• bigapó
    Az Eurosport-on most mondták, hogy "forr a világ" a KTM-en belül. Ami annyit tesz, hogy a csapatvezetőség nehezményezi, hogy Talma "elvette" Kalio elől az első helyet. a kommentátorok remélik, hogy nem lesz komolyabb következménye Talma győzelmének.

Én tényleg nem értem ezt a világot? Ha van egy verseny, akkor mi a f*sznak szólnak bele a kívülállók? majd a fiúk eldöntik belül, hogy ki a jobb. minek ezt már előre megmondani? abban mi a jó? ja, persze az a jó, hogy a tulaj dörzsöli a tenyerét, mert a szponzor többet fog fizetni, ha éppen az Ő kis kedvencét tolják jobban...
    az a baj, hogy nem veszik figyelembe, hogy nem maguknak versenyeznek, hanem NEKÜNK, szurkolóknak. Ugyanez lejátszódott már az F-1-ben is. Sorra nyerte a Ferrari a versenyeket, ráadásul mindig ugyanaz akit nem nevezek meg, mert...
    az lett a vége, hogy rohadt unalmas lett az egész. Egy órával ezelőtt majd lerágtam a körmömet, annyira izgulmat, hogy mi lesz! Ez miért baj? miért kellene előre legyártott futamot néznem?

nézzétek, mert mindjárt nyilatkozik Talma.