Spore
  • Lobsterman
    Azt mondja a prezentáció elején hogy az E3ig nem beszélhet, és erre a GDC-s cuccra is csak külön engedéllyel jött el :)
    Szóval majd májusban dobbantanak az biztos.
    Hmuda: mintha beszélt volna valami olyasmiről, hogy a játékos is simán belepiszkálhat majd a textúrázásba, egy olyan tool-al ami lényegesen egyszerűbb kezelésű mint mondjuk MAXban textúrázni valamit. Szóval ne aggódj. Szerintem át fogod tudni színezni azt a végbélnyílást ha nem tetszik :D
    ZsZso: nekem nagyon bejön ez az egyedfejlődés dolog ha olyan lesz ahogy gondolom. Én valami diablo-szerűen képzelem el a dolgot(amit meg is említ Will) kis Sims beütéssel. Szóval megkajálsz valami kis dögöt, leharcolsz valami nagy dögöt aki neked támad, kapod az xp-t. Szaporodsz, és elköltöd az xp-t az egyedfejlődésre, és máris ehetsz és harcolhatsz nagyobb dolgokkal. Szóval jónak tűnik. És az sem valószínű hogy le kell játszani 3millió generációt(ahogy a valóságban történhetett) hogy növessz magadnak egy nyolcadik kart. Szerintem én most is jól eljátszogatnék csak a lényszerkesztővel egy jópár napig, ha mondjuk kiadnák ingyenesben valahol tesztként.