Agnitum Outpost Firewall tűzfalak topikja
  • cooldoc
    Ugyanaz nekem is, csak Outpost van LNS helyett. Én néha már az Ewido-t is kikapcsolom. Több oka van. Nem jó az "Overkill".
    Egyrészt sok valósidejű védelem (még ha komplementer is), nagyon lelassítja a rendszert. Másrészt minden böngésző, levelezőkliens csak DropMy Rights kezelés után (nem Rendszergazdai jogokkal) mehet a Netre.
    A NOD is egyre inkább alkalmas Trójaiak ellen, ami a legnagyobb veszélyforrás. Az Ewido Guard még soha nem talált semmit, pedig a Shield maximumra van állítva (Heuresztika stb.) Persze a NOD is, az IMON-nál is állandóan fut a Kiterjesztett Heuresztika, és az egyes alkalmazások "Legnagyobb Hatékonyság" alatt jönnek be a netről, nem "Legnagyobb Kompatibilitás"-sal.
    A Diamond Process Guard-ot leszedtem, a WinPatrolt most nem használom.
    Look 'N' Stopról sok jót írnak. Ha valaha elhagyom az Előörsöt, csak ezt fogom használni, mert egyszerű, kis rendszerigényű, és biztonságos. Az Outpost CSAK Power User-eknek, gyakorlott felhasználóknak való! Nagyon sok bosszúság, ha vki rosszul konfigurálja. És nem is lehet mindenkinek elmaagyarázni minden egyes lépést, szabályt, portot, tevékenységet.