• pipaxy
    #410
    nemtom mit nem ertesz, masnem tapasztalnod kellett volna a csajokon ezt a dolgot. amit irtam pedig nem mese volt, ezert hangsulyoztam ki h tudomanyos alapokon folyt a kiserlet. Amugy meg a hideghaboru idejen mind2 fel, de foleg az oroszok(errol tobbet hallottam)

    A nők híres „női-megérzése” lévén véljem bizonyítottnak ezt az egész fizikán felüli, metafizikus „hitet”? Azt, hogy bizonyos dolgokra jobban ráéreznek sokféle, bizonyíthatatlan módon meg lehet magyarázni. Kinek melyik indoklás a szimpatikusabb. Szerinted a női megérzésnek fontos mélységei vannak, szerintem a nők sokkal emocionálisabb lényüknél fogva sokkal gyakrabban hibáznak rá dolgokra.

    Itt írta valaki, hogy megérezte mikor belépett a szobájába édesanyja. Nos, te mindjárt valami „multidimenzionális” okot adtál erre. Én erre mást adnék. Egyrészt gondolom nem átjáróház a lakása, eleve csak 2-3 személy léphet be hozzá, mindjárt 50-33%-ék a sikerre. Másrészt hogy pont akkor érzi magát különösen? Ilyen véletlenül előfordulhat pusztán természetes, szervezeti okok miatt…

    Sajnos ez a téma viszont olyan, hogy itt bizonyítékokat nem tudunk felmutatni, olyat hogy mindkét fél számára elfogadható legyen, így te engem, én téged nem tudlak meggyőzni vélt igazunkról.
    Szóval tiszteljük egymás véleményét, meggyőződését.

    Aztán ha van valami más, sokkal kézzelfoghatóbb, arról vitázzunk ezerrel.