• Istencsászár
    #302
    Kimi Raikkönen 16 kört tett mg a pénteki szabadedzéseken, s ez alatt 1:36.132-es leggyorsabb idővel az 5. helyen zárt.
    Juan Pablo Montoya szintén 16 kör után 1:37.463-el a 14. leggyorsabb kört futotta a 44C fokos pályán, 37C fokos hőségben.

    Kimi Raikkönen: "Elégedett vagyok az autó beállításaival és sikerült elvégeznünk a tervezett programunkat annak ellenére, hogy reggel volt egy kis gondunk az adatrögzítéssel. Ezért a csapat úgy döntött, hogy azokat a köreimet egyszerűen törlik, bár az autóval nem volt semmi gond. A Michelin gumik jól működnek és azt hiszem erősek vagyunk az ellenfeleinkhez képest, de majd meglátjuk mi történik holnap."

    Juan Pablo Montoya: "Egészen elégedett vagyok az autóval ezen a hétvégén. Ma reggel azt néztük meg, milyen érzés vezetni az autót, s ez nagyon jól sikerült. Délután a versenybeállításokra koncentráltunk. Még van egy kis munka, amit holnap el kell végeznünk, hogy jobban megértsük az autót, de a csomag egésze javult a múlt hétvége óta. Annak ellenére, hogy a második edzés végén a mezőny hátsó felében végeztem, sikerült befejeznünk a mai programunkat, és majd meglátjuk, hogyan sikerül holnap az időmérő."

    Ron Dennis: "Valójában eseménytelen első nap volt a mai és a csapat már várja a holnapi időmérőt."

    Norbert Haug: "Egy szokásos pénteki szabadedzés volt, ahol sikerült befejeznünk a tervezett programunkat és előreléptünk a hétvégi beállításokkal kapcsolatban is."