• Tikal #97
    Indiában nagyon sok zöldséget is esznek a hus mellett, és a tengerpart mentén pedig nagyon sok halat is, ugye, de nagyon sok a vega is, és mivel elég változatosan esznek ők potolják a kieső részt is.
    Az intelligencia és a hus kérdése... háát, nem tudom de nem igazán függ össze, szerintem a dalai lámárol nem mondhatnánk hogy buta, elég penge.
    A mértéktelen husevéssel az is a gond hogy rengeteg energiát termőföldet forditunk arra hogy tápláljuk az állatokat mig ha ezeket a teruleteket a magunk hasznára forditanánk töb egészséges ételt termelhetnénk és nem kéne műhust ennunk muanyagzacskobol...
    Dél Amerikában élnek olyan emberek akik lazán elélnek 100 évig... miért? rengeteg gyumolcsot és zöldet esznek, ja és rendszerezetten élnek, mindennap elvégzik a dolgukat, nem rohannak sehova és nem basztatják egymást, no stressz! :)


    Hallottál már VEGA Tigrisről? Buddhista szerzetesek tartanak fenn egy tigris menhelyet ahol az állatok VEGÁK!!! Véres rizst, zöldségeket szoját stb tápot esznek, és a szerzetes egy szál bottal kisérgeti még a 300 kilos tigrist is, és egyutt pancsikolnak a toban...