A nagy UFO vita
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
Viszont ez még mindig nem a fõ kérdés:
Minek kellet ezeknek a majmoknak 1 65km hosszú egyenes(leszállópályához hasonló,nem tudok rá mást mondani)-t egy több ezer m magasan lévõ fensíkon létrehozni?
Ahány ház, annyi baj legyen.
Továbbá elég érdekes h 1 fensíkon van,több ezer méter magasan,és a leghosszab ilyen "alakzat" vagy ha úgytetszik vonal 65km hosszú.(tökéletes leszálópálya sztem)
Több kutató is foglalkozott a témával,sõt film is készült róla.
csak Rolinak válaszoltam (#140)
úgy tûnik komolyan vette
mindenhová magad mész? kötve hiszem.
Sztem tudnék olyan falut mondani Mo-n is pl ahol tuti nem jártál, de azt mondják létezik
Én egy emberrel sem találkoztam aki személyesen volt ott.
Te is csak elhiszed amit mások mondanak, pedig a föld nem is gömb alakú. 😉
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
\"Holló, Hologram, Honolulu, Holokauszt, Hazugság\"
Ha nem, akár kitaláció is lehet. 😊
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Ott elolvashatja hogy ez csak viiiicccc ....
Sötét színû kövekbõl van kirakva.
Ott van a kutya elásva...
V9ykn8_TZL0
szerintem is vannak még megmagyarázatlan esetek, dolgok.
engem inkább az zavar, hogy csak két szélsöséges vélemény van..semmi köztes....
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó...
Még akkor is ha eddig soha nem volt kivétel egy biz történés eseményei alól, attól még elõfordulhat hogy valamikor lesz egy.
Erdekes h az ismeretlent az emberek mindig istenitik, vagyis omagukat automatikusan degradaljak... Szinte erdekes h sok ufos doksiban, szinten ez a felallas csak a ufanncsok reszerol. Azert erdeklodnek ilyen elenken, de diszkreten.
Nem 100% véletlenül? Épeszû embernek ezt nem tudnia kell?
amit nem ismerünk, abban nem érdemes logikát keresni addig amíg meg nem ismerünk, mert bármi lehet a létezésének célja, alapja, stb stb
és a hit nem szükségszerûen alapja az ismeretnek.
nem kell pl elhinnem hogy leesek a 10. emeletrõl ha kilépek az ablakon, mert 99% biztos.
asgardok márpdíg vannak 😛
anno az erkélyen voltam majd az égbolton valami villanásra lettem figyelmes... nem is tulajdonítotam neki sok figyelmet ám pár napra rá haverral beszélgettünk és valahogy szóbakerült ez a téma és ..hát.. eléggé meglepõdtünk😊 monnyuk inkább hiszem azt hog yvlami csillag volt ami épp felrobban vagy ilyenek.. dea képzelet határtalan 😊
Százéves a kvantumhipotézis
meg egy másik írás
Évszázadokkal ezelõtt még nagyon fejletlen volt a tudomány, nem igazán tudtak semmit a természet mûködésérõl, így aztán „bárkibõl” lehetett tudós kinek a fejére esett egy alma, vagy beült a teli kádba, csak tovább kellett gondolnia a dolgokat. Nos, manapság ejtegethetsz a fejedre traktort is, akkor se fog valami új, eddig le nem írt dolog az eszedbe jutni. Bocs, kicsit morbid a példa..😊
Szóval szerinted még annyi mindent nem ismerünk, hogy például ilyen “atmoszférikus vákumgömb képzõ” fizikai hatás is még felfedezésre vár? Mint még olyan sokminden, mint fénysebességen felüli kommunikáció, utazás, nem reaktív hajtás, stb…
A kis ferdeszemû lények az angyalok.
Ezékiel próféta mennyei szekere pedig egy korabeli UFO volt.
Egy kis érdekesség.
Lehet h. nem kapcsolódik szorosan a cikkhez, de vannak benne érdekes dolgok, amiken babajaga-hoz hasonlók vitatkozhatnak. 😄
Talán mert egy és ugyan az csak nem merjük bevallani😊
Love is like wind, even though you can\'t see it, you feel it.
Sok-sok minden van még ami még felfedezésre vár.
" Léteznek UFO-k?"
" - badarság az egész, nem bizonyitott"
" Létezik isten?"
" - Természetesen"
" Bemutatnál neki?"
Mielött kapok a fejemre leszögezem, hogy én mind az UFO-kban mind pedig Isten-ben hiszek.
Minek kellene kiküszöbölni, és amikor a csodaûrhajót megépítették tudták hogy hova érnek és ott mi lesz.
Láttam olyat hogy egy ipse fényképet készített földönkivüliekrõl, és a képen semmi. Azt mondta azért mert azok nem engedték meg hogy a képen legyen valami. Én meg tudom hogy annyira balfasz a fotózáshoz hogy nem is lehetett a képen bármi.