• Yeti
    Amit írtál, abban nagyjából igazad van, de egy picit félreértettél. Nem mondtam hogy lemásolta a javat, mint mondtam, tudom, hogy nagyon különböznek is, mert 2 különböző nyelvről van szó(erre mondtam, hogy akkor lenne meglepő, ha hasonlítanának). Amiben egyeznek az a koncepció. Mind a kettő magas szintű nyelv, mind2ben elég könnyű programozni, mindkettő tulajdonképpen platformfüggetlen kód(ugye erre jó hogy köztes kód van, egyébként itt is van eltérés, javaban JVM van, .netben meg egy just-in-time compilernek nevezett valami). Szóval ez: "Majd úgy lesz mint a java-val (gondolom szerinted az se terjedt el :D), írnak helyette egy C#-ot :)" kb azt jelentheti az én értelmezésemben, hogy msék megirigyelték, hogy van sunéknak egy tökjó platformfüggetlen, magaszintű, erősen objektumorientált nyelvük, és gondolták "jóvan, nekünk is kell egy hasonló", és megalkodták a .NET keretében a C#-ot. Persze van benne egy kis túlzás, de szerintem korántsem hülyeség amit írt.
    Azért volt 1-2 hiba abban is amt írtál, pl a javaban is van automatikus szemétgyűjtés, javában is túltölthetők a függvények(elég csúnya lenne, ha nem lehetne, gondolj csak a konstruktorokra), destruktorok helyett is mindkettőben finalizereke vannak...
    "A ti felfogásotokkal, a Delphi, C++, VB is ugyan azok a nyelvek. Igen, mind1ik 4G, ennyi."
    Azért léci ne sértegessük egymást, ennél azért kicsit jobban értek hozzá. Ezek még szintaxisban is mind nagyon különböznek, pedig a C# és java között még abban is nagy a hasonlóság(ugye mind2-t a C szintaxisra építették). De egyébként ez a leglényegtelenebb hasonlóság.