Milho#54
A föld légköre teljes mértékben megváltozott,hála a rengeteg szennyeződésnek,amit a drága emberiség okoz.Főként az autók tömeges elterjedése végett igencsak megnőtt a kipufogógázok mértéke a bolygónk légkörében(Hiszen már az emberek úgy elkényelmesedtek,hogy még a szomszéd utcába is autóval mennek).Már réges régen le kellett volna váltani a belső égetésű motorokat,csak a drága nagyhatalmak (lásd Amerika) nem hajlandó lemondani az olajból származó hihetetlen bevételéről.Pedig már nagyon régóta vannak alternatív megoldások.Sőt olyanról is lehet hallani,hogy nullponti energiakiacsatoló eszközöket próbálnak kifejleszteni.Ez rengeteg féle módon hozzásegítene a szennyezés megállításhoz.Például az autóknak többé nem kellene üzemanyag.
És akkor még nem beszéltünk a rengeteg műanyagról...Kis hazánkban (is) már mindenki biztosan látott olyat,hogy faluhelyen nem számít,hogy műanyag,vagy gumi a parasztbácsi elégeti.Namármost ez is hihetetlenül szennyezi a légkört...
A folymat,ami megkezdődött a Földön az csak a Föld regenerálódása.Ő védekezik,de mi továbbra is bántjuk.
És attól tartok,hogy ha a mai napon felhagynánk minden szennyező tárgy használatával,akkor sem állna le ez a folyamat.Szerintem az elkövetkezendő évek egyre nehezebbek lesznek.Ahogy mondani szokás az emberiség maga alatt vágja a fát.Ne csodálkozzunk,ha az átmeneti évszakok (tavasz és ősz) teljesen eltűnnek és helyettük a nyár iszonyatosan forró lesz,valamint a tél iszonyatosan hideg.
Szerintem érdemes elkodolkodni mindenkinek azon,amit írtam.
És így a végére még valami.Ne szemeteljetek.Senkinek nem esik le a gyűrű az ujjáról,ha elviszi a szemetét a legközelebbi kukához.(Akinek nem inge az ne vegye magára )