• Kaszi46
    Kaszi46 rifleman, eredeti cd kulcsával, szolgálatra jelentkezik!:P

Szinte magam sem hiszem, hogy megvan a játék, mert arma 1 megjelenése óta szerettem volna már normálisan játszani ezzel a remek játékkal(bocs, szimulátorral).
    Sajnos akkor a gyenge gép miatt nem lett volna értelme megvásárolnom. Most hogy lenne alá vasam, szintén nem tudom megvenni, az ablakban futós bug miatt.
    Így egyetlen alternatíva maradt, a 2. rész, ami ismét nem úgy fut ahogy azt elvárnám, de nem bírtam kivárni még1 gépváltást. Szóval végre megvettem x évnyi böjtölés után. Persze ez annak is köszönhető, hogy lement 5eft körüli összegre az ára.

na ez meg gondolom senkit nem érdekelt, de az évek alatt már annyit várakoztam, hogy ennek a kis szösszenetnek most ki kellett belőlem jönnie. azt meg szintén nem bírom megállni, hogy ne említsem meg, majdnem teljes grafikai pompában, 107es tv-n hd felbontásban, 5.1-es hanggal, hát hogy is mondjam hogy ne könnyezzem meg, vagy ne kezdjek el sikongatni gyermekien.....ezkhíííbhaszott jóóóó..(nem, nem menőzni akarok, egyszerűen csak kijött belőlem a bódottá')