Talmácsi Gábor

Oldal 1 / 39Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ZilogR
Akkor csak LINK

http://www.youtube.com/watch?v=4ymhq6afE4M&feature=related

*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!

ZilogR
Egy ilyen fotózás nekem is bejönne :P

http://www.youtube.com/watch?v=4ymhq6afE4M&feature=related

*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!

REPS0L
ma láttam Talmát, mintha hízott volna sokat utóbbi találkozásunk óta, kíváncsi vagyok lesz e ebbõl még valami...

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

Valójában nem lépett ki a csapat csak a csapat fõszponzora.
Azt mondta Gábor a Bumerángban hogy tájékoztatta a Banderas arról hogy nem szállt ki a csapat csak fõszponzort kell keresni.
Hajrá TALMA !!! GO TALMA GO !!!
Nyugi!Egyenlõre.<#lookaround>
nyugi azóta már visszalépett a csapat:S:S Talmának nincs helye<#ijedt><#sir>

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

A Suter-jén már megfigyelhetõek a mimikri bizonyos formái. <#wink>
Hivatalosan Talmácsi jövõre Antonio Banderas csapatánál (Jack and Jones) fog versenyezni...sok sikert neki és vb címet <#eljen>

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

na ez érdekes

Azért Talma csak tehetséges, ha nem tûnt még el:)

asszem 7. lett utána ugye?

Landren
a bemelegítésnél csak 15. lett. 2.2 mp-t kapott 1 körön

sose nyomd fullba a kretént

Minstrel
talán majd elhalasztják, mert pont nem tudom nézni <#bohoc>

http://topgearhungary.blogspot.com/

Még mindig esõt jósolnak a futam idejére. katt
Gregorius
Na, pont ilyenkor hal ki a topic, amikor élrõl rajtol Talma? :)

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

bakkerman
nem megy rosszul idén talma,gyakorlatilag mindenki új technikával megy,és azért mégiscsak 6. egy kb 30 fõs mezõnyben összetettben,az más tészta,hogy a csapattára megint jobb motort kap futamról futamra...azt ne akarja elhitetni velem senki,hogy azért van 52 pont közöttük,mert Jánnóne jobban üli a mocit egy vérprofi,tapasztalt,VILÁGBAJNOK Talmánál!!!

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Lteebee
Na végre!
Jó látni angol oldalon, hogy úgy emlegetik, hogy Talmácsi Gábor, korábbi 125cc világbajnok.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek õk.

sb1
Jól láttad, 3. lett! Íme!

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

Lteebee
Jól láttam, hogy ott volt a dobogón?

REPS0L

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

Totti5
Talma 5. lett a kvalin!

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Landren
Talmácsi: második hely és búcsú a MOL-tól

A gyorsaságimotoros-világbajnokság Német Nagydíjának elsõ szabadedzésén az olasz Simone Corsi érte el a legjobb idõt, míg mögötte Talmácsi Gábor és a szintén olasz Alex Baldolini zárt.

A MOL KISZÁLLT TALMÁCSI MÖGÜL Megszûnt az együttmûködés csütörtöktõl a gyorsaságimotoros világbajnoki sorozat Moto2-es kategóriájában szereplõ Talmácsi Gábor és fõszponzora, a MOL Nyrt. között – jelentette be a magyar motoros menedzsmentje pénteken.
A Faster Management MTI-hez eljuttatott közleménye szerint a támogatói szerzõdés alapján a vállalatnak lehetõsége nyílt hat futam után felbontani a kontraktust, s a cég élt ezzel az opcióval, mert Talmácsi „nem hozta az elvárt eredményeket”. A szakításról bõvebben ide kattintva olvashat!

Talma jól kezdte a szabadedzést, Julián Simón mögött mindössze négy ezredmásodperccel lemaradva a második helyen állt (1:26.954).

A tréning harmadához érkezve továbbra is csak Simónnal ketten voltak 1 perc 27 másodperc alatt, ám Toni Elías egy tizedre meg tudta közelíteni a magyar motorost.

Fél óra után Alex Debón robbantott 1:26.860-nal, miközben Talmácsi még mindig a negyedik körében elért idejével tartotta a harmadik pozíciót.

Az utolsó húsz perchez érkezve Simón visszavette a vezetést, az igazi tûzijáték azonban a hajrára maradt, amikor Simone Corsi ugrott az élre, Talmácsi a második helyre jött fel, valamint Alex Baldolini is megelõzte Debónékat.

Totti5
bocs, a lila köd:D elértelmeztem teljesen:D:D

Minstrel
ez szép volt, legalább rajtolni jól lehet ezzel a motorral is

Landren
Talmácsi 21 helyet javítva a 11. lett

A gyorsaságimotoros-világbajnokság Katalán Nagydíján a Moto2-es kategóriában az élrõl induló Andrea Iannone sárga zászlónál történõ elõzése miatt áthajtásos büntetést kapott, így a mögötte haladó Takahasi Juki állt az élre, és végül magabiztosan nyert, megelõzve Thomas Lüthit és Julian Simónt. Talmácsi Gábor 32. helyrõl rajtolva a 11. lett.

Minstrel
gratulálok én is Neked, olvasol vagy csak felhúzod magad és írogatsz? a motort szidtam, nem Gabeszt, tudom, hogy õ tudna menni vele ha jó, és a szerelõknek be is mondanám, hogy a motort szarul állítják be. tudom Gabesz is kell a jó beállításhoz, de hiába vb ha az alap nem jó meg a szerelõk nem értik mit csinálnak

és szégyelld magad nyugodtan, helyedben én is azt tenném, de én olvasni is tudok szerencsére :)

bigapó
errõl nincs infom, de gondolom van.

The Matrix has you...

Landren
itt is van korlátozás a tesztelésre vonatkozóan, mint az f1-ben?

bigapó
sajnos azt kell mondjam, hogy nem. ennyie nem foglalkoznak a másikkal, hiszen itt egyéni érdekek (szponzori pénzek) forognak kockán. annak kissebb az esélye, hogy Talma nem ért hozzá...5 éves kora óta ezt csinálja, azt hiszem tapasztalt már eleget :)
egyszerûen akkora ostobák ezek az emberek, hogy nem hallgatják meg mit mond nekik. rengeteg apró dolog van amin el tudnak csúszni, ha már egy rossz konstrukciót kapott a váznál akkor ott semmilyen beálitás nem fog segiteni, sõt, egy új dolog kipróbálása éppenséggel vissza is vetheti a korábbi eredményhez képest, plusz hozzájön még, hgoy midnen pálya más és minden idõjárási körülmény más....nagyon összetett a dolog, hidd el, hogy Talma minden tõle telhetõt megtesz, de vannak határok :(

The Matrix has you...

Landren
nem arról van szó, hogy belerúgunk, egyszerûen csak találgatjuk, hogy mi az oka a rossz szereplésnek, mikor elvileg a feltételek adottak lennének.

tavaj más volt a helyzet, mert ott annyival volt gyengébb a motorja, hogy bármekkora tehetségnek tartjuk nem volt elvárható a jó eredmény.

de itt most nem errõl van szó, és mert magyarok vagyunk egyszerûbb a szerelõket, meg a motor beállításait szidni, de tényleg errõl van szó? ez az oka a jelenlegi rossz szereplésnek?

és visszatérve erre, hogy világbajnok volt, pont ez az ami miatt vannak elvárások vele szemben, nem egy kezdõ, akitõl szép eredmény, hogy végig tud menni a pályán.

Landren
az oké, hogy más szerelõ meg mérnök brigád, de ennyire nem segítik egymást?
csak találgatás szintjén, de szerintem Talma sem tudja konkrétan megmondani nekik, hogy mi a baj, különben nem hiszem, hogy futamról futamra nem hogy javulás, hanem inkább visszafejlõdés van.

Totti5
Gratulálok, akkor hívd fel és mond a szemébe hogy egy szar, az aki világbajnokságot nyert. Ilyenkor látszik hogy csak akkor jó valaki amikor a csúcson van és lehet fényezni, ha nem megy neki valamiért akkor rúgjunk bele jól. Ilyenkor szégyenlem hogy magyar vagyok.

bigapó
teljesen más a szerelõgárda amit kap a motor mellé, kóklerek is lehetnek ugyanúgy köztük, a két versenyzõ nem egyforma beállitásokkal megy. azért irom ezt, mert az tényleg hihetetlen, hgoy pár éve még a legjobb volt, most meg hirtelen nem tud motorozni?? ez egyértelmûen motor illetve vázbeállitási hiba, Talma csak szenved emiatt.

The Matrix has you...

Landren
ugyan az nem lehet, már csak azért sem, mert Andrea IANNONE a csapattársa, aki az elõzõ futamokból többet megnyert már, ill. most is õ indul az elsõ helyrõl ugyan olyan motorral mint amivel Talma is megy.

ennek tükrében érthetetlenek Talma eredményei.

bigapó
pedig ez is lehetséges, ha olvastad pályafutását, anno kezdõ motogp-sként (125-ben) is ilyen volt a csapata. na húzzuk meg itt hátha nem fújja el a szél...stb. közük nem volt a motorbeálitáshoz, full amatõr csapatba került, most nem tudom ezek kik, de lehet ugyanez van.

The Matrix has you...

Minstrel
nagyon bosszantó már, hogy nem tudják beállítani azt a motort, így én is betudnám állítani szerintem, olyan mintha valami kezdõk állítgatnák a motorját csak vakon, hogy hm.. hátha jó lesz csavarjunk egyet itt pl.

Totti5
Valami nagyon nincs rendben ott a motorral, beállításokkal, mert Talma gyors, nem hiába világbajnok!. Voltak szép eredményei, már idén ,de ilyen ingadozó teljesítmény hol ott van az elsõ 10ben, hol fényévekre nem a véletlen és az õ mûve:/

Landren
Talmácsi Gábor 32. lett a gyorsaságimotoros-világbajnokság Katalán Nagydíjának idõmérõ edzésén a Moto2-ben. Elsõ helyrõl az olasz Andrea Iannone rajtolhat a vasárnapi versenyen.

(no comment)

Landren
a nagy baj az, hogy jelenleg a csapattársa Andrea IANNONE rendre veri, ezt pedig elég nehéz a motorra fogni.
én azért szurkolok neki, de valahogy nem látom benne a bajnokot.

sb1
7. hely

Kicsit elhalt ez a fórum basszus...

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

Jakuza001
Mar leirtam egy eve is, az epites egy nagy kamu, mivel semmit nem csinaltak csak elhuztak a foldet par foldgyaluval es megcsinaltak a csatornat es ennyi.
Nem is epithettek eleve, mivel nem is volt epitesi engedelyuk.
Mar azt sem tudtak elintezni ket ev alatt.

Black Ghost
"Egy spanyol konzorcium 2008 nyarán jelentette be, hogy csaknem 90 millió euróért - felerészt hitelbõl, felerészt önerõbõl - felépít egy 4232 méter hosszú versenypályát Sávolyon, s 2009 õszén meg is rendeznék ott az elsõ gyorsaságimotoros-világbajnoki futamot. A ring építése azonban csúszott, mert nem tudtak megállapodni az MFB-vel a szükséges hitelrõl, ezért a pálya premierjét 2009 õszérõl 2010 szeptemberére halasztották. A beruházó tavaly júliusban saját tõkéjébõl elkezdte építeni a ringet abban bízva, hogy az MFB idõközben jóváhagyja számára a munkálatok befejezéséhez nélkülözhetetlen összeget."

Ez pont azért állt le mert nem tudtak belõle lopni,......hogy a rák a fejükbe. :(
Jakuza001
Na szoval akkor meg is csak nekem lett igazam a Balatonringgel kapcsolatban ?

"Eldõlt, hogy nem lesz motoros Magyar Nagydíj"

cafe986 na ehhez mit szolsz ?
Elore boritekoltam, amikor kirobban az elso Talmacsi ugy es elhagyta az Aspart.
Persze mindig vannak akik jobban tudjak, hogy hogy epitettek a Balatonringet.
Az is egy magyar penztemeto volt, amibol a sok ingyenelo milliardokat akart kilopni, mikozben el sem kezdodott az epites 3 even keresztul es csak papiron letezett az egesz meg egy par foldgyalu legyalult ket cm-et, hogy ugy tunjon valami munka folyik, mikozben 2 even keresztul meg engedely se volt a palyara. Ez is egy magyaros tortenet.
A legszebb az egeszben, hogy a hitelelbiralasra is 1 hettel ezelottig kellett varni, mikozben augusztusban mar futamot kellett volna rendezni.
Na ugye meg penz se volt de legalabb maradt volna a lehuzas utan 4 honapjuk a palya es a kornyezo strukrura kiepitesere. lol

Landren
Talmácsi Gábor a Digi Sporton lesz látható

A következõ négy idényben a Digi Sport közvetíti Magyarországon a gyorsaságimotoros-világbajnokság futamait.
Talmácsi Gábor versenyei itthon a Digi Sporton lesznek láthatóak

Az RCS & RDS távközlési cég, a csatorna tulajdonosa pénteken tájékoztatta az MTI-t, hogy az IMG nemzetközi média- és marketingtársaságtól megvásárolta a MotoGP, a Moto2, illetve a 125 köbcentiméteres géposztály versenyeinek exkluzív közvetítési jogait Magyarország területére a 2010-es, 2011-es, 2012-es és 2013-as szezonokra.

„A MotoGP és a többi kategória küzdelmei a nézõk körében rendkívüli érdeklõdést váltottak ki az utóbbi években, nem utolsósorban Talmácsi Gábor sikereinek köszönhetõen – mondta a Digi Sport csatorna felelõs szerkesztõje, Kristóf Péter. – A magyar világbajnok ebben a szezonban az újonnan létrehozott Moto2 géposztályban is jó esélyekkel indul, így természetes, hogy a versenyeire kiemelten fókuszálunk. Különösen ügyelünk majd arra, hogy a közvetítéseket a lehetõ legmagasabb szakmai és technikai színvonalon, HD minõségben valósítsuk meg."

A közlemény szerint a Digi Sport olyan fontos közvetítési jogokkal is rendelkezik Magyarország területén, mint a labdarúgó Bajnokok Ligája és az Európa-liga, valamint 2010 õszétõl kizárólag ezen a csatornán lesznek láthatóak az olasz futballbajnokság mérkõzései is.

A gyorsaságimotoros-világbajnokság futamain valószínûleg Haraszti Ádám lesz a riporter, aki az elõzõ években a Magyar Televizióban kommentálta a futamokat.

Black Ghost
A Moto2 ebben a formában tényleg baromság, az Aprilia-t megtudom érteni, mi a fasznak ez a Honda egyen motor.

Megint azt a kategóriát szedik szét amelyik talán a legizgalmasabb volt idén.
Landren
Moto2: bizonytalanná vált Talmácsi Gábor csapatának helyzete

Bizonytalanná vált Talmácsi Gábor csapatának helyzete a jövõ évi Moto2-sorozatban, az Aprilia ugyanis bejelentette: megszünteti Moto2-es programját. Az olasz cég így nem készít vázakat a 250 köbcentis kategóriát jövõre felváltó sorozatba, amelyben Talmácsi Luca Boscoscuro gyári csapatában, a Speed Up-istállóban vett volna részt.

"Nincs nagy probléma, dolgozunk, hogy megoldjuk az ügyet – tájékoztatta a távirati irodát kedd este Stefano Favaro. – Annyi biztos, hogy a Speedup Team megmarad a szerelõkkel, mérnökökkel együtt, és várhatóan csütörtök-péntek körül jelentjük be, Gábor milyen vázon versenyez majd jövõre."

„Az Aprilia haszontalannak és értelmetlennek látja a részvételt egy olyan sorozatban, amelyben a konkurens gyártó (Honda) motorblokkja köré kell vázat építeni. Nem illik bele az Aprilia versenystratégiájába, és nem méltó az eddig 43 világbajnoki címet szerzõ gyár hagyományaihoz" – áll az Aprilia kedden kiadott közleményében.

Az Aprilia döntése Boscoscuro és Jorge Aspar Martínez csapatát (amelyben Mike Di Meglio és Julián Simón a két pilóta) és a saját teammel induló, milliomos Karel Abrahamot érinti. Boscoscuro az Aprilia alkalmazottja, ezért az õ (és Talmácsi) helyzete komplikáltabb, nem biztos, hogy a csapatfõnöknek megéri feladnia a biztos állását a csapat miatt.

Az idõ mindenesetre Talmácsinak és csapattársának, Andrea Iannonénak dolgozik, hiszen a 2010-es idény április 11-én kezdõdik, addig megoldást kell találniuk – Stefano Favaro menedzser kapcsolatrendszerét ismerve meg is találják.

Lteebee
Szarházi, újságírónak nevezett férgek...

Black Ghost
vagy ugyan arról szól mind a két link?
SL

&#9762; HARDSTYLE &#9762; SCANTRAXX RECORDZ &#9762;

Black Ghost
"Ha a 2010-es Moto GP-szerzõdés nem jön össze, Talmácsi a jövõre induló Moto2-ben versenyezhet, ez a sorozat egységes, 600 köbcentis Hondákkal, közel negyven versenyzõvel menne."

Moto2-ben tényleg csak Honda motorok lesznek? ...mert így nincs sok értelme az Aprilia-s ajánlatnak. (#1873)
Oldal 1 / 39Következő →