• smv
    Erről írtam a blogomba egy jó kis kritikát, be is másolom a számomra legidegesítőbb részeket:

1. Az mindegy, hogy olyan elektromos "vihar" volt, melytől az egész városban semmilyen elektromos cucc nem műkködik még az autók és a mobiltelefonok is megpusztultak tőle, abba biztos lehetsz, hogy a Sony digitális kameráddal frankón fel tudod venni az ufókat.
    2. Természetesen az USA a világ legeslegnagyobb hatalma, a pondró kis európát már rég elpusztították az USA bár győzni nem tud, de kitart!
    3. Az USA-ba mindenki Rambonak hiszi magát 16 éves kora körül.
    4. Ha kétszer ér elektromos vihar, mely kinyírja az autókat is, de neked egy szuper amcsi terepjáród van, biztos lehetsz benne, hogy az nem fog leállni, még ha egy repüllő rázuhan (amitől a környéken minden ház porig omlott), akkor is maximum kormos lesz kicsit, és pöccre indul.
    5. Az ufo -k piros virágoskertet akarnak építeni a föld helyére.
    6. Az ufok már 1 millió évvel ezelött beásták a gépeiket a földbe, így már 1 millió éve várnak arra, hogy elpusztítsanak minket. Ezután végig tanulmányoztak minket és a bolygónkat, de nem sikerült felfedezniük a baktériumokat.
    7.A családi otthon melege szent dolog. Az egész világ romokban, de az anyuka, akihez siettek otthon főzőcskél a nagyszülőkkel egyetemben, és boldogan, mint ha mi sem történt volna üdvözli a többieket.
    8. Egy több millió éves, nálunk sokkal fejlettebb civilizáció egy kis influenzától kipusztult.
    9. Ha a környéken csak nekünk van autónk ne menjünk a legnagyobb tömegbe, tehát legyen picit több eszünk mint a főhősöknek.
    10. A legspécibb űracél is átvágható egy baltával.
    11. Az ufok emberkereső gépe simán átbaszhato egy tükörrel, csak tartsd felé, és fel se tünsz neki.
    12. Öt méterről bármekkora robbanás túlélhető, sött még a több száz méteres zuhanás sem lehet gond.
    13. Mivel az ufok betegek lettek, ezért a gépeiknek nincs pajzsuk.

( http://darksyte.uw.hu ). A lényeg az, hogy bár maga a látványvilág nekem tetszett, a film is jó volt aránylag, de az szerintem nagyon idegesítő, hogy a néző gyakorlatilag semmit nem tud meg, hogy ki mit miért hogyan kinek mennyiért minek, csak annyit hogy ez van és kész. :\ Valahogy jobban szeretem az olyan filmeket, aminek van története.