• PyRex
    Hehe, a hír érdekes, de tuti nem igaz kis hazánkban. Itt szvsz a DC dominál most még.

Nem azt mondtam, hogy "soha semmit nem tölt le", mert képzeld, nekem is megvan a havi 30-50GB, de az szépen eloszlik és egyáltalán nem vagyok az a nap 24 órájában töltögetős. És hidd el, ha mindenki kb. 100-150GB-ot töltene "csak" le, de azt szépen elosztva, nem lenne sehol sem korlát. Csak ez nem így történik, mert a jó emberek olyanok, hogy semmi sem elég nekik (pláne mi magyarok, ha valami ingyen van, hát akkor húúú)...

Ja? És amúgy még roppant szerencsések vagyunk, mert az internet szolgáltatók olyanok, hogy a szerverhostingnál pl. nem nézik a forgalmat. Most lehet, hogy meg fogsz lepődni, de Európában nem sok ilyen ország van ám... Mondhatni az egy kezemen meg tudom számolni, vagy inkább a fél kezemen :) A szerverhosting szinte mindenhol forgalomkorlátos és mindenhol el is fogadják ezt. Ha korlátlant akarsz, akkor a gatyád is kifizettetik veled... Az USA-ban is hasonló a helyzet, bár ott tuti vannak olyan szolgáltatók, ahol nincs forgalomkorlát, vagy csak nem olyan drága, de több helyen is kerestem anno pl. streaming szervert (ami ugye tényleg viszi a sávot) és azt hiszem, hogy a forgalomkorlát nélküli 100MBit-ért 4000 dollárt kértek / hónap...