• Anteris
    az még egy fasznak sem tünt fel, hogy gyakorlatilag nincs két egyforma "észlelt" csészealj? Meg ahány találkozás annyiféle űrember leírás. Meg mi van, az egész univerzumban földtípusú levegőt lélegzenek be az űrlakok, hogy ilyen bitang jól érzik itt magukat?? Sántít ez az egész. Az a baj, az emberek képtelenek azt felfogni, hogy vannak velejükig romlott gazemberek akik szemrebbenés nélkül hazudnak vagy hamisítanak akkorát, mint a hegy, mert mondjuk a média igen komoly összeget fizet ezekért kamuvideókért, mert ugranak rá az emberek, mert elegük van már ebből a fosból amiben élnek és két kézzel kapnak minden után ami valami más mint a megszokott pondrólétük. Nézd meg latin-amerikát pl: szinte kultusza van a repülő csészealjaknak meg a mindenféle emberkéknek a bádogvárosok nincstelen lakói közt. Aztán vannak még a notorius hazudozok akik erre élveznek, hog yátqrják az embereket, vannak aztán a sérült személyiségüek akik a kisiklott életüket szeretnék valahogy visszaterelni a közérdeklődés felkeltésével. Aztán vannak még a birkák akik még egy isterverte bolygót is képesek ufónak jelenteni, mert még a büdös életben nem néztek fel az égre, azt se tudják hogy mi az a sok szar a fejük fölött de azt viszont marhára megtanulták a médiából, hogy ha valami fényes van az égen az aztán csak repülő csészealj lehet. Saját magam voltam tanúja amikor egy kretén benzinkutas egyszer le kezdett hisztizni a pesten a József-Atilla lakótelepi kútnál, hogy ufó van az égen, aztán nekem kellet lehiggasztani, hogy nyugi barátom az csak a Jupiter. Nekem meggyőződésem hogy semmilyen ufójelenség nincs, csak ilyen-olyan motivációjú emberek.