• Dr4gonlord
    Heh, aranyos téma ez az UFO, nekem is volt már szerencsém érdekes dolgokhoz, egy villanás, de olyan roh@dt fényes, hogy hirtelen azthittem atomrobbanás, és kitört a III. VH :D, de nem, haverom is látta, ott ült 4 m-re mellettem, mikor kb. 15 perc múlva hazamentem, kérdeztem muteromat, 15 perce nem volt vmi. furcsa? De, mondja, egy 1-2 mp-s áramszünet, mondom okééé. A másik meg az volt, hogy kinézek este a az égre, megy valami, mondom repülő (amikor kitört az iraki háború, olyan hihetetlenül sok repülő ment el az égen, húúúúúú, nagyoon, ráadásul az egyik olyan eszméletlenül gyorsan ment, ehh, vamai hihetetlenül...) biztos, erre megy hirtelen jobbkanyar, mondom kihívok már mindenkit nézze, nehogy csak én lássam, ezután megy tovább, elkezd jobbra-balra menni, mondom ha repülő, a pilóta biztos kegyetlenül beb@szott, aztán felgyorsul eszméletlenül, jobbra balra, előre mint egy rakéta, jobbra-fel irányváltoztatás, onnantól stabil, aztán lassan elhalványult és eltűnt, heh, érdekes. meg volt egy nem UFO-s eset is, muter kihiív, hogy megy valami fényes az égen, mondom mi, kinézek, meteor, ajaj, aztán, miután közelebb jött, láttam, hogy nem meteor, így megnyugodtam, hogy az armageddon még várhat :), aztán valami nagyon alacsonyan elszállt felettünk, és jobbjára teljeen láthato volt, hogy repülő, a fények meg... egy deltaszárnyat világítottak meg (ergo, a jelzőfények, amik a szárnyakon voltak), mondom igen, lopakodó? Hmm, mik nincsenek itt... Szabad a légtér, most miért ne? Szerintem is van földön kívüli élet amúgy, de majd meglátjuk. 'Time will tell"...