442
-
értem értem, nem akarok kötözködni ne úgy vedd.
de pl az hogy meztelenül ábrázolják őket, az lehet egy nagyon vékony, testhezálló , testszínű öltözék is.
Illetve mi van akkor ha nem olyan alapú az szervezetük felépítése mint a miénk? pl nem hatnak rájuk a baktériumok, az űr hidege, a a sugárzások stb
most ez csak példa természetesen -
#241 Erre már válaszoltam is akaratlanul is. :) #240 -
#240 Sejettem, hogy erre gondolsz. Talán itt tényleg túloztam, de gondolj bele, a mai fejletségi szintünkre sem lehetett volna eljutni megfelelő ruhák és biztonsági öltözékek nélkül. És ha nekik is szerves felépítésük van azért elég biztos vagyok benne, hogy nekik is szükségük van megfelelő öltözetre a védelem szempontjából. És még mielőtt azt mondanád, hogy csak volt szükségük rá, de már nincs annyit mondok, hogy ha netalántán nem lenne rájuk szükség úgy 20 év múlva, akkor te sem fogsz meztelenül járni, hiszen a civilizációnk kezdete óta az öltözködés a kultúránk réze lett.
A baktériumos dologra reagálva. Valószínüleg ők is átmentek egyfajta evolución. Nem technológiai zsenin születtek. Ergó a civilizációjuk kezdetén nem valószínü, hogy volt olyan technológia a kezükben amivel távol tarthatták volna maguktól a baktériumokat.
Ezekkel természetesen nem állítom az ellenkezőjüket sem mert sajna én sem tudom az igazságot. -
Fiok #239 TE nem olvastál képregényt kölyök korodban?Hány szuperhősnek vna védőpajzsa + hasonló dolgok.Lehet ők már úgy vannak a dolgokkal h minden ellen tudnak védekezni vmiféle étellel,krémmel,stb stb....
-
BiroAndras #238 "Én nem mondtam h nem ők csinálták,de a földről szted h tudtak ilyen pontos alakzatokat csinálni??"
Egyszerű : geometria. Ha megnézed az alagzatokat, láthatod, hogy egyszerű geometriai formákból vannak összeállítva. Ezeket nem nehéz úgy megrajzolni, hogy az eresdményt nem látod, csak pontosan követni kell a tervrajzot. -
#237 pl erre gondoltam:
Szóval elképzelhetetlennek tartom, hogy valami védelmi felszerelés nélkül lehetne száguldozni az űrben.
én személy szerint nem tartom elképzelhetetlennek, és még a baktériumos teóriát sem osztom, mert lehetnek olyan dolgok ill technológiák amikre nem is gondolunk -
#236 Ilyet én sem állítottam. Mármint én sem zártam ki semmit és nem is állítottam biztosra semmit. Csak teoriák.
Közben észre vettem, hogy nem sikerült belinkelni a képet úgyhogy betettem a galériába. -
#235 amúgy sztem a Föld egy játékgolyó az univerzum ovijában és az univerzum óvodásai mindenféle pecsétekkel nyomkodják tele a felszínt -
Advanced User #234 Ropi21 lehet a villanás csak 1 villám volt :) -
#233 rendben, ennek az átlója durván 51 km -
#232 én nem azt mondtam hogy ne legyenek elméletek, hanem hogy eleve kizárni dolgokat, ill eleve kézenfekvőnek venni valamit badarság -
#231 rendben én pusztán csak a geometriai lehetőséget mondtam, de sztem is inkább 6.5 km lehet -
#230 Ezzel nem értek 1et. Ha meg sem próbálunk rájönni és nem gyártunk elméleteket, akkor nem is fogunk rájönni. -
babajaga #229 1926-ban a különleges Nazca-vonalakat, melyek csak repülőgépről láthatók. A szokatlan „rajztábla” mintegy 10 km széles és több mint 50 km hosszú. A repülőgép utasa, aki először pillantotta meg e különös geometrikus elemeket, valószínűleg igencsak megdöbbenhetett, amikor kilométereken át húzódó, mértani pontosságú vonalakat, szabályos három-, négyszögeket és állatábrázolásokat (pl. gyík 180 m, pók 45 m hosszú!) vélt fölfedezni. Ami még furcsább, a magasból kondorkeselyű, majom, kolibri, tengeri hal, bálna rajza is kivehető – ez a tengerhez fűződő szorosabb kapcsolatra utalhat (60 km).
-
babajaga #228 Csak éppen tele van rajzolva ábrákkal. -
#227 Fenjoy! Erre a képre gondoltál? (Bocsi a minőségért egy régi újság cikkből van scanelve.)
[IMG]D:\Balázs\Képek\ember - idegen_.jpg[/IMG]
(remélem jól illesztettem be a képet) -
plamex #226 A cikk:
Mára virradóra egy rejtélyes gabonakör jelent meg egy Budapesthez közeli település szántóföldjén. A földönkívüliek szokatlan módon üzenetet is hagytak a gabonakörben.
Az alábbi fotót grafikusunk küldte ma reggel, aki igen hiteles forrásból, a barátnőjének kisöccsétől kapta. Sajnos a grafikusunk már nem tudta nyomonkövetni az értékes felvétel publikációját, mivel sajnálatos módon beutalták a közeli kórház intenzív osztályára krónikus agyhurutos tünetekkel.
Ahogy a dokumentumon jól kivehető a földönkívüliek most nem érték be a jólbevált gabonakörök satírozásával, mert a szabályos felület közepén a humanoid faj számára értékelhető üzenetet hagytak.
Íme a különös gabonakör
A képet még a reggeli postával továbbítottuk a NASA megfelelő szerveinek, akik az alien üzenetet nyomban betáplálták az egyik szuperszámítógépükbe. Az imént kaptuk a hírt, hogy a sokprocesszoros masina 1032 végigpróbált lehetséges megoldás közül a számunkra felettébb rejtélyes "SG rules" üzenetet adta vissza ;-) -
#225 ....amíg meg nem ismerjük... -
#224 bár ezt már leírtam korábban, de amit nem ismerünk, abban nem érdemes logikát keresni addig amíg meg nem ismerünk, mert bármi lehet a létezésének célja, alapja, stb stb -
#223 Folytatnám
Olvastam egy hozzászólást a csészeajjakról miszerint nem ugyanolyanok a képeken. Ezen már én is gondolkodtam és az a helyezet, hogy van benne vmi. Na mondjuk ezen nem kellett túl sokat gondolkodni. Inkább azon, hogy miért pont így néznek ki. Ha azt vesszük alapjául, hogy vannak földönkívüliek és el is jönnek hozzánk akkor azért abban is van valami, hogy ilyen alakú űrhajókon is jöhetnek. Mostani ismereteink szerint az űrről nem lehet elmondani, hogy túl nagy lenne az ellenállása. Tehát elvileg könnyen lehet benne haladni. Ergó nem valószínü, hogy az űr miatt lenne áramvonalas. Hacsak egyes részein az űr sűrűbb mint it :))))))) A Földön is elsősorban az űrsiklók azért áramvonalasok, hogy könnyebben kirepülhessenek az űrbe. Talán ez lehet a csészealjak rejtélye is.
Egy másik idióta kérdés, de ha bele gondolunk nem is biztos, hogy az...
Az idegen lényeket miért mindíg "meztelenül" ábrázolják. Szerintem egy fejlett civilizációhoz hozzátartozik az öltözködés. Elsősorban védelmi szempontból van szükség ruhákra. Azt hiszem az mindenkinek egy értelmű, hogy ruha nélkül sokkal több baktériumot szednénk össze ami sokkal több betegséghez vezetne. Nem mintha még nem lenne elég. Szóval elképzelhetetlennek tartom, hogy valami védelmi felszerelés nélkül lehetne száguldozni az űrben.
Egy barátom szerint a sci-fi filmek egyfajta felkészítése az embereknek az elfogadásra. Csatlakozva ezzel Fenjoy utolsó mondatához. -
Snaildevil #222 http://emil.alarmix.org/atlantis/tart.htm
:):) Itt van egy csomó érdekes kép is meg minden! akik hisznek az idegenekben azok egy ideig olvasni fogják!:D -
#221 520 nkm nem csak egyenlő oldalhosszúságú négyzet lehet -
babajaga #220 "mármint h 65km leszállópályának"
Olvasd el a 219-et. -
babajaga #219 Az Andok hegyvonulata és a Csendes-óceán között, 520 km2-nyi területen egyenes vonalak, gigantikus mértani ábrák és állatokat formázó hatalmas rajzok százai töltik meg "a világ legnagyobb jegyzet tömbjét". A sivatagi ábrák többsége a Nazca hátság talaján, az ibolyakék-fekete hegyek előtt található. A puszta, sivár fennsík"
520 négyzetkilométeren 65km hosszúság? -
#218 nem, hanem csak úgy általában visszaolvasva a hozzászólásokat -
plamex #217 ezt most nekem mondtad ? -
Cicero #216 Wáááá!! Ez az SG-s gabonakör.... -
#215 ezt a gyors összefoglalást, neked aztán határozott elképzeléseid vannak -
Fenjoy #214 nos nos... végig olvastam a forumot, láttom mindenkit így vagy ugy de érdekel a téma:) Nekem volt "személyes" tapasztalatom, többen láttunk "valamit" az égen, ami nem repülő,helikopter,meteorolgoia,etc...ergo UFO volt azaz, amit nem tudtunk beazonosítani, a fizikai törvényeit most hagyjuk surlodás, meg ilyenek, hang nélkül eltünt a semmibe... én ezt tapasztaltam, és elnézést a nagy fizikusoktol meg a nagy elméletektől, mondhatnak bármint az a valami nagy sebbeségével és hang nélkül tova szállt...:) A fizikáról elég sokat lehet olvasni hogy saját határait surolja és elég sok sebből vérzik... talán matematika az egyetlen tudományág amely "még" nem...:) Ugye a világegyetem végtelen, meg az idő,meg a tér, meg az emberi hülyeség is:) etc... minden végtelen szinte csak egy valami nem a sebbesség?!:) érdekes pont a fénysebbségnél ne lenne gyorsabb, mondjuk erről nem rég olvastam hogy mikrohulllámaokal 12-13X gyorsabb sebbeséget értek el mint a fény:) Szoval a Fizikai törvények Nekem, nem per döntőek... sajnálom:) Ezektől függetlenül, szerintem baromság lenne azt kijelenteni hogy nincs rajtunk kivül élet...elégé nagy ez a világegyetem, mondhatni végtelen:) Hogy ezek kisérleti gépek lennének?! lehetséges, már csak abből kindulva hogy 1903 ban a Wright fivérek mocsárba zuhanásától eltelt vagy 102 év... a holdraszállás ig meg 66 év... elég "gyorsan" feljutottunk a holdra a fivérek óta... tehát bármi lehet, repűlési technikák fejlődnek talán a leggyorsabban:)
A baj, az hogy nem találtam azt az oldalt melyen egy ábra volt, és tetszet:) Az ábrán az emberi evolució látható...Majomok,Ősember,Előember,Mai ember, és így tovább megy a grafikon még elnemér egy nyálkás nagy fejű szemű, szőrtelen élőlényhez a grafikon:) melyhez elég sok "tudományos" szakírást lehetet olvasni a grafikon alatt, egyik ilyen hogy 200-210 ezer év múlva az ember elvesztí a szőrzetét, etc... szóval a grafikon készítője arra akart kilyukadni hogy ezek az ugy mond, idegenek mi saját magunk vagyunk mint időutazok, bár ez is csak egy feltevés, de a grafinkon el lehet gondolkozni:)
Szoval ez a téma is olyan, mint a vallás vagy a politika bárkit meg lehet "bántani" akkor szándék nélkül is, és elnézést ha valakit megbántottam, az írásomal, de az emberi tudományokra legfőképp a fizikai törvényekre hivatkozni és azzokal cáfolni nekem nem meggyőző:) Amugy a mexikói eset is szerintem egyfajta felkészítése és tesztelése volt az embereknek... no befejezem:) -
#213 Végig olvastam ezt a fórumot. Vannak érdekes felvetések a hülyeségek mellett. Először a Mexikóis témához szeretnék hozzászólni. Azthiszem senki sem vont le ilyen következtetést amit most én. (Vagy csak nem jól olvastam ). Szóval. A felvételek megtekintése után teljes mértékben kizárható, hogy álló objektumok lennének a képen.
1. A felhők mozgásuk közben folyamatosan változtatják alakjukat. A felvételen láthatóak nem. Ergó valószínüleg nem lehetett nagy légmozgás.
2. A repülő ugyebár egyfolytában haladt. A "tárgyak" pedig a repülővel egy vonalban haladtak. Tehát nem lehetnek álló objektumok mert akkor azt kellene látni, ahogy az objektumok távolodnak vagy ahogy az operatőr utánna fordítja a kamerát.
3. Az eleve hülyeség, hogy nem is tudom már hogy nevezték, lángcsóva vagy gáz vmi, tehát, hogy olajfúró tornyok teteje mert a képen nem egy állandóan változó - ráadásul nem nyúlt hanem kör/gömb - alakú objektum látható. Én még nem láttam olyan lángot aminek folyamatosan ugyan olyan legyen az alakja.
Más.
Azt sem tudom, hogy végül meg lett-e beszélve a WTC-s felvétel. Olvastam, hogy írtatok fény-hang összefüggésekről de nem tudtam kihámozni, hogy arról volt-e szó. Szóval ha nem gond leírom a saját véleményem. A felvétel elég valószínű, hogy hamis. Kikockázva azt lehet tapasztalni, hogy amikor az a valami elhalad a helikopter mellet a hang hamarabb érkezik mint a kép. tehát még el sem indul szinte a helikopter irányába a hang már ott is van. Ráadsásul az is gyanus, hogy a képminőség elég ramagy. Több éve foglalkozok videózással és tömörítéssel. Nem létetzik, hogy nem találtak olyan tömörítőt amivel jobb minőségben tudták volna nyílvánosságra hozni.
Végezetül. Én biztos vagyok abban, hogy léteznek földön kívüli eredetű értelmes inteligenciával rendelkező élőlények. Túl nagy az univerzum ahhoz, hogy egyedül legyünk.
Még egyébként van egy-két dolog amit szeretnék megosztani veletek csak most megyek kajázni. -
#212 emberek milyen fantáziaszegények tudnak lenni, a legtöbben nem tudnak elvonatkoztatni a sztereotípiáktól -
plamex #211 LOL
Gazdagabbak megtehetik hogy a földi nőket elrabolnak és egy konverteren keresztül UFÓnővé alakítva megerőszakolhatják ... de csak illegálban mert a törvények tiltják -
Fiok #210 Lehet űrszabvány a csészealj!Űrturizm megy ezerrel és minket látogatnak...az "idegenek".
amék kalandosabb útra vágyik,azt láthatóvá teszik a az embiriség számára hátha lelövik v vmi hasonló.Biztos náluk is lehet ilyen extrákat kérni az útra,vannak LastMinute utak is + minden. -
#209 Megtudnank nezni jol azeket a jeleket, csak adja meg valaki a GPS koordinatakat(pl.: nacza), es a Google Earth-ban megobszervaljuk. -
#208 a földönkívüliek létezése meg az h van-e Isten nem zárja ki egymást -
YakHead #207 Na népek, asszem meg kéne kérdezni erről egy Jehova tanuját. Ő aztán jól elmondaná bibliai idézetekkel meg minden, hogy miért is vannak mostanság UFO-k.
Nekem volt egyhez szerencsém, de bahh... Azoknak mindég mindenre van bibliai magyarázatuk wazze. Csak lerázni nehéz őket.
Erre az UFO kérdésre meg felolvasott egy idézetet a bibliából. Valahogy így hangzott, hogy "És az utolsó napokban lesznek vala jelek földön és égen" Vagy valami ilyesmi, asszem a jelenések könyvéből idézett, de nem esküdnék meg rá. Szerinte a Sátán műve az egész, hogy jól megtévessze az igaz hívőket vagy mi. Fifikás jószág ám ez a Sátán, csak azt nem értem, hogy Isten miért nem csinál akkor valami másik mókát, amivel megtartaná maga mellett az igaz hívőket.
"Uram, uram. A k***a életbe már!!!" -
Gade #206 Én szerintam vannak idegenek. Csak azt nem vagyok képes elhinni hogy csészeajon jönnek. Ezt valaki kitalálta aztán mimdenki öt utánoza. Meg ha ide el tudtak jönni akkor azt is el tudnák érni hogy ne vegyük észre öket. Nem mondom azt hogy biztos nem csészajal jönnek. De mind? -
Fiok #205 netmester
én csak találgatok.
de a +oldást te találtad +:"Jelentésük, céljuk évszázadok óta megoldatlan rejtély"
-
#204 mármint h 65km leszállópályának?
mondjuk mi van ha nagggyongyorsan jött és ennyi kell hogy lelassuljon -
babajaga #203 A változatos minták – az úgynevezett geoglifák – madarakat és emlősöket "(például kolibrit, majmot, embert), és geometriai alakzatokat (spirálisokat, háromszögeket, trapezoidokat, párhuzamos vonalakat) ábrázolnak. A hatalmas méretű, részletesen kidolgozott geoglifák Limától mintegy 400 kilométerre délre, csaknem
2 kilométer hosszan nyúlnak el a Rio Grande de Nasca folyó vízgyűjtő medencéjében. Jelentésük, céljuk évszázadok óta megoldatlan rejtély. Egyes szakértők szerint vallási szertartásokban játszhattak szerepet, mások úgy vélik, csillagászati "
Csak a google-ban rá kell keresni a nazca-ra. 65 km?