• BiroAndras
    #206
    "És ilyenkor kerülnek elő a vízbül veszi ki a hidrogént és hidegfúziózik készülékek, meg a vákuumenerrgia kinyerők..
    Erre a "hivatalos" fizika mint lehetetlenségre tekint. Ha majd elfogy az olaj, akkor majd nem is lesz olyan lehetetlen..Majd piruló arccal beismerik, hogy igen itt meg itt vannak bizonyos kiskapuk.."

    Ez nem egészen így működik. Meg szokás vizsgálni az ismeretlen jelenségeket. Csak ha már az ezredik esetben bizonyult nemlétezőnek egy jelenség, akkor már nem érdemes időt és pénzt szánni a dologra.
    A különféle hidegfúziós kísérletekre egy időben dollár milliárdokat költöttek (hiába). Rengeteg paranormális, meg egyéb "természetfeletti" jelenséget megvizsgáltak már, és az eredményeket publikálták is. 1-2 kivétellel a jelenségek totális nemlétezését igazolták. Ezért szerintem teljesen érthető, hogy kevés tudós hagyja félbe a munkáját azért, hogy egy N+1-edik ingyenenergia berendezést megvizsgáljon.

    Azt kellene végre emgérteni, hogy a tudósok munkája nem az, hogy a meglevő elméleteket védelmezzék, hanem pont az, hogy továbbfejlesszék, kiterjesszék, vagy akár teljesen kicseréljék őket. Szerintem érthető, hogy nem szeretik, ha valaki, aki semmit sem ért az egészhez, azt mondja, hogy ők mind hülyék, rosszul csinálják, meg minden. Te mit mondanál, ha valaki totál amatőr folyton beleszólna a munkádba, és rögtön megsértőne, amikor megpróbálod elmagyarázni neki, hogy hol téved? Ha még nem tudod, hogy ez milyen, csak várd meg, amíg lesz egy főnököd...