Végig olvastam ezt a fórumot. Vannak érdekes felvetések a hülyeségek mellett. Először a Mexikóis témához szeretnék hozzászólni. Azthiszem senki sem vont le ilyen következtetést amit most én. (Vagy csak nem jól olvastam ). Szóval. A felvételek megtekintése után teljes mértékben kizárható, hogy álló objektumok lennének a képen.
1. A felhők mozgásuk közben folyamatosan változtatják alakjukat. A felvételen láthatóak nem. Ergó valószínüleg nem lehetett nagy légmozgás.
2. A repülő ugyebár egyfolytában haladt. A "tárgyak" pedig a repülővel egy vonalban haladtak. Tehát nem lehetnek álló objektumok mert akkor azt kellene látni, ahogy az objektumok távolodnak vagy ahogy az operatőr utánna fordítja a kamerát.
3. Az eleve hülyeség, hogy nem is tudom már hogy nevezték, lángcsóva vagy gáz vmi, tehát, hogy olajfúró tornyok teteje mert a képen nem egy állandóan változó - ráadásul nem nyúlt hanem kör/gömb - alakú objektum látható. Én még nem láttam olyan lángot aminek folyamatosan ugyan olyan legyen az alakja.
Más.
Azt sem tudom, hogy végül meg lett-e beszélve a WTC-s felvétel. Olvastam, hogy írtatok fény-hang összefüggésekről de nem tudtam kihámozni, hogy arról volt-e szó. Szóval ha nem gond leírom a saját véleményem. A felvétel elég valószínű, hogy hamis. Kikockázva azt lehet tapasztalni, hogy amikor az a valami elhalad a helikopter mellet a hang hamarabb érkezik mint a kép. tehát még el sem indul szinte a helikopter irányába a hang már ott is van. Ráadsásul az is gyanus, hogy a képminőség elég ramagy. Több éve foglalkozok videózással és tömörítéssel. Nem létetzik, hogy nem találtak olyan tömörítőt amivel jobb minőségben tudták volna nyílvánosságra hozni.
Végezetül. Én biztos vagyok abban, hogy léteznek földön kívüli eredetű értelmes inteligenciával rendelkező élőlények. Túl nagy az univerzum ahhoz, hogy egyedül legyünk.
Még egyébként van egy-két dolog amit szeretnék megosztani veletek csak most megyek kajázni.