Szerelem első látásra?!?!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

light00
Ha nem is szándékosan tett valamit, esetleg a tul sok alkesz müvelhetett vele olyat, amivel nem dicsekedne. És még szeret, de inkább egyedül gondolja át, mit tett.
Egy átlagos buli miatt senki nem mond ilyet.

Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!

Nézd, ha így elment bulizni, és utána jelenti ezt ki, az annyit jelent, hogy belekostolt, hogy milyen amikor csajozhat, fõleg 10 év után... biztos történt ott valami. Általában csajok szoktak ilyeneket csinálni, amikor észreveszik, hogy körbe vannak rajongva, és megvadul a vérük. Sztem.

minigirl
10 év alatt szerinted nem lehet teljesen megismerni egy embert??? 😊

Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.

Sztem simán megcsalt egy másik csajjal... nem jól ismerted!

minigirl
Örülök, hogy sikerült befejeznetek a veszekedést. 😊
Most azt szeretném megkérdezni a kedves férfitagoktól, hogy mért csináltok olyat, mint Scheri exkedvese.
Leírom, mi is történt:
Pénteken a kedvesem elment a haverjaival bulizni, tegnap padig közölte velem, hogy jó lenne egy kis szünet. Most jöhettek azzal, hogy biztos becsajozott, de én tudom, hogy nem, mert túl jól ismerem. Ha becsajozott volna, akkor rögtön szakít velem. De nem tette.
Tehát: azt tudom nagyon jól, hogy hagyni kell a levében fõni, míg rá nem jön a dolgokra, viszont majd' meghalok, úgy hiányzik.
Nem agyalok én sem túl sokat a dolgokon, mert ma rögtön barátnõt hívtam, és strandra mentem, de azért jó lenne, ha Ti is segítenétek.
Elõre is köszi. 😊

Brigicsaj
Sziasztok! Régen jártam ebbe a topikba sajna, mert idõm nem nagyon volt. És most vissza olvastam egy pár hsz-t és sajnálattal nézem hogy veszekedések mennek ahelyett hogy a témában szólnátok hozzá! 😞

Ui: Elnézést hogy beleszóltam, de ez a topik nagyon jó....kár elrontani vitákkal...😞

xD

OFF
Sejtettem. Nem gond, akkor most már térjünk vissza a témára.
ON
Jogos, de ha visszaolvasol, akkor láthatod, hogy mindent megtettem (megtettünk) azért, hogy Scheri átértékelje a helyzetét, ne pedig magába roskadva sírdogáljon valahol. Igazából, ha nem jön egy-két ilyen okoskodó pöcs, akkor normális mederben folyik a beszélgetés és nem megy át "anyázásba". Bemenni egy topicba és benyögni, hogy "milyen hülye vagy" nem egy bonyolult dolog. Sajnos vannak ilyen emberek is. Igen, lehet szó nélkül hagyni, de én szeretném inkább megérteni ezeket a lámákat. Néha sikerül, néha nem. Nem érzem azt, hogy ki kellene töltenem azért az adatlapot, hogy megpróbáljak segíteni valakinek.
Ha hiszed, ha nem, én vagyok a legutolsó, akinek érdeke lenne megölni a topicot, fõleg, hogy ennyit írtam már bele, és nem szeretem feleslegesen klimpírozni a billentyût.
Ezen a szinten nem vagyok hajlandó, bocsi!

light00
te is csak dobálozol, nem mintha kitöltötted volna az adatlapodat.

Nem ez lenne az elsö topik, ami két ember vitájába hal bele. Mivel monitor=nagy mellény, rohadtul egyikötök sem fogja beismerni a tévedését, igy értelmetlen. Ideje befejezni.

Igazából nincs "flém". Mivel arra sem hajlandó, hogy idefirkantsa hány éves, így felesleges tovább szót pazarolni, mert nagy eséllyel igaz, amit leírtam. Mellesleg Te kurváztad le, nem én. Én csak visszaírtam, amit odabiggyesztettél - értelmezheted át ezt a "minõsítés" dolgot <#lama>. Fiatal korban még elég ritka az amnézia, de úgy látom ezen kevesek közé tartozol.
Amúgy Scheri nem reménytelen, sõõõt Te sem vagy az, csak egy picit tanulni kellene és ha nincs értelmes hozzászólásod, akkor csendben maradni, de majd felnõsz. (Brutálisan gáz a helyesírásod. Te tényleg nem vagy több 15-nél, nem tudom min vitázunk. <#nevetes1>)
Kisebbségi érzésem szerencsére nincs, fõleg nem veled szemben. Ovis 😉
light00
Ujreg enged, szamár szenved. Muszáj folyton erröl flémelni?

Én úgy gondolom, hogy aki képes ilyeneket írkálni, és ilyen mennyisében hülyeségeket, az teljesen reménytelen, akárcsak scheri. Mellesleg, engem nem zavar, hogy burkoltan lekurváztad anyám, ez maximálisan téged minõsit, és bebizonyosodik, hogy egy kis lúzer vagy, látványosan kibontakozik a kissebségi érzésed... annyi vagy mint ez a hsz-ed! <#papakacsint>

<#nevetes1>

Jó úgy egymást fikázni, hogy fingod sincs kivel beszélsz... végül is a véleményed számomra sz@rt sem ér, mert egy kis hülyegyerek, aki egy filmre alapozza "tudását" és élettapasztalatát legkevésbé sem fogja megmondani, hogy hogy és mit gondolok/gondoljak. (Nem beszélve a helyesírásáról, ami max 14 éves szinten megragadt - de ettõl most tekintsünk el. 😉) Hogy én mennyi vagyok? Nézz vissza egy pár hozzászólást, kiderül. Remélem az olvasás jobban megy mint az írás...

"Inkább maradj csendben, és ne írjálj ilyen hülyeségeket!"
Ad. 1.: Aki hülyeségeket irkál az nem én vagyok - lapozz vissza egy kicsit nagyarcú "élettapasztalt", ostoba "barátom". Amíg Te osztod az észt, addig más megpróbál segíteni, vagy legalábbis elmagyarázni, hogy mit és hogyan gondoljon a kedves delikvens, akinek most problémája akadt.
Ad. 2.: IRL szívesen elbeszélgetek/-nék ezekkel az "okos" és "értelmes" emberekkel, amilyen Te is vagy, bár attól tartok, hogy az iskolában mindig is utáltak téged és elég hátrányos, "gyp"-s gyerek voltál/vagy, ezért sok értelmes szót nem is lehet veled váltani. Amit amúgy sajnálok.
Ad. 3.: Egy NORMÁLIS segítõ hozzászólásod nem volt, azon kívül, hogy láttál egy filmet. Gratulálok! Jelentkezz publicer-díjra, mert láttad a Hair-t és megpróbáltál egy értelmes mondatot összevakarni. Bár azt hittem, hogy a Studio54-et fogod mondani, de addig úgy látom nem jutottál el. Igen, vannak ilyen filmek, sõõõõt vannak Sci-fi filmek is, de azért nem hiszed el ugye, hogy a marslakók köztünk vannak. 😊

"Mellesleg te pont az a típus vagy, aki senkinek sem kell, azért kurvázol minden nõt akinek nem 1 férfi volt az életében, és nem úgy él mint te..."
Ezen jót mosolyogtam. 😊 No comment - nem ismerjük egymást, így nem fogom bizonygatni az ellenkezõjét. Éltem így is és úgy is. Láttam mind a két oldalt, mert megtehettem. 9 évig volt barátnõm, ami idõ alatt hûséges voltam, ennek három éve vége, mert egyszerûen eltûnt a szerelem. Szerencsésnek mondhatom magam, mert ez alatt a három év alatt rengeteg nõvel megismerkedtem és mondhatom, hogy nem én voltam az, aki nem jött be nekik. Emiatt megtehetem azt, hogy nyugodt szívvel sz@rok rá, mit mondassz. 😄

Azért megkérdezném, hogy mégis hány évesen osztod így az észt? Neked még nem volt tartós kapcsolatod? Gyakran dobnak ugye? (Ezt azért megértem, mert egy primitív kisgyerek mellett én sem tudnék meglenni.)

Visszatérvén Scheri-re, mert már így is túl sok karaktert pazaroltam erre a kis lámára... Még mindig azt mondom, hogy menj és élj. Ne foglalkozz senkivel, hanem ismerkedj és járj bulizni. Megfogsz lepõdni, mennyi értelmes és helyes lány van még a földön.
light00
Az ösztön az lenne, ha elkapnád ott a mozgolépcsön és beraknád neki mindenre valo tenkintet nélkül. 😄DD
Én is irtam, persze, vannak ránézésre ártatlanok, de nem ismered ki öket ránézésre.
másrészt: mért pont négy?

TothLaci
Jó, hát de ha már ösztöneim is vannak 😄
Különben igen, vannak olyan csajok, akik ránézésre ártatlanok. Tudnék is párat mondani. Ezért is kell persze elõbb megismerni, és nem az elsõ négy napon lefeküdni vele.
light00
Külsö mellesleg még mindig=testi vágy.

light00
HA "látod" rajta, hogy normális.
Egy ilyen dolgot nem lehet látni. Megismered, és eldöntöd. Ránézésre ártatlan, amugy te leszel a 16-dik megkéselt áldozata. Ilyet nem lehet megállapitani.

TothLaci
Hát nem tom. Lehet, de a szerelemnél sokat számít a külsõ, és az adott viselkedés is... Ha látod rajta, hogy normális csaj, akkor talán még lehet elsõ látásra is, nem? 😊

light00
A szerelemre, vagy az lsö látásra szerelemre érted? O:
mert ha az elöbbire, akkor majd utánnad fejtem ki a véleményem....majd megérted 😄

VRSDM
szerelem nincs... de nem ragozom tovább, Lájt mindent leírt jól, ez van, más nincs ... -.-

u dont have to listen anybody else but me

light00
Jo topik! (Y)
Nekem a véleményem az elsö látásra szerelemröl, inkább talán egy hirtelen testi vágy, mint tényleges szerelem lenne. Inkább az, hogy látod azt a gyönyörü nöt, és adott pillanatban nem akarsz mást, mint a karjaiban lenni. Ez szerintem egyértelmüen nem más, mint testi vágy, nem szerelem.

<#eljen>

light00
Igaziböl: stíröl
felmér, figyel, néz. Tehát folyton bámul.

Mit jelent az a szó, hogy stírel?

TothLaci
Vajon létezik-e?
Miért ne létezne? Bár ha nem is szerelem, de ahhoz majdnem hasonló is lehet.

Különben nem vagyok Donhuan én sem, de egyre többet láttom azt, hogy ha fiatalok társaságban megfordulok, valamelyik csaj stírel! 😊
De ENNYI, MERT EGY
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
olyan hülye vagyok, aki fiatalok társaságba örökké zavarban van, persze személyesen, és kussol, és senkire sem néz rá...
Lassan eltelt megint 1 hosszú nap.A holnapi még hosszabb lesz mert a vasárnap az mindig a miénk volt akármi történt.Ma már nem annyira filóztam hanem inkább azon hogy vajon mi van most a fejében,miért és meddig.
Nem is õt akartam hanem a rokonait.
DoctorJohnson
"Ezzel nem teljesen értek 1et."

majd rájössz...
az excsajod, exszerelmed pedig hadne legyen már a szomszédhoz hasonlatos...

...::S.T.A.L.K.E.R 4ever::...

minigirl
Eleinte egész tisztességesen, aztán jöttek az olyan dolgok, hogy ezt mégse kéne, meg nem jó nekünk ez a találkozósdi, aztán jött az, hogy hagyjuk békén egymást, aztán valamelyikünk mégis írt, aztán megpróbáltuk mással, olyankor jött a féltékenység, szétmarás, veszekedés, utálat.
Végül az történt, hogy a srác összejött az egyik exével, én egy sráccal, ebbõl is lett veszekedés, és onnantól kezdve hagytuk egymást békén. Mint mondtam, azóta csak köszönünk egymásnak... De kb 1-2 évig azt sem tettük.

Bakker... 😊 Az írásod alapján te vagy úgy 18 éves... szóval, a szüleid mikor is éltek? Inkább maradj csendben, és ne írjálj ilyen hülyeségeket! Mellesleg te pont az a típus vagy, aki senkinek sem kell, azért kurvázol minden nõt akinek nem 1 férfi volt az életében, és nem úgy él mint te... Engem nem érdekel anyámnak fiatal korában hány pasija volt, szarok bele, semmi közöm hozzá, az egy más dolog, hogy vagyok velük olyan viszonyban, hogy meséltek dolgokat. 😊 Ha pedig kiváncsi vagy minlyen volt az élet a 60-70 években, mondjuk nézd meg a Hair címû filmet, okoska!

Frosty01
reménytelen vagy.

practitioner of the forbidden arts of death

"Mellesleg, milyen jogotok van egy lányra, aki szeretné fejleszteni a sexuális életét lenézni? Miért ne lehetne nekik is egyéjszakás kapcsolatuk? Ja, mert ti féltékenyek vagyokt, mert nektek soha nem volt, és nem is lesz? Bocs! Nem kell ehez semmilyen barátnõk rábeszélése, meg ilyen baromságok!"

Ez tetszett... Elõször jössz azzal, hogy a szüleid k..vák (Te mondtad - 60-70-es években havonta 5-6 pasi, úgyhogy ezek a te szavaid!) Szerencsére az enyém nem ilyen volt, így emiatt egy kicsit más a gondolkodásmódom. E' van. Természetesen ez által megértem, hogy miért nem nézed le ezeket a lányokat. Tedd ezt. Végül is a fiúk nagy része az anyjukat keresi a párjában. (És ezen NE haragudj meg - TE ÍRTAD!)
Hagyom de a szivem mást diktál de hát ugye a tapasztaltak mást írnak.Amikor kimondta akkor kerested,írtál neki,visszaírt,keresett?Hogyan viszonyultatok 1máshoz?
Ezzel nem teljesen értek 1et.Ha haragszom a szomszédomra akkor csak azért nem beszéljek az õ szomszédjával mert mellette lakik és hát ugye én a mellettem lévõre haragszom?
minigirl
Mert ugye a következmények is lehetnek azok, mint nálam (nálunk).

minigirl
Tudom, pont ezért próbállak meggyõzni, hogy hagyd egy kicsit... Mindenkijével együtt.

Az elsõ 3 sorod megegyezik az én történetemmel csak itt a lány mondta ki és 5 év van.
DoctorJohnson
Nem, bárkivel nem.
A szakítás errõl szól. Megszakítasz minden kapcsolatot az illetõvel és családjával, kivétel nélkül, különben csak megnyújtod a saját szenvedésed.

minigirl
Hát, igazából mi csak 1 évig voltunk együtt (+ az a két hónap). De olyan volt, mintha már 1000 éve ismernénk egymást, soha nem volt veszekedés, soha nem volt semmi gond köztünk, aztán egyszercsak átjött hozzám a srác, és azt mondta, legyen vége.
Én kérdezem, miért, a válasz annyi volt, hogy "nem úgy szeretlek, mint eddig". Egy világ omlott össze bennem, de azt mondtam, ok, legyünk barátok. Ez úgy kb 2 napig ment, mert ugyanabba a társaságba jártunk, és megoldhatatlan volt, hogy ne találkozzunk. Végül, 2 nap után újra egymás karjaiban kötöttünk ki. Ezután feltettük a kérdést: mi legyen? Nem tudtuk a választ.
Aztán megbeszéltük, hogy nem találkozunk, õ maradt abban a társaságban, én mentem a bátyámmal bulizni. Így is elkerülhetetlen volt a találkozás, megint egymás karjai... Plusz zaklattuk egymást smsben, telefonon stb. De így sem lett jobb. Egyikünk sem tudta mit akar, kialakult egy seveledsenélküled kapcsolat köztünk, amikor együtt voltunk, veszekedtünk, amikor nem, azért zaklattuk egymást. Végül sikerült úgy összeveszni, hogy én teljesen megváltoztattam a baráti körömet, és azóta ha esetleg összefutunk (1 évben 1x), akkor köszönünk egymásnak, és kész. De volt olyan idõszak is, amikor köszönni sem voltunk hajlandók egymásnak. Kb ennyi a story.

Nem lesz náluk ritkán jár hozzájuk inkább fordítva szokott lenni.Nem elsírni akarnám magam nála csupán 1 sima beszélgetésre és esetleg beszélne arról mi megy végbe most benne.De nem megyek.Csak hát szinte már meg volt beszélve az idõpont is csak jött ez a dolog és kicsit furán jön ki a dolog hogy azért nem egyek mert mi...de ennek ellenére még az emberi kapcsolat fenntartható bárkivel.
DoctorJohnson
Jah. Erre Te a nõvéréékhez akarsz felmenni és beszélni velük a szenvedésedrõl, amirõl ugyebár a lány is tudni fog (esetleg õ is ott lesz), és ez nem éppen a "békénhagyom és nemteszek semmitse" kategória...
De mondom, tégy amit akarsz, amit a szived diktál, végül úgyis nekem lesz igazam (sajnos).

Azt nem írtad de azt igen hogy ha nem hagyom akkor megutál nem tud gondolkodni és akkor biztos nem lehet semmi.Nem pont így de én ezt vettem ki.
Kicsit írsz róla hogy voltatok,mik voltak az okok,mi az hogy úgy kaptátok 1mást,voltak-e bajok,nem hagytatok békét,ki mondta ki,mit éreztél 2 hónap alatt?
DoctorJohnson
Így van.
De azt 1 szóval sem írtam, hogy az, hogy átrágja a dolgot egyedül, annak csakis az lehet a végeredménye, hogy bõgve és bocsánatotkérve rohan a karjaidba végül és boldogan éltek migmegnemhaltok...

minigirl
Ez így bonyolult, mire végleg sikerült lezárni, addigra lett csúnya, mert szakítás után még 2 hónapig nem hagytuk egymást békén, és a végére elfajult. Ha nem cseszegetjük annyit egymást, akkor nem lett volna gond. És nem volt semmi elõjele, csak egyszer úgy kaptuk el egymást, hogy akkor most szakítsunk. Azóta nem is beszélek a sráccal, pedig rajta kívül minden exemmel jóban vagyok... 😞
Ezért mondom én neked, hogy hagyd pihenni, míg õ nem jelentkezik.

DoctorJohnson
Igen, tudom, ezért írtam, hogy te ismersz 1 példát.
De haver, ha ebbe szeretnél kapaszkodni, hát tedd, jó szarul fogod érezni magad még hónapokig, agyalni fogsz, szenvedni, fogyni és szánlamasabbnál szánalmasabb dolgokat fogsz tenni, csak hogy visszacsináld a dolgot. Hajrá!

Valamelyik nap még te írtad hogy ebben az idõben hagyjam békén mert alaposan átrágja a dolgot 1edül.
#16661 utolsó 3 sora de még tudok 1-2-t a környezetemben.