pipaxy:nem vitatkozom, nemtom mit nem ertesz, masnem tapasztalnod kellett volna a csajokon ezt a dolgot. amit irtam pedig nem mese volt, ezert hangsulyoztam ki h tudomanyos alapokon folyt a kiserlet. Amugy meg a hideghaboru idejen mind2 fel, de foleg az oroszok(errol tobbet hallottam) nagy energiat fektettek ezekbe a kutatasokba. Nem abba h letezik e, hanem hogy hogy letezik es hogy hogy tudnak hasznalni. Az elo szervezet koruli mezot(aurat) is ok tudtak elsore lefotozni a Krilian(ha jol emlexem) technikaval, amit egy orosz urge fejlesztett ki. Lehet is kapni mar ilyen cuccos a neten neztem kb egy fel eve, asszem az amcsiknal.
Az a szaki akit emitettel, annak a fiatal koraban a relek olyanok voltak mint nekunk most a szgep. Az o koraban is voltak kisse "gyepes" szakik, akik talan meg a kezi tavirot emlegettek mint elfogadott dolgot, es a relekkel nemtudtak mit csinalni. Amugy ajanlom neked olvasmanynak A Menlo parki varazslot, ez Thomas Al Edison eleterol szol, de eleg jo, regenyes formaban. Szabalyosan kuzdenie kellett az akkori "tudosokkal" az elektromossagert es az izzolampaert, akik amugy bebizonyitottak(!) h lehetetlen megcsinalni.