jól látod a dolgokat, én is így vagyok vele... egyébként pont ilyesmit írtam közvetlenül a futam után, hogy én is örülök a győzelemnek meg minden, de hosszabb távon egy második hely Kallio mögött kifizetődőbb lett volna, mert a profi sportban a csapatérdeket (leírva és íratlanul is) minden és mindenki fölé helyezik a csapatok, és ez nemcsak a KTM esetében van így, hanem minden technikai számban minden egyes csapatnál... Aki ezt nem hiszi, az hozzon fel akár csak egy ellenpéldát is, de szerintem a közelmúltból senki nem fog találni semmit... így aztán tetszik/nem tetszik, de a managerek többsége ebből a húzásból azt szűrte le, hogy Talmára ilyen helyzetekben nem számíthatnak, vagyis egy esetleges felrúgott jövő évi KTM-es szerződés után egy új csapat keresésénél ez a húzás szintén nem számít jó pontnak - hacsak akkor nem ha rá hegyeznek ki egy gyári csapatot, de azt meg 250-ben nem tudom elképzelni, másokkal eleve, de most már a KTM-mel sem :(
Tudom, hogy mindez kegyetlenül hangzik, de sajnos ez az egész üzlet, és mindez a valóság, szal nagyon nehéz egy ilyen helyzetből tárgyalópozícióba visszajönni :(