnyből?

• Ulvar
    BRISCOE!!!! TUDOM HOGY SZOKÁSÁHOZ HÍVEN ELBASSZA AZ EGÉSZ FUTAMOT DE NEM SZÁMÍT! :D Hátha csoda történik és nyer! Azt se tudom már hány éve drukkolok neki...4? papa te talán jobban tudod...mikor kezdtünk el versenyezni IndyCarral rFactorban? :D

A többiek...Hinchcliffe 2. helyének is úgy örülök mint Etióp gyerek egy falat kenyérnek. Megkedveltem a srácot a Greg Moorenak állított emléke a humoros videói, és a fiatalos temperamentuma miatt, és természetesen a sebessége miatt! Ő lehet az új Paul Tracy!

Andretti...úgyis kiesik az első 20 körben, csak ne potenciális kedvencet rántson magával.

Newgarden (alias újkert, Spiczivel lefordítjuk a nevek nagy részét és úgy szólítjuk őket xD) pedig Rookie-ként kegyetlen időt jött, ő már az év elején bizonyított nálam, hogy van helye az IndyCarban.

Bourdais a hasra ütött setuppal jött egy 25. helyet...figyelni kell rá ha nem is indy500on de a motor változásnak köszönhetően a következő futamokon. Ő még nyerni fog futamot idén road/streeten.

Ha Legge nem félne annyira akkor ő is szép eredményt érne el a hétvégén. De megértem félelmét, remélem enyhülni fog egy szép nagy crashnél amiből jól jön ki, szerintem az jót tenne neki, komolyan mondom. Ha biztonságban érezné magát, tudja hogy ekkora tempónál se lett semmi baja, akkor bátrabb lenne, véleményem szerint.

Többiek...hát...Beatriz ügyes, Kimball-tól és JR-tól többet vártam, Ganassi gyenge, Simonat meg Alesit sajnálom hogy ilyen szar motorral kell menniük...szerencsétlenek...

Nagyon várom már a futamot.

• Dietrich
    Indy500 starting grid
  • Dietrich
    #ROP update #64 @alesi_officiel has completed all phases and is cleared to compete in the #INDY500

Alesi is teljesítette a 3. fázist így nincs akadálya hogy induljon a Pole Dayen.
    Mivel úgy nézki összesen 34 induló lesz Alesi és Legge közt (aki még nem is tudott autóba ülni) dől el ki nem fog bejutni a 33 induló közé.
  • Dietrich
    Bár Alesi még nem teljesítete a 3. fázist a ROP-on (talán ma majd sikerül neki, de péntekig teljesítenie kell vagy nem indulhat a pole dayen) egy csütörtöki nyilatkozata az oválról és helyszínról.

Az újonc Alesi otthonosan érzi magát Indy-ben
  • bodajoci
    a videó nem elérhető az országodban :/
  • Dietrich
    Barrichellót lenyűgözte első oválpályás tapasztalata

Múlt éjjel, amikor aludni mentem, ezen járt az agyam. Amikor felébredtem, az ágy másik oldalán feküdtem, szóval már az álmaimban is oválokon jártam.”

Napvilágra került, hogy a brazil vezetés közben nyomdafestéket nem tűrő szavakkal dobálózott a csapatrádióban, de végül mindezt csak az izgalom számlájára írta.

„Azt mondtam, hogy nagyon király, de nem a legszebb stílusban” - mondta nevetve. - „Nagyon goromba voltam a rádióban, de csak az izgatottság miatt.”

:))
  • bodajoci
    Tubuson fenn lesznek a versenyek, csak kérdés, h mennyi idő után töltik fel őket.
  • Dietrich
    RENDKÍVÜLI HÍR: Jay Penske beperli a Lotust!
  • Dietrich
    "Néhányuknak például mi vettük meg a kasztnit - erről se beszél senki. Szerintem ilyet a Honda és a Chevrolet sem csinált."
  • Dietrich
    ebben a cikkben van szó a lotus emberének a mentegetőzéseiről.
  • bodajoci
    Előbb kellett volna nekiállni motort gyártani meg tesztelni, meg ugye ment a kavarás a hengerűrtartalom miatt is assszem...Az is mire volt jó?
  • Dietrich
    szerintem a háttérben már komoly tárgyalások zajlanak a Cosworth/Ford beszállásával az IC-be (Bobby Rahalt mondják aki próbálja rávenni őket)
  • Dietrich
    Gondolom olvassátok az iracet..megy a kavarás a Lotus motorok miatt.

A következő szabálykönyv kiegészítést küldték szét a csapatoknak a minap: egy csapat egyetlen motorgyártóval szerződhet le egy adott szezonra, ez alól csak az INDYCAR jóváhagyásával lehet eltérni.

ergo akik eddig lecserélték a lotus motort megúszták. a maradék kettő már nem..nekik az év végéig lotussal kell menniük.

Indy500-ra 8szerintem meglesz a 33 autó) de komoly gondok vannak. Többen vannak elég pénzzel, hogy rajthoz álljanak de nincs motor! Ennek egyik fő okozója maga a Lotus.
    Honda és chevy már nem tud több motort szállítani és alapból a többi csapatot a lotus látta volna el. Csak ugye ők eleve fél évvel később kezdtek hozzá.
    akiknek megvan a pénze/szponzorációja az Indy500ra csak nem tudnak menni mert nincs motor.

Tracy
    Howard
    Tung
    Lloyd
    Scheckter
    Rice
    Pippa
    Rocky Moran Jr.
    Pantano
    John Andretti
    Bruno Junqueiro
  • Dietrich
    elfelejtettem beírni, hogy felvételről adja a SK a versenyt.
    Eredetileg 17:45-kor lett volna green flag...de a rajtot előbbre hozták a mi időnk szerinti 17:30-ra mert tartottak az esőtől, ami ott nem is eső hanem monszunnal ér fel. :)
  • bodajoci
    Jó kis verseny volt ez is, Power épített és városi pályán továbbra is ellenállhatatlan. Azért indyben kiv leszek a honda - chevrolet meccsre, meg arra is, h Power oválon mennyit tud.
  • Ulvar
    Én jobban elnézegetem mint az amcsi reklámokkal tűzdelt verzsönt.
  • bodajoci
    Köszi elmentettem, de erről a versenyről már lecsúsztam, majd holnap letöltöm, ha már fenn lesz.
  • N o N a m e
    a Sportklubon most kezdődött, botrány a közvetítés... én már az elejétől nézem angolul.

mentsétek el könyvjelzőbe: http://briansweet.me/racing.html élőben közvetíti a versenyeket: Indycar, NASCAR, F1 stb. nagyon jó minőségben.
  • bodajoci
    Fasz kivan, nem igaz, h mit szaraxok evvel az időeltolódással :/ Néztem sportklub műsorát is, látom 18:30 a közvetítés kezdete, mondom akkor biztos úgy lesz. Erre találok streamet, hát már megy egy órája... Eh ebből piranha lesz megint :O
  • Dietrich
    stream
    http://www.aovivoagora.com/AoVivo/band-tv-on-line/
  • Dietrich
    de csak az elejéb utána már nem kell dekóder vagy conax modul..
    sőt ha valaki a havi díjat kéri akkor csak 10K.
  • mcmoha
  • Minstrel
    azt én is néztem, még mindig az a legolcsóbb, 20.000/év
  • Dietrich
    én eldöntöttem a kérdést..digikábelen ugye nincs sportklub de a mindigtvextrán van.
    lakásba 100% a jelerősség már megnéztem egy mezei szoba antennával..
  • Minstrel
    Szerintetek melyik stream-es oldalra kellene előfizetnem ha tuti látni akarom az Indy500-at? Mert sportklubom nincs és nem is lesz, de az Indy500-at szeretném élőben nézni jó minőségben és gondoltam ha lehet akkor arra a napra vennék tagságot. Justintv-t nézegetem, de én ott nem találok ilyen lehetőséget.
  • bodajoci
    Halacskás verziót néztem, de nem bántam meg. Qrva jó verseny volt, főleg, h az egyik kedvenc nyert :)
  • Dietrich
    streasm a versenyhez akinek nincs sportklubja:

http://www.ilive.to/view/26865/
  • Dietrich
    Hinch (eddig nem hivatalos infóból) eldurrantott egy motort a Sonomai teszten így a hétvégén 10 helyes rajtbüntivel nyit.
    :(
  • Dietrich
    Barrichello extra gyakorlási lehetőségekhez jut

Barfield döntött: sárga zászló alatt sem zárja a pit lane-t
    (ez szerintem egy rossz döntés)

A sonomai teszten Franchitti volt a leggyorsabb

Sportklub 22:00-tól közvetít.
  • bodajoci
    Szentem Helio nem blokkolt, ennyit kell, h engedjenek, különben vicc lenne az egész :O
  • mcmoha
    Nagyon jo verseny volt, orulok, hogy az F1 ket "fekete baranya" jo helyen vegzett.:)
  • dave9004
    bizony nagy grat neki. nagyon gyors volt :)