Spore

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mi lenne vajh ha még ennyire casual-barát se lenne jaj <#idiota>?

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Valaki elmondaná mitkell csinálni a törzsfázisban?Nemtudom a szomszédos törzset baráttá tenni.Nemtudom hogykell lenyügözni öket,aztsem tudom hogy kell használni az épületeket.

Firerock
siketült köszi

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Hálás köszönet, a képekért és, hogy gondoltál ránk Venom 😊

Firerock
Sürgõs segítségre lenne szükségem
Ûr módban hogy lehet menteni?kapcsolnám ki a gépet és nemtudom,vagyis nem akarom mert elveszik minden

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Nagylaci
Egyrészt köszi a segítséget akkor megpróbálom lefizetni õket! 😞 Azonban ez az iszonyatos aránytalanság ami a haderejük és a mienk között van az akkor is elég szemétség volt a készítõk részérõl. Annál is inkább megpróbálok fizetni nekik mert egyáltalán nem tudom legyõzni õket!!!

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|

Carlos
Hol látom az achievmenteket?
(spore-pedia részben az eredményeknél nem, mert ahhoz be kéne lépni, de nem tudok csatlakozni)

Þór vígi þessi rúnar

Lobsterman
Egyébként így az ûrfázis közepén járva örömmel mindhatom hogy egyetlen igazi problémám akadt a játékkal. Mégpedig ez az elért achievement elég jól megmutatja:
"Ergonómiailag klafa!
Teljesítsd a Törzsi fázist kevesebb mint egy óra alatt!
Sze szeptember 3, 2008" 😄

Ha a törzsi fázisba is annyi ötletet raktak volna mint a többibe, akkor úgy érzem, egy tökéletes játékkal állnék szemben.

Lobsterman
Hát, nagyjából így mûködik a világ(egyetem). Békésen elvagy, de mindig van pár egyén aki beléd köt és kihasználja a békés nyugodt természeted. Néha én is elgondolkozom azon hogy átmegyek pszihóba, de elõbb utóbb mindig van megoldás. Az a pár ûrkacsa aki meg zaklat mindig porrámegy a lézerem alatt szóval nincs itt gond 😄

Carlos
A pénz a válasz mindenre.

Mesélek:
Békésen deritgetem az ûrt, találkozok lényekkel. Békét kötünk, kereskedünk, 2-3 faj-jal.
Jön az üzenet: fizessé 100K-t, 200-at, stb... Anyád. Nem.
Hadat üzentek. Betámadott egyszer kétszer, nem volt vészes, leszedtem. A szövetségesek adtak hajókat.
Egyre jobban idegesített, hogy basztat a kis gyopár. Mondom odamegyek, aztán szétütöm. (elõtte mentettem) 😊
Odaértem a bolygóhoz, mondom hátha lehet ezzel értelmesen beszélni, csitcset...Mennyit ér meg a béke? 500K. Nesze!
És lõn béke. Megcsináltam még két küldit nekik és szövetségesek lettünk. Nem baszogat senki.

Ennyit arról, hogy csak háborúskodás van.
Továbbra is azt mondom, hogy aki nem látta ezt a részét, ne mondja, hogy csak ágyúszóval lehet megoldani a dolgokat. Nekem sikerült diplomáciával és pénzzel. Másnak is sikerülhet.

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Spore-pedia:

This section of the Spore website is currently down for maintenance.
Please check back soon, it shouldn't take us very long to restart the universe.
Thank you for your patience
The Spore Team

Þór vígi þessi rúnar

magus
már a törzsi fázisban kiderül, hogy itt bizony nincs békés út. elkezdtek élelmet lopni tõlem, leütöttem a kis tolvaját, erre esküdt ellenségek lettünk.

Nagylaci
Ez a játék itt az ûrfázisban nem normális! Gondoltam itt nem piszkálok senkit szép nyugodtan, békésen megcsinálom az egészet innen. Erre egy idõ után két birodalom akivel nem volt nekem az ég világon semmi bajom elkezdett pénzt követelni tõlem. Naná, hogy nem adtam, kellett az nekem is. Emiatt egy idõ után mindkét birodalom hadat üzent nekem. Ez abban merül ki, hogy szinte folyamatosan (!) támadják a kolóniáimat nonszensz méretû erõkkel. Nyilvánvaló lehetetlenség, hogy egyfolytában küldeni tudjon ekkora flottákat. Aztán ha én próbálom meg megtámadni az õ kolóniáit akkor ott is valami iszonyat erõkkel védekezik. Nekem meg van egy szem valamirevaló hajóm és azzal ugrálva amúgy simán visszaverem õket, de a folyamatos támadások miatt szinte semmire nincs idõm. Ráadásul ami kárt okoztak a városaimnak azt szépen egyesével nekem kellene visszaépítenem... Ennek egyszerûen semmi értelme nincsen. Egyedül vagyok valami iszonyatos túlerõ ellen. Kérdem én itt miért nincs a kezünkben egy olyan infrastruktúra amivel megvédhetném a kolóniáimat??!!

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|

Kicsikiraly
na elértem törzsfázist, hát ez az átlépésnél az ûrodüsszeia spoof az haláli volt 😄

DFTBA &#3232;_&#3232;

Venom
Na ûrfázisba lépésrõl és magából ûrfázisból pár kép:
Ûrfázis
Valamint civlizációs fázishoz adtam pár új képet.

http://www.spore.com/view/profile/Venompapa

Rip
Ah, na, sejtfázis kész, imádtam! A hatalmas lények a háttérben iszonyat jól néznek ki! 😊
Lényfázis elején járok, és számomra az élmény, a hangulat csillagos ötös.
Egyszerû a játékmenet? Engem szerencsére nem zavar, legalábbis eddig.
Pont ennyire számítottam, remélem késõbb sem hagy alább a lelkesedés 😊

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

JethroHUN
Amikor tovább akarok lépni a "lény" fázisba,. szárazföldre, a betöltés után, kattan a gép és újra indul. Ez most miért van? Valaki tapasztalt hasonlót? Minimum és max grafon is ez van :S

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Kicsikiraly
én még mindíg nem tudok se bejelentkezni, se újat csinálni :S

DFTBA &#3232;_&#3232;

teddymac
leirná valaki,hogy kell utanozni egy masik lényt?
Mire kell nyomni vagy mit kell csinalni 😞 lehet ennek az nfo részét elnyomtam

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

vírusírtóm nincs fönt, a windows tûzfalat is letiltottam.. még mit leehtne? :S

Lobsterman
Hát lehet nálatok van a baj. Tûzfal nem blokkolja be?

akk megnyugottam, h nem nálam van a baj.. rem holnap már be lehet majd jelentkezni 😄

Carlos
énsem

Þór vígi þessi rúnar

mindenki be tud jelentkezni ezekszerint csak én nem? :S

Lobsterman
Felvettem mindenkit innen Friend listbe akinek benne van az aláírásában az accja. Remélem sok okos dolgotokkal fogok találkozni 😄

Rip
Biztos kényelmes touchpad-del játszani bármilyen játékot 😊

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Carlos
De gyerekek! Legyen a kezetek a laptopon (az az izé az asztalon, látjátok?), hogy úgy nézzen ki, mintha nem a pénzért csinálnátok!
Akkor nagymosolyt kérek! Köszi!
Mehettek!
(Ezt a sok hülyét - gondolja a fotós magában)

Þór vígi þessi rúnar

FZoleee
ez aztán nagyon... fizetett nekik az EA egy képért, aztán ennyi...
Carlos
Érdekes...

Þór vígi þessi rúnar

Törölt felhasználó
Carlos
FAQ

Þór vígi þessi rúnar

Timbo
nekem nem szpojler 😄 elõre megnéztem összes medált xd kicsit unalom ez az ûrhajós kaland 😄 lassan lehet eljutni a "közepibe?😄"

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"

kraawz
leírná valaki,pontosan mirõl is szól ez a játék? 😊

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

lobsteren kívül vki be tudott jelentkezni?

Hmuda
Bakker, túl sok az artifact. Eldöntöttem, hogy begyûjtöm mindet anélkül, hogy bármelyiket eladnám, de csak gyûlik-gyûlik és már a raktér háromnegyede betelt. 😛

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Carlos
Azt nyilván nem... 😊

Þór vígi þessi rúnar

Rip
Szerintem nem csak a játék végét kell spoilerezni, hanem a meglepetéseket, fontosabb fordulatokat, fordulópontokat, stb.
Mondjuk ha a galaxis közepét szúrtad volna be, jobban haragudnék 😊

Carlos
Lesz majd több is.
Csak nem kell eladni minden jöttmentnek!
Én 20K alatt nem adok el semmit, és 10K alatt mindent veszek. így nincs anyagi gondom.

Þór vígi þessi rúnar

Lobsterman
Óha. Az szép. Nagyon kell neki a zöld spice 😄
Nekem eddig a max 400k volt

Lobsterman
Amúgy nagyon jópofa ez a "mit szeretne a nép" megbeszélés a civ elején. 😄

Carlos
Újabb rekord bevétel:

Þór vígi þessi rúnar

Lobsterman
De lehet. Elõször néztem a bolygókat, azt hiszem 6 volt. Mondom ez kevés. Azóta 3 bolygón elkezdtem a dolgokat és már van 9 😄
Szal szerintem mindig berak 1 újat nnak a helyére amit elkezdtél.

Carlos
Nem vagyok kocka, csak nincs jobb dolgom.
Sokat játszottam vele.
De ezzel még nincs végigjátszva a játék! Ez nem az a bizonyos "vége" !!!
Ezért sem spoiler.

Þór vígi þessi rúnar

FZoleee
Köszönjük, hogy használják a spoiler-t!!!
Nagylaci
Hát az a (z)ûrös szakasztól megõrülök! Ebben a részben tényleg nem lehet háborúzni?! Ha megtámadok egy bolygót akkor nekem esik 5-10 ellenséges hajó nekem meg csak egy van. Honnan szedi õket?! Nekem miért nem lehet több hajóm?! Persze a szövetséges hajók velem vannak, de azok meg szinte semmit sem érnek. Mozgó célpontok...

WÁÁÁÁÁÁ! Települ végre, ma délelõttt érkezett és én meg suliban voltam 2:50ig aztán vezettem 2órát közben meg csak ekörül járt az eszem😄.
Burdi
te mekka kocka vagy ha már ki is vitted.. baaz😄😄
napi hány órát vitted?

Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás előbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!! nyamm:D

bélanéni
Ez a játék számomra az utóbbi pár év legnagyobb meglepetése. Elképesztõen sok lehetõség van benne, hihetetlen amit itt létrehoztak a fejlesztõk. És nagyon élvezetes az egész. Többen írták, hogy nem elég "mély" tartalmú szórakozás. Számomra az egész játék minden részlete hozza a Lénylabor színvonalát, de annál 100x komplexebb formában. Nem tudom, meddig tud lekötni, de 30-40 óra minimum, az meg kb. elég is. Ennyi <#crazya>

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

Venom
Folytatni a fõmenüben. Asszem ugyanazon a bolygón több nem mehet egyszerre. Mellesleg játék közben Esc gombot nyomva felhoz egy menüt és ottis lehet menteni.
Tényleg mivan hamár mindenhol kezdek egy új fajjal akkor már több újat nemlehet kezdeni?

Venom
Na töltögettem fel még képeket lehet mazsolázni.
Myspore pédiásoknak engelyézem a képek oldalra kerülését ha úgy gondolják 😊
Lényfázis
Törzsfázis
Civlizáció fázis