A nagy UFO vita
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
értem értem, nem akarok kötözködni ne úgy vedd.
de pl az hogy meztelenül ábrázolják õket, az lehet egy nagyon vékony, testhezálló , testszínû öltözék is.
Illetve mi van akkor ha nem olyan alapú az szervezetük felépítése mint a miénk? pl nem hatnak rájuk a baktériumok, az ûr hidege, a a sugárzások stb
most ez csak példa természetesen
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
A baktériumos dologra reagálva. Valószínüleg õk is átmentek egyfajta evolución. Nem technológiai zsenin születtek. Ergó a civilizációjuk kezdetén nem valószínü, hogy volt olyan technológia a kezükben amivel távol tarthatták volna maguktól a baktériumokat.
Ezekkel természetesen nem állítom az ellenkezõjüket sem mert sajna én sem tudom az igazságot.
Egyszerû : geometria. Ha megnézed az alagzatokat, láthatod, hogy egyszerû geometriai formákból vannak összeállítva. Ezeket nem nehéz úgy megrajzolni, hogy az eresdményt nem látod, csak pontosan követni kell a tervrajzot.
Szóval elképzelhetetlennek tartom, hogy valami védelmi felszerelés nélkül lehetne száguldozni az ûrben.
én személy szerint nem tartom elképzelhetetlennek, és még a baktériumos teóriát sem osztom, mert lehetnek olyan dolgok ill technológiák amikre nem is gondolunk
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
Közben észre vettem, hogy nem sikerült belinkelni a képet úgyhogy betettem a galériába.
(remélem jól illesztettem be a képet)
Mára virradóra egy rejtélyes gabonakör jelent meg egy Budapesthez közeli település szántóföldjén. A földönkívüliek szokatlan módon üzenetet is hagytak a gabonakörben.
Az alábbi fotót grafikusunk küldte ma reggel, aki igen hiteles forrásból, a barátnõjének kisöccsétõl kapta. Sajnos a grafikusunk már nem tudta nyomonkövetni az értékes felvétel publikációját, mivel sajnálatos módon beutalták a közeli kórház intenzív osztályára krónikus agyhurutos tünetekkel.
Ahogy a dokumentumon jól kivehetõ a földönkívüliek most nem érték be a jólbevált gabonakörök satírozásával, mert a szabályos felület közepén a humanoid faj számára értékelhetõ üzenetet hagytak.
Íme a különös gabonakör
A képet még a reggeli postával továbbítottuk a NASA megfelelõ szerveinek, akik az alien üzenetet nyomban betáplálták az egyik szuperszámítógépükbe. Az imént kaptuk a hírt, hogy a sokprocesszoros masina 1032 végigpróbált lehetséges megoldás közül a számunkra felettébb rejtélyes "SG rules" üzenetet adta vissza ;-)
Olvastam egy hozzászólást a csészeajjakról miszerint nem ugyanolyanok a képeken. Ezen már én is gondolkodtam és az a helyezet, hogy van benne vmi. Na mondjuk ezen nem kellett túl sokat gondolkodni. <#nevetes1>#nevetes1> Inkább azon, hogy miért pont így néznek ki. Ha azt vesszük alapjául, hogy vannak földönkívüliek és el is jönnek hozzánk akkor azért abban is van valami, hogy ilyen alakú ûrhajókon is jöhetnek. Mostani ismereteink szerint az ûrrõl nem lehet elmondani, hogy túl nagy lenne az ellenállása. Tehát elvileg könnyen lehet benne haladni. Ergó nem valószínü, hogy az ûr miatt lenne áramvonalas. Hacsak egyes részein az ûr sûrûbb mint it 😊)))))) A Földön is elsõsorban az ûrsiklók azért áramvonalasok, hogy könnyebben kirepülhessenek az ûrbe. Talán ez lehet a csészealjak rejtélye is.
Egy másik idióta kérdés, de ha bele gondolunk nem is biztos, hogy az...
Az idegen lényeket miért mindíg "meztelenül" ábrázolják. Szerintem egy fejlett civilizációhoz hozzátartozik az öltözködés. Elsõsorban védelmi szempontból van szükség ruhákra. Azt hiszem az mindenkinek egy értelmû, hogy ruha nélkül sokkal több baktériumot szednénk össze ami sokkal több betegséghez vezetne. Nem mintha még nem lenne elég. Szóval elképzelhetetlennek tartom, hogy valami védelmi felszerelés nélkül lehetne száguldozni az ûrben.
Egy barátom szerint a sci-fi filmek egyfajta felkészítése az embereknek az elfogadásra. Csatlakozva ezzel Fenjoy utolsó mondatához.
😊😊 Itt van egy csomó érdekes kép is meg minden! akik hisznek az idegenekben azok egy ideig olvasni fogják!😄
Olvasd el a 219-et.
520 négyzetkilométeren 65km hosszúság?
●újreg®● ●Nem tetszik valami elvtárs? :C●
A baj, az hogy nem találtam azt az oldalt melyen egy ábra volt, és tetszet😊 Az ábrán az emberi evolució látható...Majomok,Õsember,Elõember,Mai ember, és így tovább megy a grafikon még elnemér egy nyálkás nagy fejû szemû, szõrtelen élõlényhez a grafikon😊 melyhez elég sok "tudományos" szakírást lehetet olvasni a grafikon alatt, egyik ilyen hogy 200-210 ezer év múlva az ember elvesztí a szõrzetét, etc... szóval a grafikon készítõje arra akart kilyukadni hogy ezek az ugy mond, idegenek mi saját magunk vagyunk mint idõutazok, bár ez is csak egy feltevés, de a grafinkon el lehet gondolkozni😊
Szoval ez a téma is olyan, mint a vallás vagy a politika bárkit meg lehet "bántani" akkor szándék nélkül is, és elnézést ha valakit megbántottam, az írásomal, de az emberi tudományokra legfõképp a fizikai törvényekre hivatkozni és azzokal cáfolni nekem nem meggyõzõ😊 Amugy a mexikói eset is szerintem egyfajta felkészítése és tesztelése volt az embereknek... no befejezem😊
Elnézést a Sorokért:)
1. A felhõk mozgásuk közben folyamatosan változtatják alakjukat. A felvételen láthatóak nem. Ergó valószínüleg nem lehetett nagy légmozgás.
2. A repülõ ugyebár egyfolytában haladt. A "tárgyak" pedig a repülõvel egy vonalban haladtak. Tehát nem lehetnek álló objektumok mert akkor azt kellene látni, ahogy az objektumok távolodnak vagy ahogy az operatõr utánna fordítja a kamerát.
3. Az eleve hülyeség, hogy nem is tudom már hogy nevezték, lángcsóva vagy gáz vmi, tehát, hogy olajfúró tornyok teteje mert a képen nem egy állandóan változó - ráadásul nem nyúlt hanem kör/gömb - alakú objektum látható. Én még nem láttam olyan lángot aminek folyamatosan ugyan olyan legyen az alakja.
Más.
Azt sem tudom, hogy végül meg lett-e beszélve a WTC-s felvétel. Olvastam, hogy írtatok fény-hang összefüggésekrõl de nem tudtam kihámozni, hogy arról volt-e szó. Szóval ha nem gond leírom a saját véleményem. <#smile>#smile> A felvétel elég valószínû, hogy hamis. Kikockázva azt lehet tapasztalni, hogy amikor az a valami elhalad a helikopter mellet a hang hamarabb érkezik mint a kép. <#nevetes1>#nevetes1> tehát még el sem indul szinte a helikopter irányába a hang már ott is van. Ráadsásul az is gyanus, hogy a képminõség elég ramagy. Több éve foglalkozok videózással és tömörítéssel. Nem létetzik, hogy nem találtak olyan tömörítõt amivel jobb minõségben tudták volna nyílvánosságra hozni.
Végezetül. Én biztos vagyok abban, hogy léteznek földön kívüli eredetû értelmes inteligenciával rendelkezõ élõlények. Túl nagy az univerzum ahhoz, hogy egyedül legyünk.
Még egyébként van egy-két dolog amit szeretnék megosztani veletek csak most megyek kajázni. <#nyes>#nyes> <#smile>#smile>
Gazdagabbak megtehetik hogy a földi nõket elrabolnak és egy konverteren keresztül UFÓnõvé alakítva megerõszakolhatják ... de csak illegálban mert a törvények tiltják <#hehe>#hehe>
amék kalandosabb útra vágyik,azt láthatóvá teszik a az embiriség számára hátha lelövik v vmi hasonló.Biztos náluk is lehet ilyen extrákat kérni az útra,vannak LastMinute utak is + minden. <#idiota>#idiota>
\"Holló, Hologram, Honolulu, Holokauszt, Hazugság\"
Nekem volt egyhez szerencsém, de bahh... Azoknak mindég mindenre van bibliai magyarázatuk wazze. Csak lerázni nehéz õket.
Erre az UFO kérdésre meg felolvasott egy idézetet a bibliából. Valahogy így hangzott, hogy "És az utolsó napokban lesznek vala jelek földön és égen" Vagy valami ilyesmi, asszem a jelenések könyvébõl idézett, de nem esküdnék meg rá. Szerinte a Sátán mûve az egész, hogy jól megtévessze az igaz hívõket vagy mi. Fifikás jószág ám ez a Sátán, csak azt nem értem, hogy Isten miért nem csinál akkor valami másik mókát, amivel megtartaná maga mellett az igaz hívõket.
"Uram, uram. A k***a életbe már!!!"
én csak találgatok.
de a +oldást te találtad +:"Jelentésük, céljuk évszázadok óta megoldatlan rejtély"
mondjuk mi van ha nagggyongyorsan jött és ennyi kell hogy lelassuljon <#vigyor>#vigyor>
2 kilométer hosszan nyúlnak el a Rio Grande de Nasca folyó vízgyûjtõ medencéjében. Jelentésük, céljuk évszázadok óta megoldatlan rejtély. Egyes szakértõk szerint vallási szertartásokban játszhattak szerepet, mások úgy vélik, csillagászati "
Csak a google-ban rá kell keresni a nazca-ra. 65 km?
amúgy pl a helikopternek sem kell leszállópálya , csak h a "Földi" technológiát mondjam
Pedig kellene mert az egy kondor kiterjeszttett szárnyakkal a nap felé, és van majom, kígyó, skorpió stb. ezek hányszor írjam le indián népi motívumok, azt mondják a napistennek: íme ezek vagyunk mi a Te fiaid.
Jól mondtad,fennsík,nem tökéletes landolási hely szted?
Emberek építették, A 65 km hosszú "leszállópálya" marhaság!
Ez egy fennsík ha lenne mellete jóval magasabb hegycsúcs akkor látszana,de az indiánok pont azért építették ilyen magasra, hogy közelebb legyen istenükhöz a naphoz.