• pipaxy
    De igen. Csak ezzel max a isiben, nagyszunetben lehet bizonyitani valamit. Irtam h tudomanyos, es ezek kellettek hozza, hogy megfeleljenek a kriteriumoknak. Amugy nem minden embernek vannak kilesedve az ilyen kepessegei. A nuklearis raketa kicsit eros volt peldakent... Pipa, kicsit pihenni kene, nem ?:)

Igen, magamnak, ilyesféle kétkedőnek be tudom bizonyítani hogy létezik!!! Kell ettől több?????? De tessék ezt sem lehet már, mert nincs mindenki kiélesedve… Mivel nem tapasztalom, nyilván nekem nem adatott meg. Tiszta Babylon5. Telepata vagy? Ja, kettes szint. Lassan meggyőztök arról hogy az szín igaz, előbb utóbb ott leszünk fejlettségben…

Figyelj unio te is pihenj le, aztán meg vedd észre hogy a nickem pipaxy. Nem tudom hogy neked miért nem egyértelmű, de ha már leírod a nickem, akkor azt is írd. Ez úgy alap dolog.

Minden vezerles gyengearamon megy. Vagy te kezzel/gumikesztyube szeretned szetkapcsolni a 400kVoltot ?:) Az atomeromuben (ahol szinten erosaram van)kezzel huzogatnad a grafitrudakat ?:)

És figyelj már, szerinted a gyengeáram és a mikroelektronika egy és ugyanaz? A vezérléseket egy darab félvezető nélkül is meg lehet oldani, csupán mágneskapcsolókkal. Mint ahogy régen tették. Elektronika nélkül is volt világ.

Sajat magadak csak hiszel.
    Én neked is elhiszem, de ha csak meséket mondasz, és nem érveket, nem leszek meggyőzve.