• Lteebee
  #1185
  Örülök, hogy megint a személyeskedésnél tartasz.
  Én is hülye, naív kisgyereknek tartom, aki elhiszi a 2007-es ferrari vb tisztaságát, de nem rontanék neked, hogy kis hiszékeny pöcs vagy, esetleg irigyellek, hogy jobban tudod végigizgulni, élvezni az f1-et nálam.

  Az állapotok alatt meg azt értem, hogy ha nem akarok 4x áron venni szendvicset, akkor fél kilométert gyalogolva vehetek 2x áron, ennyi.
  Mert én ilyen vagyok, nekem ez a véleményem. Ettől még nem vagyok hülye, csak nem vagyok hajlandó elfogadni, hogy feltörlik velem a padlót. Az én szemszögemből pedig úgy néz ki, hogyha még sokan lennének, akik nem hajtják a fejüket oda, hogy tessék már felpofozni és rámszarni, akkor előbb-utóbb a kis faszfej paliklacika, meg a sleppje megkérdezné, hogy hé faszfejek, miért nem jöttök a ringre. És mi, a plebs, elmondanánk. És olcsóbb lenne a szendvics, aztán szép lassan emelnék az árat, amíg megint azt mondanánk: nem. De ennyi megalkuvóval ezt nem lehet megcsinálni.

  Nem fogok találni statisztikát, mert nem keresek.
  Nem is látom értelmét. Neked hiába mondok, írok bármit, akár érvelhetek is, lehülyézel és kész. Másokat is lehülyézel, akiknek különbözik a véleménye a tiédtől, meg a veled egyezőkétől. Legszívesebben olyanokkal fórumozol, akikkel bólogathattok egymásnak, hogy így van, de kurvára nagyon igazunk van nekünk. Figyellek pár éve, tudom.