Vezető helyen a Világok harca illegális másolata

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Wells korában valahogy így képzelték el a Marsot, õ valamiért a sivatagon kívül vörös színû növényeket gondolt 😊. (Más meg kiszáradt folyómedreket.) Igazából ezzel volt a legkevesebb bajom 😊. A film kidolgozottságával már annál inkább 😊, gondolták a látvány majd viszi a story-t... De lehet valakinek ez kell, nekem is voltak pillanataim amikor értelmetlen erõszakot akartam nézni (pl. egy vizsga után, amin mindenkit kivágtak => Starship Troopers 😊).

Most ez itt így Wells alapos csúfolása volt, de valamiért az összes ilyen regény-alapú átdolgozás ilyenre sikerül (galaxis utikalauz, I Robot - sikerült elérni az ellenkezõjét annak mint amit Asimov hirdetett, grats...) Így alaposabban meggondolva bármely Startrek epizódban több a filozófia és a tartalom mint ezekben a filmekben... Még szerencse, hogy régebben készültek jó filmek.
Mike
de annyira szar se, mint amennyien lefikázzák
ha valaki olyan filmre vágyik, ami nem ennyire üres, nézzen távolkeleti filmeket
kiváncsi vagyok a sok fikázó okoska hány filmet látott mondjuk Kitanotót

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Lenny
Jól beszélsz!!!!!!

R Ö R G E

Mike
jaja, a sikoltozása eléggé idegesítõ volt

Mike
még 1 millióan sem töltötték le
ez olyan sok?
hány jegy is kelt el ezekre a vetítésekre?
hányan fogják majd dvd-n megvenni, ha megjelenik?

Lenny
Amiket írtál azok nagyrésze igaz.
Tényleg jó lett volna, ha kicsit több magyarázatot adnak nbéhány dologra. A könyvet elkezdtem olvasni, kíváncsi vagyok abban van-e magyarázat néhány dologra pl. azok közül amit te írtál. (pl. pajzs eltûnése, már ha egyegyáltalán volt pajzs a könyvben.)

R Ö R G E

En leszoktam a letoltogetesrol.
Nevetseges, h xar screenereket 2x700 megaba tomoritenek, zizi a kep, imbolyog is, mono, a kopasz Bela megy at a kepen, pfff.

Csodalkozom, h ennyire igenytelen sok mindenki, letolti ezeket es igy 'elvezi' a filmet, mely utan konnyu azt mondani, hu de gyenge volt....
smv
Igen igazad van. 😊 Monjduk a terraformálás elég vicces volt. 😄 Nekem akkoris inkább egy nagy piros virágoskerté alakításnak tûnt... A japánokat tényleg említik, de azt is, hogy európa már porig van rombolva.Az alvásos részhez kétség sem fér, abban igazad van, a kiscsávó volt a m@*ha.

mondjuk én csodálom, hogy sehol sem volt olyan hely ahova ne lehessen észrevétlenól elbújni. :\ Azért nagy ez a bolygó kéremszépen. A baltáról még midnig az a véleményem, hogy a legspécibb ûracélt átvágni egy baltával mókás. 😊 De az is igaz, hogy a film azt sugalta, hogy az ellenállás hasztalan. Talán az amcsik már tudnak valamit? <#idiota>

Starcraft + Diablo III - esemve

Mike
de a DVD eladások szárnyalnak, úgyhogy messze nem tudom mit sírnak
pl. ezt a filmet le sem fogom tölteni a netrõl, mert minek:
egnézhetem moziban, és meg fogom venni dvd-n is, csak ne 35 USD-be kerülljön

Lenny
Xboxon 😊

R Ö R G E

Lenny
Azért írtam hogy a 17 colos elõtt görnyedve, mert pár ismerõsöm így szokta... Azt a 3 filmet kiírtam cd-re és az Xboxo-n nézem (szóval tv-n).
De azt továbbra is fenntartom ,hogy a minõség igenis fontos!!!

R Ö R G E

2. Említik, hogy a japánok korábban rájöttek, hogy lehet elpusztítani a harci járgányokat. Na, vajon miért...
5. Ez terraforming akart lenni 😊.
9. Tom Kruz mondta, hogy ne menjenek tömegbe, ezt a Kis Rambó .szta el, miközben Krúz aludt 😊.

Nekem sokkal inkább az nem jött be, hogy tömve volt más filmek felesleges látványelemeivel, és baromira kidolgozatlanok voltak a szálak érzelmileg és történetileg egyaránt: értsd rohadt felületes volt az egész, kizárólag sztereotípákkal operált, hogy még véletlenül se kelljen bármit is átélni v. átérezni. Csak eseményszálak folytak, de semmibe nem ment bele egy kicsit is. A földalatti ellenállás el lett intézve egy kisbaltával, mert az erõszak aztán az ultimatív megoldás, ráadásul majdhogynem pedofilnak állította be a csókát, hogy még véletlenül se szimpatizáljon a hülye nézõ az ellenállás gondolatával. Azért ennyire felületesnek nem kéne lenni...
Cobra.
Én is megnéztem moziban a Világok harcát, mert elhívott valaki, de nekem is az a véleményem, hogy pénzkidobás volt.
Sajnos az eredeti történetet nem ismerem, ezért nem tudok objektíven nyilatkozni a filmrõl, de mint sok másik embernek, nekem se jött be.
Viszont az smv által leírt dolgok egy része megmagyarázható valamennyire, pl a megbetegedés fogható elsõsorban arra, hogy ez egy kitalált történet és valahogy csak le kell gyõzni az ellenséget (ne felejtsük mikor íródott a könyv).

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Na ha te a letöltött filmeket a 17 colos elõtt görnyedve nézed akkor meg is érdemled......

3 vagy 4 éve nem voltam moziban, és a közeljövõben nem is tervezem - és sztm nem egyedül vagyok igy. Vidéken a kis mozikba hetekkel késõbb jut el a film a plazakból, és akkor se éri meg oda beülni, szóval sokmillió ember megtenné azt amit én, ha megtehetné

", sz@r hangminõségû kópia a 17 colos elõtt görnyedve..."
itt nagyon nagy tévedésben vagy, nem is értem hogy irhattál ilyen hülyeséget. Manapság már minden videókártyán van tvkimenet - gondolom az elé naponta leülsz, hogy bírod ? <#buck>

smv
Errõl írtam a blogomba egy jó kis kritikát, be is másolom a számomra legidegesítõbb részeket:

1. Az mindegy, hogy olyan elektromos "vihar" volt, melytõl az egész városban semmilyen elektromos cucc nem mûkködik még az autók és a mobiltelefonok is megpusztultak tõle, abba biztos lehetsz, hogy a Sony digitális kameráddal frankón fel tudod venni az ufókat.
2. Természetesen az USA a világ legeslegnagyobb hatalma, a pondró kis európát már rég elpusztították az USA bár gyõzni nem tud, de kitart!
3. Az USA-ba mindenki Rambonak hiszi magát 16 éves kora körül.
4. Ha kétszer ér elektromos vihar, mely kinyírja az autókat is, de neked egy szuper amcsi terepjáród van, biztos lehetsz benne, hogy az nem fog leállni, még ha egy repüllõ rázuhan (amitõl a környéken minden ház porig omlott), akkor is maximum kormos lesz kicsit, és pöccre indul.
5. Az ufo -k piros virágoskertet akarnak építeni a föld helyére.
6. Az ufok már 1 millió évvel ezelött beásták a gépeiket a földbe, így már 1 millió éve várnak arra, hogy elpusztítsanak minket. Ezután végig tanulmányoztak minket és a bolygónkat, de nem sikerült felfedezniük a baktériumokat.
7.A családi otthon melege szent dolog. Az egész világ romokban, de az anyuka, akihez siettek otthon fõzõcskél a nagyszülõkkel egyetemben, és boldogan, mint ha mi sem történt volna üdvözli a többieket.
8. Egy több millió éves, nálunk sokkal fejlettebb civilizáció egy kis influenzától kipusztult.
9. Ha a környéken csak nekünk van autónk ne menjünk a legnagyobb tömegbe, tehát legyen picit több eszünk mint a fõhõsöknek.
10. A legspécibb ûracél is átvágható egy baltával.
11. Az ufok emberkeresõ gépe simán átbaszhato egy tükörrel, csak tartsd felé, és fel se tünsz neki.
12. Öt méterrõl bármekkora robbanás túlélhetõ, sött még a több száz méteres zuhanás sem lehet gond.
13. Mivel az ufok betegek lettek, ezért a gépeiknek nincs pajzsuk.

( http://darksyte.uw.hu ). A lényeg az, hogy bár maga a látványvilág nekem tetszett, a film is jó volt aránylag, de az szerintem nagyon idegesítõ, hogy a nézõ gyakorlatilag semmit nem tud meg, hogy ki mit miért hogyan kinek mennyiért minek, csak annyit hogy ez van és kész. :\ Valahogy jobban szeretem az olyan filmeket, aminek van története.

Starcraft + Diablo III - esemve

de, csinált.
A.I.

Lenny
De féreértés ne essék, nem vagyok a warez ellen, egyedül a filmnézést nem preferálom rossz minõségben, kis képernyõn.

R Ö R G E

Lenny
Pontosan, nekem is emiatt tetszett, hogy reális képet mutatott. Nem olyan mûmájerkedés volt mint pl. a Függetlenség napja. Megfertõzik egy vírussal az anyaûrhajót , Jézus... <#idiota>Akinek nem jött be a Világok harca az biztos az ilyen trére bukik. LOL

Egyébként én eddig 3 filmet szedtem le a netrõl, azokat is csak azért, mert nem tudtam megszerezni másképpen (2001 Ürodüsszeia, Félelem és reszketés Las Vegasban, Tágra zárt szemek), nem is értem azokat az embereket, akik szinte minden filmet így néznek meg. Legalább pár filmek adjátok meg a tiszteletet és nézzétek meg moziban, lehet ott még jobban tetszeni is fog mint a pixeles, sz@r hangminõségû kópia a 17 colos elõtt görnyedve...
De egyet értek azzal, hogy sok gyenge film van manapság, ezeket tényleg nem kell moziban megnézni.

R Ö R G E

Szerintem baromi jó film a Világok Harca! Viszont az tény, Spielberg ilyen rossz filmet még nem csinált, véleményem szerint ez a legrosszabb filmje. Mostanában évente 2-3 filmet készít, közel 10 másikban producer, talán ezzel magyarázható, hogy a rendezési szinvonala csökken.
Én régebben láttam a könyv 1953-as feldolgozását. Ahhoz képest ez sokkal jobb volt, és Spielberg állítása szerint követte a könyvet (amit még nem volt szerencsém elolvasni), elgondolkoztam, hogy akkor Byron Haskin mit olvasott, és miért kapott 3 tizeddel magasabb pontot IMDB-n. Szóval szerintem egyszer nézhetõ film, persze mozijegyet énse pazaroltam rá. Végre nem a hadsereg szemszögébõl kellett végignézni egy ilyen történetet. A szerencsétlenkedõ, rinyáló nõ karaktere helyett viszont kaptunk egy sipitozó kislányt, nem tudom ezek a karakterek miért nem hanyagolhatóak, de ez magánvélemény😊
Én is elkövettem azt a hibát, h. moziban néztem, iszony unalmasra sikerült. Valahogy az egész film alatt voltmár feeling-em volt, az alapötlet jó lett volna, de ez az egész, amit összerakott belõle, háát. Az elsõ pár perc még OK, amikor a könyvbõl idéz 😊).

A top10 valóban érdekes, vajon hogy a fenébe tudtak egyáltalán számokat kihozni, vagy õk üzemeltetnek tracker-szervereket is? 😊).
Tegnap néztem meg a világok harcát.
Szerintem egy nagy fos ez a film (már elnézést), és baromira megbántam, hogy moziban néztem meg.
Ezzel nem voltam egyedül, sokan kimentek/mozgolódtak/idegesen bazmegeztek.
Baromira szeretem az ilyen stílusú (scifi-idegenes-akció) filmeket, de ez kiritká(mo)n aluli volt...
Hedgehunter
Szelmalomharc......<#boxer>
Nekem is tetszett a világok harca...voltak benne hibák de kifejezetten szimpatikus volt hogy úgy próbálta bemutatni a szituációt ahogy egy család megélheti ezt....én ezt szeretem spielbergben hogy mindig próbál új megközelítést bemutatni...

ONLINE NBA LIGA -> http://nba.net63.net

Meg kéne érteni már, hogy azoknak a 99%-a, akik letöltik, akkor sem néznék meg moziban ha nem tudnák netrõl ingyen beszerezni.
Egyszerûen az emberek sajnálnak kidobni ennyi pénzt a mozijegyért, talán ha jobb filmek lennének.
Ez a film szerintem rétegfilm, ezért eleve nem lehet akkora bevételt várni tõle, és ezért is oszlanak meg róla a vélemények. Mellesleg én megnéztem moziba.
Sorry. oldalon...
"A Big Champagne amerikai piackutató vállalat adatai szerint a film másolatai átlagosan világszerte 619 159 oldalon voltak elérhetõk, ezek közül 347 032 oldal az Egyesült Államokban található."

Mi a francot akarnak ezzel mondani? Mi az, hogy oladlon? WEBLAPON?

Ha igen, akkor a filecserélõ hálózatok ennek a 100x-osát teszik ki.
Ha nem, akkor meg mi az, hogy oldalon, és 1átalán, hogy számolják ezt meg?

Hogy ez mekkora egy baromság...

Jah, és igen. A Mozistúdiók szarnak, hogy kevesebb ember megy a moziba. Megmondom õszintén, én anno nem jártam moziba, mert drágálltam a mozijegyet. Most sem megyek moziba mert még drágább a jegy, csak leszedem a netrõl, amúgy meg sem nézném a mai gagyi filmeket.
arty
dacára az adatoknak, a legtöbben mégis az sw3ra és világok harcára mentek el moziba 😊 szoval a jogvédõknek kuss, ha nem lenne fájlcsere, ennél többen akkor sem néznék moziban ...

sztem nem volt rossz film a wotw, igazodott a könyvhöz 😊 inkább egy ilyen film, mint egy I robot converse/audireklám hálivudigagyiszar 😊

Forza.

Engem az érdekel, honnan tudják ilyen pontosan hogy melyiket mennyien töltötték le ILLEGÁLISAN?? :-)

\"The oldest and strongest emotion of mankind is fear. And the oldest and strongest kind of fear is fear of the unknown.\" /Howard Phillips Lovecraft/

grebber
Én is megnéztem de tényleg nem volt valami eszméletlen mind amenyire ajnározzák.

Next PC upgrade: 2022

Légyszíves írjátok le, hogy miért volt rossz? Még nem láttam, de megakartam nézni!
3P
Az utóbbi idõben sokat esett nálam Spielberg nívója, de ezzel a filmmel szerintem még így is erõsen alulmúlta magát. Kifejezetten gyenge filmnek tartom, buta megoldásokkal, gyenge rendezéssel, s a színészi teljesítmény is igazodik a filmhez, bár el nem tudom képzelni, hogy ilyen gyenge moziból hogy hozott volna ki többet Tom Cruise.

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

[NST]Cifu
Abban egyetértek, hogy kritikán aluli film...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

1. Star Wars: Episode 3 => közel sem volt olyan jó,mint amekkora felhajtást csináltak :S
2. Madagaszkár => egész türhetõ de már nem mai darab 😛
3. Mr. & Mrs. Smith => kifejezett tetszett 😊
4. A feleségem, a mostohaszülei és én => ez mi? <#idiota>
5. Batman: Kezdõdik! => neten állítólag 😊 csak elég rosz minõségben van, csodálom aki képes ilyet leszedni
6. The Longest Yard => külföldön biztos ismerik
7. Robotok => aha biztos
8. A hihetetlen család => jó 😊
9. Aviátor => kösz nem
10. Világok harca => képzeljetek ide 6oldal káromkodást, szitkozódást és mocskolódást

és hogy miért írtam le ezt? emberek vagyunk,különbözõ az izlésünk,de hogy ezek között van pár olyan film amire a többség mondja hogy ezért kérnek el pénzt?... nem csoda ha inkább nem költenek el 1-1mozilátogatásra ezreket :S

Az egyik ilyen film a világok harca ami -bár egyéni vélemény,de sok ilyet hallottam már- kritikán aluli, pocsék alkotás. so dolog hogy azt akarta visszaadni ami 53ban menõ volt de hogy eddíg akivel beszéltem ezügyben mindenki elsõ helyen a kiscsajt említette... (spec én ugy 10mpvel a visitozás után pofánvágtam volna..) egyszerûen pff... nem is tudok erre jó jelzõt 😊
de persze biztos van akinek tetszik 😊

← ElőzőOldal 2 / 2