• dez
    #29
    "Most akkor döntsd már el, hogy a ms által pénzelt hazug felmérés, vagy igaz, de csak a világnak arra a részére vonatkozó része, ami tetszik neked..."

    Honnan tudjam...? :)

    "Annak meg jobb, ha utánanézel, hogy a fejlődő országokba kik tartoznak bele és az a világnak mekkora részét teszi ki, hogy legközelebb el tudd dönteni mi is a "meghatározó" adat..."

    Minek? Pontosan leírta a cikk, mely régiókról van szó, nem az összes fejlődő országról.

    "Az os/2 tényleg jó rendszer volt a maga idejében - nem véletlen, hiszen a ms-al együtt fejlesztették"

    Uhh, a gondoltatjel utáni rész nagyon súlyos elfogultságról tesz tanubizonyságot... Mintha csak a MS tudna jó oprendszert készíteni...

    "sőt igazából az elején a ms fejlesztette az egészet, de párhuzamosan a wint is fejlesztette és mivel rájött, hogy sokkal jobban fogy, egyre kevesebb erőforrást rakott az os/2-be"

    Jah, pontosan: rájött, hogy sokkal egyszerűbb a marketingbe és a partnerek meggyőzésébe fektetni, mint a fejlesztésbe... (OK, mára, lassacskán [részben talán a Linux-tól való némi tartásuk által is, mert maguktól sosem akartak igazán jó OS-t adni az egyszerű felhasználók kezébe, és az üzleti felhasználók kezébe is csak némileg jobbat, persze azt már főleg drágán], eljutottak oda, hogy már nagyjából használható az OS. De jó 10-15 év telt úgy el, hogy az egész szakma csak hüledezett és a fejét csóválta azon, ami itt folyt. [Talán azért nem emlékszel te erre, mert ekkor még max. a joystickot rángattad, vagy még azt sem.])