• Yeti
    #19
    Ööö, mintha pont Te említetted volna, hogy "eh, az egyetlen esélye az xml-nek hogy elterjedjen, az, h az m$ mellé áll". Kicsit ellentmond ennek az amit most írtál, hogy "másrészt nem pattognék m$ ellen az xmllel, mert m$ kezdetektől fogva a legnagyobb támogatója az egészenk".
    Mellesleg senki nem az ms ellen beszélt, csak megemlítették, hogy bizony az xml nagyon kezd elterjedni minden téren az ms nélkül is(pl nem véletlenül implementálják bele mostanság minden böngészőbe). De egyébként az ms is már régóta használja(csak 1 példa a messenger history).

    A java meg a c# ról csak annyit, hogy nagyon nem csak annyi a hasonlóság, hogy mindkettő szigorúan objektum orientált(pl mind2 közbenső kódra fordul...), nagyon hasonló a terület is ahol a két nyelvet felhasználható(szóval funkcionaliójukat tekintve is hasonlóak). Persze a felépítés, futtatókörnyezet teljesen más, dehát ez inkább akkor lenne meglepő, ha hasonlítanának. Szóval én nem mondanám, hogy akkora baromságot írt testerlnx.

    De hogy a cikkhez is hozzászóljak. Szerintem viszont tökjó, hogy végre az MS is xml ben akarja menteni a doksijait, sokkal kissebb fájlokat eredményezhet, ráadásul valószínüleg végre hibátlanul képesek lehetnek a többiek is kezelni az ms-es formátumokat.