Spore
-
Civ fázis is kész. NA ez már tetszett. A tribal rosszsága után nem vártam sokat a civ fázistól sem, de bejött. Mondjuk elég nagy hülyeség hogy vallásos népséggel is ugyanúgy kell "lőni" az ellenséges városokat, de az vices hogy kivetíti az egyik jármű vezérünk propagandáját :D
Először nagyon szarul álltam, 4 népből 3 megmorcosult rám, a 4. jóban volt velem, de szerencsémre az n-1 városom elfoglalása után inkább a szövetségesemet kezdték el ketten irtani szóval volt időm szusszanni, és kemény megvesztegetések, és propaganda támadások után meg is volt az egységes nemzet.
Én eddig csak a tribal fázisban csalódtam mint részegységben, de egészében a játékban nem kellett csalódnom. Lehet hogy a sok ember túlzott elvárásokkal ült neki és ezért van most a nagy elkeseredés, én azt kaptam amit vártam(többé kevésbé). Egy élvezetes, mókás játékot. Nem ez lesz az utolsó civilizáció amivel leigázom a világot az biztos. És persze rájön a community, aminek köszönhetően mindig új dolgokat dob elém a játék. A warezosokat meg sajnálom, mert a játék egy hatalmas előnyétől szabadítják meg magukat.