Banner kerestetik, linkelt a mod topikba
-
a jatek egyik legerosebb fegyveret is igy lehet elkesziteni , amivel a legtobb ellenfel hard fokozaton is 2 power strike , de tenyleg felesleges veszodni vele ... minden ellensegtipusnak vannak gyenge pontjai , ha a megfelelo fegyverrel tamadtad volna a zombikat akkor csapasonkent hullottak volna , az hogy az ellenfelek tul sokat kibirnak , eleve rosszul altal a harcrendszerhez ... a harc blokkolasbol es powerstrike-okbol all , a gyors sorozat arra valo hogy az ellent blokkolasra kenyszeritsd mert akkor fel rughatod vagy stunolhatod + lefegyverezheted ... nagyon jol csinaltak meg a harcokat , csak esszel kell csinalni ... a monotonitasra pedig , mindenkit mas kot le , engem pl a 2. palyatol kezdve annyira elragadott a jatek hogy majdnem vegig is vittem xD ... nekem annyi volt a bajom hogy 1-2 helyen idegesito bugokkal talalkoztam de vegul mindet megoldottam magamtol es hogy az elore kikeszitett tuskes cuccok nagyon szemet szurnak es vicces hogy az egesz vilag tele van veluk , ez altal tul konnyu lesz a harc meg hard fokozaton is