Spore
-
Egy az hogy ez egy unikum a játékkínálatban. Nagyon ötletes játék. Még ha néhol a kivitelezés valóban nem az igazi, nagyon lehet élvezni. Az hogy te megcsinálhatsz mindent magadnak és olyanra amilyenre szeretnéd az már alapból alátámasztja a sok év fejlesztést. Vadi zsír, forradalmi technológia. Szerintem pár éven belül jönnek a hasonló személyre szabható játékok.
Igen, a játék egyszerű, de legalább szórakoztató. Mondjuk az űrfázisban meg annyi lehetőség van hogy először csak kapkodtam a fejem hogy mi van. Azt sem tudom volt e még egy játékon belül ennyiféle stílus. Mondjuk ez már alapból hozza magával hogy mivel itt 5 játékot kapunk, nem lesznek annyira kidolgozottak (pl a civ fázist nem is szabad magában egy rendes RTShez hasonlítani)
Az meg hogy nem jön be vagy bejön az egyéni ízlék kérdése. Van aki alapból elhányja magát a sokszínű meseszerű grafikától, és kapásból rámondja hogy gyerekes(és ez igaz is), és dedósoknak való(nem). Nekem nagyon bejön ettől még nem kell mindenkinek tetszenie.