• Pontius #283
    jaj ne legyetek már ilyen szűk látókörüek! (ezt azokra értettem akik szidják a KTM-et és Kalliot)

Gondoljatok bele abba, mi lenne ha most Talma vezené a VB pontversenyt +2pontal, és egy biztos győzelmet vett volna el tőle kallio.
    Akkor persze minden magyar rázná az öklét, vagy fenné a kését, hogy hogy lehet ilyen balfasz a finn mert Talmának az a +5 pont is qrva sokat számított volna.
    Öszintén szólva megértem Kallio dühét és a KTM értetlenségét, de magyar vagyok és Talmának szurkolok és magunknak szurkolóknak, hogy még több ilyen versenyt láthassunk...

Ezen nincs mit vitatkozni, főleg nekünk szurkolóknak nem. Talma győzött, ez szvsz ez a lényeg és nem több...
    A többit Kallionak és Talmának kell megbeszélnie egymással, na és persze a KTM felé is el kell számolnia, de ez már az ő dolga...

Laffite-nál a pont!
    Talma és Kallio csapattársak az a dolguk, hogy segítség egymást. Peril Kallionak van nagyobb esélye a VB címre ezért őt kellene segítenie, nem pedig elvenni tőle a pontokat.
    Ha a végén tényleg ezen az 5 ponton fog múlni a VB akkor bele sem mereg gondolni a következményekbe...
    De addig még nagyon sok van, és még akár Talma is kikeveredhet győztessen. Ehhez viszont Kallionak és Luthinek is buknia kell legalább 1x.
    Ha lehet a 3 versenyből 2-re esőt kívánok, és akkor még lehet esély.
    Részemről ennyit, folytatás 2 hét múlva.... :)

És a végére még:
    Biztos vagyok benne, hogy a KTM részéről semmilyen következményekkel nem fog járni talma cselekedete.
    A KTM-nek jelenleg az idei év a legfontosabb, és hogy jól végezzen a csapat illetve a versenyzői.
    Következményeket maximum csak év végén fog maga után vonni a dolog, ha tényleg ezen az 5 ponton múlik Kallio VB címe...