• Aaron Hallam #317
    Háát, érdekes dolog az UFO téma, ha a világűr végtelen akkor csak léteznek ufo-k mint ahogy mi is... Viszont hogyha végtelen akkor találni benne végtelen számú olyan bolygót ahonnan elindítottak egy expedíciót mifelénk (ugye még hogyha minden 10^1560 bolygóról indítottak is akkoris ha végtelennel szorozzuk a bolygók számát... ). Azokközött szintén találni olyanokat akik vagy elég régen indították hogy pont most érjenek ide vagy nagyon gyorsan tudnak menni (ez sem kizárt... ugye mert megintcsak végtelen) és ugye azok között is találni olyat aki éppen most a szobám ablákán kezesztül integet be hozzám.... Még ha nem is pont ide indítottak expedíciót (mert valaki beleköt hogy olyan messze vannak, hogy olyan messze vannak hogy a fény terjedéásének lassúsága miatt észre se vehették távcsövekkel a bolygónkat) akkoris találni olyanokat akik nek pont az utukba vagyunk és betértek ide hozzám integetni. Valahogy nekem nemstimmel ez a világűr végtelenségesdi mert egy UFO se integet nekem az ablakomban... Amúgy lehet ohgy én vagyok a hülye, de azért valaki elmagyarázhatná nekem hogy hogyan is van ez ha nem így...