Folytatnám
Olvastam egy hozzászólást a csészeajjakról miszerint nem ugyanolyanok a képeken. Ezen már én is gondolkodtam és az a helyezet, hogy van benne vmi. Na mondjuk ezen nem kellett túl sokat gondolkodni. Inkább azon, hogy miért pont így néznek ki. Ha azt vesszük alapjául, hogy vannak földönkívüliek és el is jönnek hozzánk akkor azért abban is van valami, hogy ilyen alakú űrhajókon is jöhetnek. Mostani ismereteink szerint az űrről nem lehet elmondani, hogy túl nagy lenne az ellenállása. Tehát elvileg könnyen lehet benne haladni. Ergó nem valószínü, hogy az űr miatt lenne áramvonalas. Hacsak egyes részein az űr sűrűbb mint it :))))))) A Földön is elsősorban az űrsiklók azért áramvonalasok, hogy könnyebben kirepülhessenek az űrbe. Talán ez lehet a csészealjak rejtélye is.
Egy másik idióta kérdés, de ha bele gondolunk nem is biztos, hogy az...
Az idegen lényeket miért mindíg "meztelenül" ábrázolják. Szerintem egy fejlett civilizációhoz hozzátartozik az öltözködés. Elsősorban védelmi szempontból van szükség ruhákra. Azt hiszem az mindenkinek egy értelmű, hogy ruha nélkül sokkal több baktériumot szednénk össze ami sokkal több betegséghez vezetne. Nem mintha még nem lenne elég. Szóval elképzelhetetlennek tartom, hogy valami védelmi felszerelés nélkül lehetne száguldozni az űrben.
Egy barátom szerint a sci-fi filmek egyfajta felkészítése az embereknek az elfogadásra. Csatlakozva ezzel Fenjoy utolsó mondatához.