• Landren
    #1905
    Talmácsi: második hely és búcsú a MOL-tól

    A gyorsaságimotoros-világbajnokság Német Nagydíjának első szabadedzésén az olasz Simone Corsi érte el a legjobb időt, míg mögötte Talmácsi Gábor és a szintén olasz Alex Baldolini zárt.



    A MOL KISZÁLLT TALMÁCSI MÖGÜL Megszűnt az együttműködés csütörtöktől a gyorsaságimotoros világbajnoki sorozat Moto2-es kategóriájában szereplő Talmácsi Gábor és főszponzora, a MOL Nyrt. között – jelentette be a magyar motoros menedzsmentje pénteken.
    A Faster Management MTI-hez eljuttatott közleménye szerint a támogatói szerződés alapján a vállalatnak lehetősége nyílt hat futam után felbontani a kontraktust, s a cég élt ezzel az opcióval, mert Talmácsi „nem hozta az elvárt eredményeket”. A szakításról bővebben ide kattintva olvashat!

    Talma jól kezdte a szabadedzést, Julián Simón mögött mindössze négy ezredmásodperccel lemaradva a második helyen állt (1:26.954).

    A tréning harmadához érkezve továbbra is csak Simónnal ketten voltak 1 perc 27 másodperc alatt, ám Toni Elías egy tizedre meg tudta közelíteni a magyar motorost.

    Fél óra után Alex Debón robbantott 1:26.860-nal, miközben Talmácsi még mindig a negyedik körében elért idejével tartotta a harmadik pozíciót.

    Az utolsó húsz perchez érkezve Simón visszavette a vezetést, az igazi tűzijáték azonban a hajrára maradt, amikor Simone Corsi ugrott az élre, Talmácsi a második helyre jött fel, valamint Alex Baldolini is megelőzte Debónékat.