Spore
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
Ûr módban hogy lehet menteni?kapcsolnám ki a gépet és nemtudom,vagyis nem akarom mert elveszik minden
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|
(spore-pedia részben az eredményeknél nem, mert ahhoz be kéne lépni, de nem tudok csatlakozni)
Þór vígi þessi rúnar
"Ergonómiailag klafa!
Teljesítsd a Törzsi fázist kevesebb mint egy óra alatt!
Sze szeptember 3, 2008" 😄
Ha a törzsi fázisba is annyi ötletet raktak volna mint a többibe, akkor úgy érzem, egy tökéletes játékkal állnék szemben.
Mesélek:
Békésen deritgetem az ûrt, találkozok lényekkel. Békét kötünk, kereskedünk, 2-3 faj-jal.
Jön az üzenet: fizessé 100K-t, 200-at, stb... Anyád. Nem.
Hadat üzentek. Betámadott egyszer kétszer, nem volt vészes, leszedtem. A szövetségesek adtak hajókat.
Egyre jobban idegesített, hogy basztat a kis gyopár. Mondom odamegyek, aztán szétütöm. (elõtte mentettem) 😊
Odaértem a bolygóhoz, mondom hátha lehet ezzel értelmesen beszélni, csitcset...Mennyit ér meg a béke? 500K. Nesze!
És lõn béke. Megcsináltam még két küldit nekik és szövetségesek lettünk. Nem baszogat senki.
Ennyit arról, hogy csak háborúskodás van.
Továbbra is azt mondom, hogy aki nem látta ezt a részét, ne mondja, hogy csak ágyúszóval lehet megoldani a dolgokat. Nekem sikerült diplomáciával és pénzzel. Másnak is sikerülhet.
Þór vígi þessi rúnar
This section of the Spore website is currently down for maintenance.
Please check back soon, it shouldn't take us very long to restart the universe.
Thank you for your patience
The Spore Team
Þór vígi þessi rúnar
Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|
DFTBA ಠ_ಠ
Ûrfázis
Valamint civlizációs fázishoz adtam pár új képet.
http://www.spore.com/view/profile/Venompapa
Lényfázis elején járok, és számomra az élmény, a hangulat csillagos ötös.
Egyszerû a játékmenet? Engem szerencsére nem zavar, legalábbis eddig.
Pont ennyire számítottam, remélem késõbb sem hagy alább a lelkesedés 😊
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Mire kell nyomni vagy mit kell csinalni 😞 lehet ennek az nfo részét elnyomtam
Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Akkor nagymosolyt kérek! Köszi!
Mehettek!
(Ezt a sok hülyét - gondolja a fotós magában)
Þór vígi þessi rúnar

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Mondjuk ha a galaxis közepét szúrtad volna be, jobban haragudnék 😊
Csak nem kell eladni minden jöttmentnek!
Én 20K alatt nem adok el semmit, és 10K alatt mindent veszek. így nincs anyagi gondom.
Þór vígi þessi rúnar
Szal szerintem mindig berak 1 újat nnak a helyére amit elkezdtél.
Sokat játszottam vele.
De ezzel még nincs végigjátszva a játék! Ez nem az a bizonyos "vége" !!!
Ezért sem spoiler.
Þór vígi þessi rúnar
napi hány órát vitted?
Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás előbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!! nyamm:D
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
Tényleg mivan hamár mindenhol kezdek egy új fajjal akkor már több újat nemlehet kezdeni?
Myspore pédiásoknak engelyézem a képek oldalra kerülését ha úgy gondolják 😊
Lényfázis
Törzsfázis
Civlizáció fázis