• strogg
    #19
    Nem is csoda, hogy szkeptikus vagy, merthogy minden okod megvan rá.
    A hartér viszont állandó, csak folyamatosan fognak mégjobban fellángolni a harcok. Ez minden. Bár ez is bőven elég, mert ne feledjük el, hogy az sw szabadalom kérdéshez szorosan hozzátartozik a szerzői jogi kérdéskör, amelynek már most kiforrott jól működő maffiája van, és az állami karhatalmi apparátusokat használják vélgehajtó terror csapatként.

    Az sw szabadalom nemcsak a jövőben irandó programokat fogja éríteni, hanem kérdéses lesz, hogy betíltják-e bíróságilag a szabad szoftvereket, vagy annak egy részét, met ha igen, (lehetőségük maximálisan meglesz rá) akkor semmi nem tartja vissza az sw maffiát, hogy simán feljelent, és a k3b miatt (pl) elviszenk bilincsben. Emlékszünk iylesmire ugye? mikor is voltak ilyen idők? németország '38, vasfüggöny '50 -es évek? Nem ismerős a dolog?

    Tudod azért vicces a kommunista (bocsánat a sz6ocializmus) diktatúráról beszélni, merthogy a nyugati világ is diktatórikus. Mindíg is az volt. A különbség mindössze az idő intervallum. Amíg sztálin kiíírtott 200 millió embert, aztán volt rend, addig nyugaton folyamatosan haltak meg a szegények, mentek tönkre a munkavállalók, és a túlhajszolt életmód miatt hullanak a mai napig is a 40-es 50-es emberek. Kérdésem. Mi számít bűnnek? Fejbelőni valakit, vagy halálra dolgoztatva eldobni, ha már nincs rá szükség, mert pl: haldoklik a sok terheléstől? Melyik társadalom a tisztább?

    De nagyon elkalandoztam, bocs.:)))