• Fenjoy
    nos nos... végig olvastam a forumot, láttom mindenkit így vagy ugy de érdekel a téma:) Nekem volt "személyes" tapasztalatom, többen láttunk "valamit" az égen, ami nem repülő,helikopter,meteorolgoia,etc...ergo UFO volt azaz, amit nem tudtunk beazonosítani, a fizikai törvényeit most hagyjuk surlodás, meg ilyenek, hang nélkül eltünt a semmibe... én ezt tapasztaltam, és elnézést a nagy fizikusoktol meg a nagy elméletektől, mondhatnak bármint az a valami nagy sebbeségével és hang nélkül tova szállt...:) A fizikáról elég sokat lehet olvasni hogy saját határait surolja és elég sok sebből vérzik... talán matematika az egyetlen tudományág amely "még" nem...:) Ugye a világegyetem végtelen, meg az idő,meg a tér, meg az emberi hülyeség is:) etc... minden végtelen szinte csak egy valami nem a sebbesség?!:) érdekes pont a fénysebbségnél ne lenne gyorsabb, mondjuk erről nem rég olvastam hogy mikrohulllámaokal 12-13X gyorsabb sebbeséget értek el mint a fény:) Szoval a Fizikai törvények Nekem, nem per döntőek... sajnálom:) Ezektől függetlenül, szerintem baromság lenne azt kijelenteni hogy nincs rajtunk kivül élet...elégé nagy ez a világegyetem, mondhatni végtelen:) Hogy ezek kisérleti gépek lennének?! lehetséges, már csak abből kindulva hogy 1903 ban a Wright fivérek mocsárba zuhanásától eltelt vagy 102 év... a holdraszállás ig meg 66 év... elég "gyorsan" feljutottunk a holdra a fivérek óta... tehát bármi lehet, repűlési technikák fejlődnek talán a leggyorsabban:)

A baj, az hogy nem találtam azt az oldalt melyen egy ábra volt, és tetszet:) Az ábrán az emberi evolució látható...Majomok,Ősember,Előember,Mai ember, és így tovább megy a grafikon még elnemér egy nyálkás nagy fejű szemű, szőrtelen élőlényhez a grafikon:) melyhez elég sok "tudományos" szakírást lehetet olvasni a grafikon alatt, egyik ilyen hogy 200-210 ezer év múlva az ember elvesztí a szőrzetét, etc... szóval a grafikon készítője arra akart kilyukadni hogy ezek az ugy mond, idegenek mi saját magunk vagyunk mint időutazok, bár ez is csak egy feltevés, de a grafinkon el lehet gondolkozni:)

Szoval ez a téma is olyan, mint a vallás vagy a politika bárkit meg lehet "bántani" akkor szándék nélkül is, és elnézést ha valakit megbántottam, az írásomal, de az emberi tudományokra legfőképp a fizikai törvényekre hivatkozni és azzokal cáfolni nekem nem meggyőző:) Amugy a mexikói eset is szerintem egyfajta felkészítése és tesztelése volt az embereknek... no befejezem:)