pipaxy#438 Egyébként azt is fejtegettük, hogy a rakétáknál is volt fejlődés.
Csak néhány mondatban leírnád hogy milyen fejlődés volt a kémiai rakéták terén, amivel az űrbe jutunk?!!!
Nagyon kíváncsi lennék…
Pont hogy a hőre tetted a hangsúlyt több ponton is (visszaolvastam).
Nekem meg nem kell visszaolvasni, mivel én írtam! :-))
Általában, ha valamit sikerül megérteni, akkor azt manipulálni is lehet.
Igen, így van. Akkor véleményed szerint a gravitáció is manipulálható lehet, ha majd megértjük működését. Ezzel van egy két ellenérzésem. Szerintem értjük a gravitációt. Értjük, mert pontosan meg tudjuk határozni egy szabadon eső test pályáját, hihetetlen pontossággal tudnak szondákat milliárd kilométeres távolságba eljuttatni minimális korrekcióval. Értjük a gravitációt kis tömegeknél, nagy méreteknél, tökéletesen értjük abban a tartományban, ahol az emberek vannak, ahol az emberek használják a technikát. Most attól, hogy megértjük a fekete lyukak gravitációjának viselkedését is, hogyan fog fejlődni a technika, hiszen nem ugyan az a tartomány!!!
hogy az összes ismert erő (beleértve a gravitációt is) ugyanannak az 1 erőnek a különböző megnyílvánulási formálya. Tehát megfelelő körülmények közt hasonló kapcsolat létezhet köztük, mint az elektromos és mágneses erők közt.
Az elektromágneses és gyenge kölcsönhatást már sikerült egyesíteni, azaz alapjában véve már jól ismerjük mindkét kölcsönhatást, hiszen egyesíteni tudtuk. Na most ez milyen technika forradalmat indított el? Talán befolyásolni tudjuk a gyenge kölcsönhatás uralta bomlási törvényt? Hiszen értjük!!!