Vajon létezik-e?
  • light00
    #1777
    Ha kért pár hetet, akkor az elején tényleg ne fuss hozzá. Lehet szo rola, hogy ismeröseivel beszélgetsz a témárol, pontosabban rola, hogy most mi van vele, hogy éli napjait. Közeli barátaival/barátnöivel, akik szinte nap mint nap megfordulnak nála. Célszerü elöször tölük tudni meg, hogy van most a párod. Ezek után el lehet kezdeni gondolkodni, hogy mi is lehet.
    Ha van uj valakije, hát akkor ez van.
    Ha viszont nincs, elöször probálj csak simán kapcsolatot teremteni vele, ne hivd sehova, hanem teljesen átlagos, hétköznapi témákrol probálj beszélgetni vele. Itt azért célszerü trükközni, hogy "véletlenül" fussatok össze, amikor pl tudod, hogy neki is lenne ideje, hogy akárcsak pár percet beszéljetek. Csak ne hozd fel elsö alkalommal a kapcsolatotok. Ne az ajto elött várd, hanem olyasmi, hoyg kedvenc bár/kávézo/étkezde, ahol tudtok találkozni, és tudod, mikor van ott. És célszerü ugy elválni, hogy valamit megbeszéltetek (pl hogy ugy belebonyolodni valami témába, ami nem is fontos, csak azért, hoyg beszélgetni tudj vele, azt lehet késöbb folytatni), tulajdonképpen helyzetfüggö, hogy mire terelödik a beszélgetés. Ajándékokat ne eröltesd, ha van mod rá. Legyél vele szokatlanul kedves, hogy elgondolkodjon arrol, hogy mit is akartál töle? Bokolj neki sokat, feltételezem ahogy szoktál, akkor többet, csak ne tünj tul idiotának vele, megint az arany középut...
    és ilyenkor te is mesélhetsz neki, hogy láttál tegnap a parkban egy nénit 6 kutyát sétáltatni...De inkább beszéltesd, akkor nem nézi, mennyit tölt veled.
    Ha menni akar, egy két szo erejéig tartsd vissza maximum, de engedd el, ne akard ráeröltetni magad.
    Ha már egyszer beszéltetek, abbol kiderül, hogy viszonyul hozzád, utána ettöl függöen lehet továbblépni, hogy felhivod, csak beszélgetni, mondjuk, hogy a szomszéd kutyája megint az ablak alá sz@rt, de azért reméled neki is jo napja volt...
    Figyelj alaposan az ismerösei véleményére, és legföképp, ha találkozol vele, a reakcioit egyes mondataidra, szavaidra.

    Nem tudom mennyiben tudtam hozzászolni, irásban nehéz kifejeznie magát az embernek, legalábis nekem igen. Probálj ugy megtudni rola sokmindent, hogy nem vele beszélsz, ez az ami szerintem fontos lehet.