• FairCO
    UFO-k márpedig vannak. egyszer én is láttam valamit, amiről a mai napig nem tudom mi a jóég lehetett. apámmal volt találkozóm, és vagy egy percig néztem valamit, ami az ég színétől éppen csak sötétebb volt, alig lehetett kivenni, és jobbra-balra-le-föl mozgott. amikor odaért apám, mutattam neki is, az ő álla is leesett, csak néztünk egymásra hogy húbazmeg, ez miez?!
    több éve már ennek, de a mai napig tisztán előttem van, elég érdekes volt. addig én sem tartoztam azok közé akik hisznek benne, de azóta más a helyzet. és ez minig így is lesz szerintem, az ember addig amíg a saját szemével nem lát valamit, amit nem tud megmagyarázni, nem is fog 100%-ig hinni bennük.
    ja, egy idézet a Kapcsolat című filmből sztem tökre idevág..:
    "..millió és millió csillag van odafönt, csak a mi galaxisunkban.. ha csak minden milliomodiknak vannak bolygói, és azok köszül csak minden milliomodik alkalmas az életre, és ha azok közül csak minden mlliomidikon alakult ki valamilyen élet, akkor is millió-és millió civilizáció van odafönt.." vagy valami ilyesmi
    elég csak egy kis valószínűségszámítást elvégezni:
    egy galaxisban kb. fél trillió csillag van, és kb. 50 milliárd lehet a galaxisok száma.. elég ilyesztő szám.
    ja, Douglas Adams-től is hadd idézzek egy sort:
    "Az űr - nagy. Tényleg nagy. El se hinnéd milyen hatalmasan, terjedelmesen, észbontóan nagy. Úgy értem, az ember azt gondolná, a patikushoz hosszú az út, de ez csak egy szem mogyoró az űrhöz képest." :)