Úr isten úgy látom, hogy a pattogó M$ fanunk megint itt van. hiányoltam volta, ha nem lett volna itt.
De akkor neki mondanám, hogy ha annyira sztárolja a VISTA -t, legyen olyan szives és adjon nekem pénzt egy új gépre, mert úgy tünik, hogy az 1,7 Celeron 256 ram gef2 -vel igen szerényen fog futni az új rendszer... Jaaa, hogy fejlődik az informatika? Attól én még nem keresek többet.
Mellesleg a fejlődéses dologra kitérve, szerintem a KDE a Gnome vagy ha a disztribeket nézzük az uhu, debian, suse stb stb is fejlődik, mégse kell nekik 512 ram. Jaaa, hogy az a hülye, aki nem szeretne csak azért 1024 ramot a gépébe, mert ebből 512-t a renszer eszik? Igen persze hogy az.
2 napos uptime? Én minden nap kikapcsolom bevallom őszintén, de azért léci erre ne verd magad, elég vicces. Linux gépek esetén több hónapokról szoktak beszélni, és akkor nem csak szépen egymás mellett futtatták a programokat, és haygták nyugodtan csücsülni a gépet.
Aki átlátható ablakokat akar, az használjon
Win95-öt? Hagy döntsem már el én, hogy hogy nézzen ki a rendszerem, legalább ebbe ne szövegelj bele.
Fikázod itt a Linux fanokat, hogy mennyire odáigvannak, és hogy fikázzák a windowst úgy, hogy még nem is látták. Na kérlekszépen te pedig az egekig magasztalod, közbe te sacc/kb ugyan annyit tudsz róla, mint a többiek.
Ja és: Én is Win 3.1 óta használom a windowst, de nem érzem olyan egetrengetően isteni dolognak. Én is azt a konzervatív véleményt hangoztatom, hogy az oprenszer ne villogjon, ne csicsálódjon, ne nyalja ki a seggem, hanem NORMÁLISAN STABILAN az erőforrásokat NEM megéve futtassa a programjaimat.