A nagy UFO vita

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

norbre
<#vigyor>
értem értem, nem akarok kötözködni ne úgy vedd.
de pl az hogy meztelenül ábrázolják õket, az lehet egy nagyon vékony, testhezálló , testszínû öltözék is.
Illetve mi van akkor ha nem olyan alapú az szervezetük felépítése mint a miénk? pl nem hatnak rájuk a baktériumok, az ûr hidege, a a sugárzások stb
most ez csak példa természetesen

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

BaliBoy
Erre már válaszoltam is akaratlanul is. 😊 #240

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

BaliBoy
Sejettem, hogy erre gondolsz. Talán itt tényleg túloztam, de gondolj bele, a mai fejletségi szintünkre sem lehetett volna eljutni megfelelõ ruhák és biztonsági öltözékek nélkül. És ha nekik is szerves felépítésük van azért elég biztos vagyok benne, hogy nekik is szükségük van megfelelõ öltözetre a védelem szempontjából. És még mielõtt azt mondanád, hogy csak volt szükségük rá, de már nincs annyit mondok, hogy ha netalántán nem lenne rájuk szükség úgy 20 év múlva, akkor te sem fogsz meztelenül járni, hiszen a civilizációnk kezdete óta az öltözködés a kultúránk réze lett.
A baktériumos dologra reagálva. Valószínüleg õk is átmentek egyfajta evolución. Nem technológiai zsenin születtek. Ergó a civilizációjuk kezdetén nem valószínü, hogy volt olyan technológia a kezükben amivel távol tarthatták volna maguktól a baktériumokat.
Ezekkel természetesen nem állítom az ellenkezõjüket sem mert sajna én sem tudom az igazságot.

TE nem olvastál képregényt kölyök korodban?Hány szuperhõsnek vna védõpajzsa + hasonló dolgok.Lehet õk már úgy vannak a dolgokkal h minden ellen tudnak védekezni vmiféle étellel,krémmel,stb stb....
"Én nem mondtam h nem õk csinálták,de a földrõl szted h tudtak ilyen pontos alakzatokat csinálni??"

Egyszerû : geometria. Ha megnézed az alagzatokat, láthatod, hogy egyszerû geometriai formákból vannak összeállítva. Ezeket nem nehéz úgy megrajzolni, hogy az eresdményt nem látod, csak pontosan követni kell a tervrajzot.

norbre
pl erre gondoltam:

Szóval elképzelhetetlennek tartom, hogy valami védelmi felszerelés nélkül lehetne száguldozni az ûrben.

én személy szerint nem tartom elképzelhetetlennek, és még a baktériumos teóriát sem osztom, mert lehetnek olyan dolgok ill technológiák amikre nem is gondolunk

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

BaliBoy
Ilyet én sem állítottam. Mármint én sem zártam ki semmit és nem is állítottam biztosra semmit. Csak teoriák.

Közben észre vettem, hogy nem sikerült belinkelni a képet úgyhogy betettem a galériába.

norbre
amúgy sztem a Föld egy játékgolyó az univerzum ovijában és az univerzum óvodásai mindenféle pecsétekkel nyomkodják tele a felszínt <#idiota>

Ropi21 lehet a villanás csak 1 villám volt 😊
norbre
rendben, ennek az átlója durván 51 km <#vigyor>

norbre
én nem azt mondtam hogy ne legyenek elméletek, hanem hogy eleve kizárni dolgokat, ill eleve kézenfekvõnek venni valamit badarság

norbre
rendben én pusztán csak a geometriai lehetõséget mondtam, de sztem is inkább 6.5 km lehet

BaliBoy
Ezzel nem értek 1et. Ha meg sem próbálunk rájönni és nem gyártunk elméleteket, akkor nem is fogunk rájönni.

1926-ban a különleges Nazca-vonalakat, melyek csak repülõgéprõl láthatók. A szokatlan „rajztábla” mintegy 10 km széles és több mint 50 km hosszú. A repülõgép utasa, aki elõször pillantotta meg e különös geometrikus elemeket, valószínûleg igencsak megdöbbenhetett, amikor kilométereken át húzódó, mértani pontosságú vonalakat, szabályos három-, négyszögeket és állatábrázolásokat (pl. gyík 180 m, pók 45 m hosszú!) vélt fölfedezni. Ami még furcsább, a magasból kondorkeselyû, majom, kolibri, tengeri hal, bálna rajza is kivehetõ – ez a tengerhez fûzõdõ szorosabb kapcsolatra utalhat (60 km).
Csak éppen tele van rajzolva ábrákkal.
BaliBoy
Fenjoy! Erre a képre gondoltál? (Bocsi a minõségért egy régi újság cikkbõl van scanelve.)

(remélem jól illesztettem be a képet)

A cikk:

Mára virradóra egy rejtélyes gabonakör jelent meg egy Budapesthez közeli település szántóföldjén. A földönkívüliek szokatlan módon üzenetet is hagytak a gabonakörben.

Az alábbi fotót grafikusunk küldte ma reggel, aki igen hiteles forrásból, a barátnõjének kisöccsétõl kapta. Sajnos a grafikusunk már nem tudta nyomonkövetni az értékes felvétel publikációját, mivel sajnálatos módon beutalták a közeli kórház intenzív osztályára krónikus agyhurutos tünetekkel.

Ahogy a dokumentumon jól kivehetõ a földönkívüliek most nem érték be a jólbevált gabonakörök satírozásával, mert a szabályos felület közepén a humanoid faj számára értékelhetõ üzenetet hagytak.

Íme a különös gabonakör

A képet még a reggeli postával továbbítottuk a NASA megfelelõ szerveinek, akik az alien üzenetet nyomban betáplálták az egyik szuperszámítógépükbe. Az imént kaptuk a hírt, hogy a sokprocesszoros masina 1032 végigpróbált lehetséges megoldás közül a számunkra felettébb rejtélyes "SG rules" üzenetet adta vissza ;-)

norbre
....amíg meg nem ismerjük...

norbre
bár ezt már leírtam korábban, de amit nem ismerünk, abban nem érdemes logikát keresni addig amíg meg nem ismerünk, mert bármi lehet a létezésének célja, alapja, stb stb

BaliBoy
Folytatnám <#smile>
Olvastam egy hozzászólást a csészeajjakról miszerint nem ugyanolyanok a képeken. Ezen már én is gondolkodtam és az a helyezet, hogy van benne vmi. Na mondjuk ezen nem kellett túl sokat gondolkodni. <#nevetes1> Inkább azon, hogy miért pont így néznek ki. Ha azt vesszük alapjául, hogy vannak földönkívüliek és el is jönnek hozzánk akkor azért abban is van valami, hogy ilyen alakú ûrhajókon is jöhetnek. Mostani ismereteink szerint az ûrrõl nem lehet elmondani, hogy túl nagy lenne az ellenállása. Tehát elvileg könnyen lehet benne haladni. Ergó nem valószínü, hogy az ûr miatt lenne áramvonalas. Hacsak egyes részein az ûr sûrûbb mint it 😊)))))) A Földön is elsõsorban az ûrsiklók azért áramvonalasok, hogy könnyebben kirepülhessenek az ûrbe. Talán ez lehet a csészealjak rejtélye is.

Egy másik idióta kérdés, de ha bele gondolunk nem is biztos, hogy az...
Az idegen lényeket miért mindíg "meztelenül" ábrázolják. Szerintem egy fejlett civilizációhoz hozzátartozik az öltözködés. Elsõsorban védelmi szempontból van szükség ruhákra. Azt hiszem az mindenkinek egy értelmû, hogy ruha nélkül sokkal több baktériumot szednénk össze ami sokkal több betegséghez vezetne. Nem mintha még nem lenne elég. Szóval elképzelhetetlennek tartom, hogy valami védelmi felszerelés nélkül lehetne száguldozni az ûrben.

Egy barátom szerint a sci-fi filmek egyfajta felkészítése az embereknek az elfogadásra. Csatlakozva ezzel Fenjoy utolsó mondatához.

http://emil.alarmix.org/atlantis/tart.htm

😊😊 Itt van egy csomó érdekes kép is meg minden! akik hisznek az idegenekben azok egy ideig olvasni fogják!😄
norbre
520 nkm nem csak egyenlõ oldalhosszúságú négyzet lehet

"mármint h 65km leszállópályának"

Olvasd el a 219-et.
Az Andok hegyvonulata és a Csendes-óceán között, 520 km2-nyi területen egyenes vonalak, gigantikus mértani ábrák és állatokat formázó hatalmas rajzok százai töltik meg "a világ legnagyobb jegyzet tömbjét". A sivatagi ábrák többsége a Nazca hátság talaján, az ibolyakék-fekete hegyek elõtt található. A puszta, sivár fennsík"

520 négyzetkilométeren 65km hosszúság?
norbre
nem, hanem csak úgy általában visszaolvasva a hozzászólásokat

ezt most nekem mondtad ?

Cicero
Wáááá!! Ez az SG-s gabonakör.... <#eljen><#eljen><#eljen>

&#9679;újreg&#174;&#9679; &#9679;Nem tetszik valami elvtárs? :C&#9679;

norbre
ezt a gyors összefoglalást, neked aztán határozott elképzeléseid vannak <#vigyor><#nevetes1>

nos nos... végig olvastam a forumot, láttom mindenkit így vagy ugy de érdekel a téma😊 Nekem volt "személyes" tapasztalatom, többen láttunk "valamit" az égen, ami nem repülõ,helikopter,meteorolgoia,etc...ergo UFO volt azaz, amit nem tudtunk beazonosítani, a fizikai törvényeit most hagyjuk surlodás, meg ilyenek, hang nélkül eltünt a semmibe... én ezt tapasztaltam, és elnézést a nagy fizikusoktol meg a nagy elméletektõl, mondhatnak bármint az a valami nagy sebbeségével és hang nélkül tova szállt...😊 A fizikáról elég sokat lehet olvasni hogy saját határait surolja és elég sok sebbõl vérzik... talán matematika az egyetlen tudományág amely "még" nem...😊 Ugye a világegyetem végtelen, meg az idõ,meg a tér, meg az emberi hülyeség is😊 etc... minden végtelen szinte csak egy valami nem a sebbesség?!😊 érdekes pont a fénysebbségnél ne lenne gyorsabb, mondjuk errõl nem rég olvastam hogy mikrohulllámaokal 12-13X gyorsabb sebbeséget értek el mint a fény😊 Szoval a Fizikai törvények Nekem, nem per döntõek... sajnálom😊 Ezektõl függetlenül, szerintem baromság lenne azt kijelenteni hogy nincs rajtunk kivül élet...elégé nagy ez a világegyetem, mondhatni végtelen😊 Hogy ezek kisérleti gépek lennének?! lehetséges, már csak abbõl kindulva hogy 1903 ban a Wright fivérek mocsárba zuhanásától eltelt vagy 102 év... a holdraszállás ig meg 66 év... elég "gyorsan" feljutottunk a holdra a fivérek óta... tehát bármi lehet, repûlési technikák fejlõdnek talán a leggyorsabban😊

A baj, az hogy nem találtam azt az oldalt melyen egy ábra volt, és tetszet😊 Az ábrán az emberi evolució látható...Majomok,Õsember,Elõember,Mai ember, és így tovább megy a grafikon még elnemér egy nyálkás nagy fejû szemû, szõrtelen élõlényhez a grafikon😊 melyhez elég sok "tudományos" szakírást lehetet olvasni a grafikon alatt, egyik ilyen hogy 200-210 ezer év múlva az ember elvesztí a szõrzetét, etc... szóval a grafikon készítõje arra akart kilyukadni hogy ezek az ugy mond, idegenek mi saját magunk vagyunk mint idõutazok, bár ez is csak egy feltevés, de a grafinkon el lehet gondolkozni😊

Szoval ez a téma is olyan, mint a vallás vagy a politika bárkit meg lehet "bántani" akkor szándék nélkül is, és elnézést ha valakit megbántottam, az írásomal, de az emberi tudományokra legfõképp a fizikai törvényekre hivatkozni és azzokal cáfolni nekem nem meggyõzõ😊 Amugy a mexikói eset is szerintem egyfajta felkészítése és tesztelése volt az embereknek... no befejezem😊

Elnézést a Sorokért:)

BaliBoy
Végig olvastam ezt a fórumot. Vannak érdekes felvetések a hülyeségek mellett. Elõször a Mexikóis témához szeretnék hozzászólni. Azthiszem senki sem vont le ilyen következtetést amit most én. (Vagy csak nem jól olvastam <#vigyor2> ). Szóval. A felvételek megtekintése után teljes mértékben kizárható, hogy álló objektumok lennének a képen.
1. A felhõk mozgásuk közben folyamatosan változtatják alakjukat. A felvételen láthatóak nem. Ergó valószínüleg nem lehetett nagy légmozgás.
2. A repülõ ugyebár egyfolytában haladt. A "tárgyak" pedig a repülõvel egy vonalban haladtak. Tehát nem lehetnek álló objektumok mert akkor azt kellene látni, ahogy az objektumok távolodnak vagy ahogy az operatõr utánna fordítja a kamerát.
3. Az eleve hülyeség, hogy nem is tudom már hogy nevezték, lángcsóva vagy gáz vmi, tehát, hogy olajfúró tornyok teteje mert a képen nem egy állandóan változó - ráadásul nem nyúlt hanem kör/gömb - alakú objektum látható. Én még nem láttam olyan lángot aminek folyamatosan ugyan olyan legyen az alakja.

Más.
Azt sem tudom, hogy végül meg lett-e beszélve a WTC-s felvétel. Olvastam, hogy írtatok fény-hang összefüggésekrõl de nem tudtam kihámozni, hogy arról volt-e szó. Szóval ha nem gond leírom a saját véleményem. <#smile> A felvétel elég valószínû, hogy hamis. Kikockázva azt lehet tapasztalni, hogy amikor az a valami elhalad a helikopter mellet a hang hamarabb érkezik mint a kép. <#nevetes1> tehát még el sem indul szinte a helikopter irányába a hang már ott is van. Ráadsásul az is gyanus, hogy a képminõség elég ramagy. Több éve foglalkozok videózással és tömörítéssel. Nem létetzik, hogy nem találtak olyan tömörítõt amivel jobb minõségben tudták volna nyílvánosságra hozni.

Végezetül. Én biztos vagyok abban, hogy léteznek földön kívüli eredetû értelmes inteligenciával rendelkezõ élõlények. Túl nagy az univerzum ahhoz, hogy egyedül legyünk.
Még egyébként van egy-két dolog amit szeretnék megosztani veletek csak most megyek kajázni. <#nyes> <#smile>

norbre
emberek milyen fantáziaszegények tudnak lenni, a legtöbben nem tudnak elvonatkoztatni a sztereotípiáktól <#pardon1>

LOL
Gazdagabbak megtehetik hogy a földi nõket elrabolnak és egy konverteren keresztül UFÓnõvé alakítva megerõszakolhatják ... de csak illegálban mert a törvények tiltják <#hehe>

Lehet ûrszabvány a csészealj!Ûrturizm megy ezerrel és minket látogatnak...az "idegenek".
amék kalandosabb útra vágyik,azt láthatóvá teszik a az embiriség számára hátha lelövik v vmi hasonló.Biztos náluk is lehet ilyen extrákat kérni az útra,vannak LastMinute utak is + minden. <#idiota>
uniu
Megtudnank nezni jol azeket a jeleket, csak adja meg valaki a GPS koordinatakat(pl.: nacza), es a Google Earth-ban megobszervaljuk.

\"Holló, Hologram, Honolulu, Holokauszt, Hazugság\"

norbre
a földönkívüliek létezése meg az h van-e Isten nem zárja ki egymást

Na népek, asszem meg kéne kérdezni errõl egy Jehova tanuját. Õ aztán jól elmondaná bibliai idézetekkel meg minden, hogy miért is vannak mostanság UFO-k.
Nekem volt egyhez szerencsém, de bahh... Azoknak mindég mindenre van bibliai magyarázatuk wazze. Csak lerázni nehéz õket.
Erre az UFO kérdésre meg felolvasott egy idézetet a bibliából. Valahogy így hangzott, hogy "És az utolsó napokban lesznek vala jelek földön és égen" Vagy valami ilyesmi, asszem a jelenések könyvébõl idézett, de nem esküdnék meg rá. Szerinte a Sátán mûve az egész, hogy jól megtévessze az igaz hívõket vagy mi. Fifikás jószág ám ez a Sátán, csak azt nem értem, hogy Isten miért nem csinál akkor valami másik mókát, amivel megtartaná maga mellett az igaz hívõket.

"Uram, uram. A k***a életbe már!!!"

Én szerintam vannak idegenek. Csak azt nem vagyok képes elhinni hogy csészeajon jönnek. Ezt valaki kitalálta aztán mimdenki öt utánoza. Meg ha ide el tudtak jönni akkor azt is el tudnák érni hogy ne vegyük észre öket. Nem mondom azt hogy biztos nem csészajal jönnek. De mind?

<#worship>netmester
én csak találgatok.
de a +oldást te találtad +:"Jelentésük, céljuk évszázadok óta megoldatlan rejtély"
norbre
mármint h 65km leszállópályának?
mondjuk mi van ha nagggyongyorsan jött és ennyi kell hogy lelassuljon <#vigyor>

A változatos minták – az úgynevezett geoglifák – madarakat és emlõsöket "(például kolibrit, majmot, embert), és geometriai alakzatokat (spirálisokat, háromszögeket, trapezoidokat, párhuzamos vonalakat) ábrázolnak. A hatalmas méretû, részletesen kidolgozott geoglifák Limától mintegy 400 kilométerre délre, csaknem
2 kilométer hosszan nyúlnak el a Rio Grande de Nasca folyó vízgyûjtõ medencéjében. Jelentésük, céljuk évszázadok óta megoldatlan rejtély. Egyes szakértõk szerint vallási szertartásokban játszhattak szerepet, mások úgy vélik, csillagászati "

Csak a google-ban rá kell keresni a nazca-ra. 65 km?
Ha véletlenül szálltak le a fennsíkon,és az indiánok pedig visszavárták õket=>erre ez a nagy felhajtás + építkezés?
Akkor segíthettek volna az indiánoknak a spanyolok ellen.
http://www.lithuanian.net/mitai/nazca/nazca_1.jpg
Az igazi marhaság a "65km"-ben rejlik.
Lehet sokan jöttek😄
norbre
épp ezt akartam mondani, hogy attól h nekünk ma egy leszállópálya jut róla eszünkbe, még nem feltétlenül igaz h ez az egyetlen magyarázat
amúgy pl a helikopternek sem kell leszállópálya , csak h a "Földi" technológiát mondjam

"hosszú egyenes(leszállópályához hasonló,nem tudok rá mást mondani"

Pedig kellene mert az egy kondor kiterjeszttett szárnyakkal a nap felé, és van majom, kígyó, skorpió stb. ezek hányszor írjam le indián népi motívumok, azt mondják a napistennek: íme ezek vagyunk mi a Te fiaid.
A föld felszinét értsd jól,én a fennsík felszinére gondoltam.

Jól mondtad,fennsík,nem tökéletes landolási hely szted?
"Minek kellet ezeknek a majmoknak "
Emberek építették, A 65 km hosszú "leszállópálya" marhaság!
"a föld felszinérõl vhogy nem látszanak"

Ez egy fennsík ha lenne mellete jóval magasabb hegycsúcs akkor látszana,de az indiánok pont azért építették ilyen magasra, hogy közelebb legyen istenükhöz a naphoz.