Szerelem első látásra?!?!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy átlagos buli miatt senki nem mond ilyet.
Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!
Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.
Most azt szeretném megkérdezni a kedves férfitagoktól, hogy mért csináltok olyat, mint Scheri exkedvese.
Leírom, mi is történt:
Pénteken a kedvesem elment a haverjaival bulizni, tegnap padig közölte velem, hogy jó lenne egy kis szünet. Most jöhettek azzal, hogy biztos becsajozott, de én tudom, hogy nem, mert túl jól ismerem. Ha becsajozott volna, akkor rögtön szakít velem. De nem tette.
Tehát: azt tudom nagyon jól, hogy hagyni kell a levében fõni, míg rá nem jön a dolgokra, viszont majd' meghalok, úgy hiányzik.
Nem agyalok én sem túl sokat a dolgokon, mert ma rögtön barátnõt hívtam, és strandra mentem, de azért jó lenne, ha Ti is segítenétek.
Elõre is köszi. 😊
Ui: Elnézést hogy beleszóltam, de ez a topik nagyon jó....kár elrontani vitákkal...😞
xD
Sejtettem. Nem gond, akkor most már térjünk vissza a témára.
ON
Ha hiszed, ha nem, én vagyok a legutolsó, akinek érdeke lenne megölni a topicot, fõleg, hogy ennyit írtam már bele, és nem szeretem feleslegesen klimpírozni a billentyût.
Nem ez lenne az elsö topik, ami két ember vitájába hal bele. Mivel monitor=nagy mellény, rohadtul egyikötök sem fogja beismerni a tévedését, igy értelmetlen. Ideje befejezni.
Amúgy Scheri nem reménytelen, sõõõt Te sem vagy az, csak egy picit tanulni kellene és ha nincs értelmes hozzászólásod, akkor csendben maradni, de majd felnõsz. (Brutálisan gáz a helyesírásod. Te tényleg nem vagy több 15-nél, nem tudom min vitázunk. <#nevetes1>#nevetes1>)
Kisebbségi érzésem szerencsére nincs, fõleg nem veled szemben. Ovis 😉
"Inkább maradj csendben, és ne írjálj ilyen hülyeségeket!"
Ad. 1.: Aki hülyeségeket irkál az nem én vagyok - lapozz vissza egy kicsit nagyarcú "élettapasztalt", ostoba "barátom". Amíg Te osztod az észt, addig más megpróbál segíteni, vagy legalábbis elmagyarázni, hogy mit és hogyan gondoljon a kedves delikvens, akinek most problémája akadt.
Ad. 2.: IRL szívesen elbeszélgetek/-nék ezekkel az "okos" és "értelmes" emberekkel, amilyen Te is vagy, bár attól tartok, hogy az iskolában mindig is utáltak téged és elég hátrányos, "gyp"-s gyerek voltál/vagy, ezért sok értelmes szót nem is lehet veled váltani. Amit amúgy sajnálok.
Ad. 3.: Egy NORMÁLIS segítõ hozzászólásod nem volt, azon kívül, hogy láttál egy filmet. Gratulálok! Jelentkezz publicer-díjra, mert láttad a Hair-t és megpróbáltál egy értelmes mondatot összevakarni. Bár azt hittem, hogy a Studio54-et fogod mondani, de addig úgy látom nem jutottál el. Igen, vannak ilyen filmek, sõõõõt vannak Sci-fi filmek is, de azért nem hiszed el ugye, hogy a marslakók köztünk vannak. 😊
"Mellesleg te pont az a típus vagy, aki senkinek sem kell, azért kurvázol minden nõt akinek nem 1 férfi volt az életében, és nem úgy él mint te..."
Ezen jót mosolyogtam. 😊 No comment - nem ismerjük egymást, így nem fogom bizonygatni az ellenkezõjét. Éltem így is és úgy is. Láttam mind a két oldalt, mert megtehettem. 9 évig volt barátnõm, ami idõ alatt hûséges voltam, ennek három éve vége, mert egyszerûen eltûnt a szerelem. Szerencsésnek mondhatom magam, mert ez alatt a három év alatt rengeteg nõvel megismerkedtem és mondhatom, hogy nem én voltam az, aki nem jött be nekik. Emiatt megtehetem azt, hogy nyugodt szívvel sz@rok rá, mit mondassz. 😄
Azért megkérdezném, hogy mégis hány évesen osztod így az észt? Neked még nem volt tartós kapcsolatod? Gyakran dobnak ugye? (Ezt azért megértem, mert egy primitív kisgyerek mellett én sem tudnék meglenni.)
Visszatérvén Scheri-re, mert már így is túl sok karaktert pazaroltam erre a kis lámára... Még mindig azt mondom, hogy menj és élj. Ne foglalkozz senkivel, hanem ismerkedj és járj bulizni. Megfogsz lepõdni, mennyi értelmes és helyes lány van még a földön.
Én is irtam, persze, vannak ránézésre ártatlanok, de nem ismered ki öket ránézésre.
másrészt: mért pont négy?
Különben igen, vannak olyan csajok, akik ránézésre ártatlanok. Tudnék is párat mondani. Ezért is kell persze elõbb megismerni, és nem az elsõ négy napon lefeküdni vele.
Egy ilyen dolgot nem lehet látni. Megismered, és eldöntöd. Ránézésre ártatlan, amugy te leszel a 16-dik megkéselt áldozata. Ilyet nem lehet megállapitani.
mert ha az elöbbire, akkor majd utánnad fejtem ki a véleményem....majd megérted 😄
u dont have to listen anybody else but me
Nekem a véleményem az elsö látásra szerelemröl, inkább talán egy hirtelen testi vágy, mint tényleges szerelem lenne. Inkább az, hogy látod azt a gyönyörü nöt, és adott pillanatban nem akarsz mást, mint a karjaiban lenni. Ez szerintem egyértelmüen nem más, mint testi vágy, nem szerelem.
felmér, figyel, néz. Tehát folyton bámul.
Miért ne létezne? Bár ha nem is szerelem, de ahhoz majdnem hasonló is lehet.
Különben nem vagyok Donhuan én sem, de egyre többet láttom azt, hogy ha fiatalok társaságban megfordulok, valamelyik csaj stírel! 😊
De ENNYI, MERT EGY
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
majd rájössz...
az excsajod, exszerelmed pedig hadne legyen már a szomszédhoz hasonlatos...
...::S.T.A.L.K.E.R 4ever::...
Végül az történt, hogy a srác összejött az egyik exével, én egy sráccal, ebbõl is lett veszekedés, és onnantól kezdve hagytuk egymást békén. Mint mondtam, azóta csak köszönünk egymásnak... De kb 1-2 évig azt sem tettük.
Ez tetszett... Elõször jössz azzal, hogy a szüleid k..vák (Te mondtad - 60-70-es években havonta 5-6 pasi, úgyhogy ezek a te szavaid!) Szerencsére az enyém nem ilyen volt, így emiatt egy kicsit más a gondolkodásmódom. E' van. Természetesen ez által megértem, hogy miért nem nézed le ezeket a lányokat. Tedd ezt. Végül is a fiúk nagy része az anyjukat keresi a párjában. (És ezen NE haragudj meg - TE ÍRTAD!)
A szakítás errõl szól. Megszakítasz minden kapcsolatot az illetõvel és családjával, kivétel nélkül, különben csak megnyújtod a saját szenvedésed.
Én kérdezem, miért, a válasz annyi volt, hogy "nem úgy szeretlek, mint eddig". Egy világ omlott össze bennem, de azt mondtam, ok, legyünk barátok. Ez úgy kb 2 napig ment, mert ugyanabba a társaságba jártunk, és megoldhatatlan volt, hogy ne találkozzunk. Végül, 2 nap után újra egymás karjaiban kötöttünk ki. Ezután feltettük a kérdést: mi legyen? Nem tudtuk a választ.
Aztán megbeszéltük, hogy nem találkozunk, õ maradt abban a társaságban, én mentem a bátyámmal bulizni. Így is elkerülhetetlen volt a találkozás, megint egymás karjai... Plusz zaklattuk egymást smsben, telefonon stb. De így sem lett jobb. Egyikünk sem tudta mit akar, kialakult egy seveledsenélküled kapcsolat köztünk, amikor együtt voltunk, veszekedtünk, amikor nem, azért zaklattuk egymást. Végül sikerült úgy összeveszni, hogy én teljesen megváltoztattam a baráti körömet, és azóta ha esetleg összefutunk (1 évben 1x), akkor köszönünk egymásnak, és kész. De volt olyan idõszak is, amikor köszönni sem voltunk hajlandók egymásnak. Kb ennyi a story.
De mondom, tégy amit akarsz, amit a szived diktál, végül úgyis nekem lesz igazam (sajnos).
De azt 1 szóval sem írtam, hogy az, hogy átrágja a dolgot egyedül, annak csakis az lehet a végeredménye, hogy bõgve és bocsánatotkérve rohan a karjaidba végül és boldogan éltek migmegnemhaltok...
Ezért mondom én neked, hogy hagyd pihenni, míg õ nem jelentkezik.
De haver, ha ebbe szeretnél kapaszkodni, hát tedd, jó szarul fogod érezni magad még hónapokig, agyalni fogsz, szenvedni, fogyni és szánlamasabbnál szánalmasabb dolgokat fogsz tenni, csak hogy visszacsináld a dolgot. Hajrá!