Anteris#265
"UFO-k márpedig vannak. egyszer én is láttam valamit, amiről a mai napig nem tudom mi a jóég lehetett. apámmal volt találkozóm, és vagy egy percig néztem valamit, ami az ég színétől éppen csak sötétebb volt, alig lehetett kivenni, és jobbra-balra-le-föl mozgott."
ja, alig lehetett kivenni de arra elég volt, hogy ufó-hívővé váljál egy életre. Gondolom a műholdakat is annak látnád ha vennéd a fáradtságot és éjszakánként nézegetnéd az égboltot mint ahoyg én is tettem annak idején. Rengeteg mestersges hold kering a föld körül amikor az átlagemberek kapásból rávágnák, hogy biztos idegenek, mert világítanak és igen nagy sebességgel közlekednek az égbolt tetején. Meg a másik, hogy szerintem 10-ből 8 ember még ma is csillagnak tarja a meteorokat! És általában ők a legaktívabb jelentgetők.
Tegnap is röhögtem. Már említették itt hogy volt tegnap egy ufós film a tévében és kiderült, hogy ha valamivel el kezdenek komyolabban foglalkozni szakemberek akkor érdekes módon találtatik megoldás a rejtélyekre. A mexikói gyagyások - hivatásos repülőtisztek vazze - bebukták az észlelésüket, a kör alakú lenyomatról - ami mi más lenne mint ufónyom - szakértő gádzsi bebizonyította, hogy közönséges gombatelep ami kör alakban terjeszkedik. Meg is találta a fonalakat a mintákban. De tényleg röhej már amit dél-amerikában rendeznek ufó-témában. A legtöbb hír onnan érkezik. Faszi ecsetelte teljes beleéléssel, hoyg saját sazemével látta amint többszáz ufó szállt ki meg be az egyik vulkán kürtőjén, meg 300 méteres csészaljat látott, stb. Egyértelmű hazugság, egy blőd szarság és mégis váltig állítja, hogy így történt.
A többi balféknek miért hinnénk??